Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 245

Labai aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif Ir Ingridai uz kaip visada malonu priemima 4u.gif
Viskas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godukxas: 26 sausio 2013 - 15:58
QUOTE(Kvakse @ 2013 01 26, 15:42)
esu issirinkus konkrecias pozicijas.
kaip suzinoti, ar joms taikoma ta papildoma nuolaida?

atsiuskit, patikrinsim 4u.gif
QUOTE(edicike @ 2013 01 26, 15:48)
Aciu mergaitems uz prekytes 4u.gif

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 01 26, 15:55)
Daliux,MM, ar saskaitele mano cia viena ar dar laukt per savaitgali,pervesciau kartu? turetu gal ir uz batukus but? bigsmile.gif

kol kas nezinau ar visi ax.gif
parasykit i pasta ,kokio uzsakymo laukiate konkreciai . patikrinsim wink.gif

QUOTE(godukxas @ 2013 01 26, 15:55)
Labai aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif Ir Ingridai uz kaip visada malonu priemima 4u.gif
Viskas thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

aciu Jums 4u.gif

Siaubingai dirbu paste doh.gif atrasysiu viska, kai tik bus minutele
Atsakyti
Merginos, ar bloome Marc by Marc jacobs rankinems kodukai tie galioja 10 ir 25 % ?
Atsakyti
Tai as busiu turbut vienintele, kuriai tos stebuklingos sukos nepadare jokio ispudzio tongue.gif Eilinis plastmasinis sepetys. Plaukai elektrinasi, man pesa, vaikams irgi. Sukuotis nepatogus, ypac jei reikia kokia arklio uodega surist. Eilinis reklaminis triukas su tuo sepeciu wink.gif Tikrai nevertas tu pinigu. Uz 13 Lt pirktas naturaliu seriu sepetys man simta kartu geresnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galetumet patart del VIX maudomo, jei nesioju 75 B liemenele ir esu 92 cm per klubus, koki dydi imt virsu ir apacia? Labai dekinga uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(godukxas @ 2013 01 26, 16:55)
Viskas thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ElfuFeja @ 2013 01 26, 17:15)
Sveikos merginos, gal galetumet patart del VIX maudomo, jei nesioju 75 B liemenele ir esu 92 cm per klubus, koki dydi imt virsu ir apacia? Labai dekinga uz patarimus

abi dalis S smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2013 01 26, 17:16)
abi dalis S  smile.gif

Dekoju smile.gif
Atsakyti
Pasiemiau 6 -ta nors nesioju 4 ... Kad galeciau susiaurinti kaip man reikia .. geriau didesnius siaurint nei mazus platint .... bet kai gavau venus 6 dydi .. tai jis man panasesnis i 10 pasirode doh.gif net nebesusisiaurins nors gal .... Dabar drebu del kitu ir jei pirksiu pirksiu tik 4 doh.gif Pati ziopla ... verysad.gif

Nepasicitavo g.gif Cia del Ann Taylor kelniu kas klauset ...

Nesidelioja mintys man siandien doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 26 sausio 2013 - 16:39
QUOTE(tiju @ 2013 01 26, 17:16)
abi dalis S  smile.gif

na as su 32A bandeu perku S dydzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida5 @ 2013 01 26, 17:15)

Jau tikrai Ingrida visada labai maloni wub.gif tokia kai as tai ir atsibost galiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 01 26, 16:10)
Tai as busiu turbut vienintele, kuriai tos  stebuklingos sukos nepadare jokio ispudzio  tongue.gif  Eilinis plastmasinis sepetys. Plaukai elektrinasi, man pesa, vaikams irgi. Sukuotis nepatogus, ypac jei reikia kokia arklio uodega surist. Eilinis reklaminis triukas su tuo sepeciu wink.gif Tikrai nevertas tu pinigu. Uz 13 Lt pirktas naturaliu seriu sepetys man simta kartu geresnis smile.gif

Susisukuot su juo lygiai ir man be sansu doh.gif O elektrina man siaubingai! Mano kad ir blondiniski plaukai, bet minksti ir svelnus, tai jis man nepasiteisino. Bet mazajam mano tai super. Plaukuciai ilgi ir garbanoti, tai sukas jam isvis sunku ikist kokias. Tai su jom vienintelem tik ir issukuojam.
As per saviskius plaukus kai braukiu, tai man atrodo ju net nekabina, isslysta ir viskas. Zodziu susisukuot man su jom be sansu rolleyes.gif
Bet manau cia velgi, kaip kam tas sepetys. Kai man nera problemu nei su kokiom sukom, tai ir jis efekto norimo neduoda. O kas turi problemu kokiu, kad kaip ir velimasis, tai gal tada ir pasiteisina.
As jas ir pirkau tik del vaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candy_lips: 26 sausio 2013 - 16:44
QUOTE(Candy_lips @ 2013 01 26, 17:42)
Susisukuot su juo lygiai ir man be sansu doh.gif O elektrina man siaubingai! Mano kad ir blondiniski plaukai, bet minksti ir svelnus, tai jis man nepasiteisino. Bet mazajam mano tai super. Plaukuciai ilgi ir garbanoti, tai sukas jam isvis sunku ikist kokias. Tai su jom vienintelem tik ir issukuojam.
As per saviskius plaukus kai braukiu, tai man atrodo ju net nekabina, isslysta ir viskas. Zodziu susisukuot man su jom be sansu  rolleyes.gif
Bet manau cia velgi, kaip kam tas sepetys. Kai man nera problemu nei su kokiom sukom, tai ir jis efekto norimo neduoda. O kas turi problemu kokiu, kad kaip ir velimasis, tai gal tada ir pasiteisina.
As jas ir pirkau tik del vaiko ax.gif

as tai irgi nusipirkus gal uz 30 litu medini toki su naturaliais seriais pries ą00 metu, pasaka jis man smile.gif bet mano plaukai visai nesivelia ax.gif
Atsakyti