Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 245

sveikos, mergaites, atsiprasau, kad iskart temoj neparasiau, jog 01.18 dezutes dalinu.....seimyna apsivirusavus ir as pati kapstausi, tai tokia truputi apdujus, issiblaskius, nedamiegojus smile.gif

Visu laukiu sveciuose, manau, kad neapkresiu ne vienos, per kelias minuteles, kurias apsilankysit pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2013 01 25, 14:16)
Sveikos,
mergaites padekit...nebepatinka man indaploves kvapas...kazkokiu kvapu pirkdavot...uzrodykit prasau  4u.gif smile.gif

4u.gif negi ne viena neprisimena? smile.gif

QUOTE(Nete @ 2013 01 25, 15:19)
sveikos, mergaites, atsiprasau, kad iskart temoj neparasiau, jog 01.18 dezutes dalinu.....seimyna apsivirusavus ir as pati kapstausi, tai tokia truputi apdujus, issiblaskius, nedamiegojus smile.gif

Visu laukiu sveciuose, manau, kad neapkresiu ne vienos, per kelias minuteles, kurias apsilankysit pas mane smile.gif

Nete, mes jau beveik sveiki.. ketvirtadieni planuoju i Vilniu..pasaugok ir siuos mano daiktelius 4u.gif (rasau cia nes FB neatsakai ir gmail)
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2013 01 25, 14:32)
4u.gif  negi ne viena neprisimena? smile.gif
Nete, mes jau beveik sveiki.. ketvirtadieni planuoju i Vilniu..pasaugok ir siuos mano daiktelius  4u.gif (rasau cia nes FB neatsakai ir gmail)

ne fb ne gmail nieko negavau.....nu gi saugosiu, kur desiuos biggrin.gif
Atsakyti
Ar labai trumpučiai šitie megztukai? http://www.rugby.com...c...&cp=3138869
Papildyta:
Kas dar golfų neužpirkot populiariųjų http://www.rugby.com...c...&cp=3138869 S ir XS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2013 01 25, 15:57)
Ar labai trumpučiai šitie megztukai? http://www.rugby.com...c...&cp=3138869

o jau zydrojo grazumas thumbup.gif - gaila kad tik XS unsure.gif
Atsakyti
Prisijunkit,mergytes, prie
JCREWFACTORY 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2013 01 25, 09:56)
Labas rytas 4u.gif
Is Amazon.com pirkom mirksiukas.gif

ar greit is ten atsiuncia mergaitems
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 11:22)
bet galvoju, juk istepus juos vasku gi turetu lipti  g.gif na, as taip isivaizduoju ,kad tokie vaskuoti tikraja prasme  unsure.gif

O gal ten kai pasaldai kakzaip impregnuojasi giliau ar ka...Nzn g.gif

QUOTE(naktisster @ 2013 01 25, 13:27)

Man grazu 4u.gif

As labai patenkinta CK palciuku - toks klasikinis, bet su 'fintu' (priekio negaliu pademonstruoti foto, tai nuoroda tikradau). Rytoj i Burns'a varysiu su juo ko gero wub.gif

user posted image

PRIEKIS
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 01 25, 15:22)
Rytoj i Burns'a varysiu su juo ko gero  wub.gif

kur kur? g.gif as is kaimo,prasom placiau blush2.gif

Bet tai ,merginos, rugby jau kita savaite uzsidaro unsure.gif o as tik pirma skudreli vakar nusipirkau unsure.gif gal ka gero dar parekomenduosit is topu?
Atsakyti
Mergaites, issiunciau rugby nuorodeles is darbinio pastuko. Yahoo visai su manim nebendrauja gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 15:41)
kur kur? g.gif as is kaimo,prasom placiau  blush2.gif
Bet tai ,merginos, rugby jau kita savaite uzsidaro  unsure.gif o as tik pirma skudreli vakar nusipirkau  unsure.gif gal ka gero dar parekomenduosit is topu?

Nugi tas labdaringas skotu rasytojo minejimas su skotais - muzikuntais (kur as nescia buvau pernai su ta ala Marchesa suknia melyna) blush2.gif

Siaip labai fainas jis tikrai. Labam ryte siandien buvo British Chamberio atstovai su tais sijonuotais barsduotais vyrais (2 dalyje, jei idomu) 4u.gif

PROGRAMA
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 14:34)
tai liks variantas tik pas anyta ant peciaus  biggrin.gif

nu kodel taip drastiskai biggrin.gif mano suniui jau 12 metu bus rugpjuti ir mes kiekviena vasara keliaujam, tai musu sunelis visada pagyvena viesbuty ax.gif visada paliekam tam paciam, net ir ziema kai sumastom paatostogauti, kartais buna kad tenka ir savaitgaliui palikti ir nieko ax.gif nemanau kad reikia atsisakyti pramogu ir atostogu jei turi gyvuna smile.gif
Atsakyti