Gražių švenčių, daug kiaušinių - jeee baltymų šventė
Lauksim įspūdžių kaip ką giminės mokė, kenkti bandė, siūlė kišo per prievartą ir panašiai

O gal pavyko kaip tik rasti ant stalo valgomo gero maisto ir viskas buvo čiki piki.. Linkiu giminių, kurie nesiūlo, nebruka, o yra tokie, kurie mėgsta paruošti įvairių patiekalų, įvairiems skoniams ! (aš tokia būčiau .. dar net paklausinėčiau švečių, ar yra vegetarų ir kitokių.... pačios manęs yra klausę ar nesu vegetarė

)
O aš ruošiuos kelionei į LT... kepu kulšeles, kiaušinių ir daržovių fritarą, kokoso sausainius... Kiaušinių virimas, brokolio pagarinimas liks rytojuj, moliūgo humusas ir paruoštas.. čia iš mano pusės..ir man užteks... vyrams pakepsiu duonos, turi riešutų dar (oiii ne riešutų o pupelių... žemės riešutai ne riešutai), enegetinio gėrimų, nes vairuos, šokoladai...

žodžiu, mano meniu suruoštas idealus

o jau kaip ar kirsiu viena ar ne.. (na kulšelių tikiuos man liks

) o vandens daug turėsiu tai liurlinsiu
šiandien užsimaniau kokosinio jogurto... na pardėj patyrinėjau, š prikrauta juose... tai tiesiog nusipirkau fromaige frais, grynai baltymai, nė gramo anglių, na ir riebalų nebuvo, tai kokoso drožlių prisivarius suvalgiau. tiesiog norėjo organizmas, kuris tikiuosi rytoj nenupuošęs mane bus mygtukais išaugusiais ant veido....
Gražių švenčių!!!!