Visu laukiu sveciuose, manau, kad neapkresiu ne vienos, per kelias minuteles, kurias apsilankysit pas mane
sveikos, mergaites, atsiprasau, kad iskart temoj neparasiau, jog 01.18 dezutes dalinu.....seimyna apsivirusavus ir as pati kapstausi, tai tokia truputi apdujus, issiblaskius, nedamiegojus 
Visu laukiu sveciuose, manau, kad neapkresiu ne vienos, per kelias minuteles, kurias apsilankysit pas mane
QUOTE(Akviliuks @ 2013 01 25, 14:16)
Sveikos,
mergaites padekit...nebepatinka man indaploves kvapas...kazkokiu kvapu pirkdavot...uzrodykit prasau

mergaites padekit...nebepatinka man indaploves kvapas...kazkokiu kvapu pirkdavot...uzrodykit prasau
QUOTE(Nete @ 2013 01 25, 15:19)
sveikos, mergaites, atsiprasau, kad iskart temoj neparasiau, jog 01.18 dezutes dalinu.....seimyna apsivirusavus ir as pati kapstausi, tai tokia truputi apdujus, issiblaskius, nedamiegojus 
Nete, mes jau beveik sveiki.. ketvirtadieni planuoju i Vilniu..pasaugok ir siuos mano daiktelius
QUOTE(Akviliuks @ 2013 01 25, 14:32)
Nete, mes jau beveik sveiki.. ketvirtadieni planuoju i Vilniu..pasaugok ir siuos mano daiktelius
ne fb ne gmail nieko negavau.....nu gi saugosiu, kur desiuos
Ar labai trumpučiai šitie megztukai? http://www.rugby.com...c...&cp=3138869
Papildyta:
Kas dar golfų neužpirkot populiariųjų http://www.rugby.com...c...&cp=3138869 S ir XS
Papildyta:
Kas dar golfų neužpirkot populiariųjų http://www.rugby.com...c...&cp=3138869 S ir XS
QUOTE(Jjulie @ 2013 01 25, 15:57)
o jau zydrojo grazumas
Prisijunkit,mergytes, prie
JCREWFACTORY
JCREWFACTORY
QUOTE(nedovile @ 2013 01 25, 09:56)
ar greit is ten atsiuncia mergaitems
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 11:22)
bet galvoju, juk istepus juos vasku gi turetu lipti
na, as taip isivaizduoju ,kad tokie vaskuoti tikraja prasme 
O gal ten kai pasaldai kakzaip impregnuojasi giliau ar ka...Nzn
QUOTE(naktisster @ 2013 01 25, 13:27)
Man grazu
As labai patenkinta CK palciuku - toks klasikinis, bet su 'fintu' (priekio negaliu pademonstruoti foto, tai nuoroda tikradau). Rytoj i Burns'a varysiu su juo ko gero

PRIEKIS
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 01 25, 15:22)
kur kur?
Bet tai ,merginos, rugby jau kita savaite uzsidaro
Mergaites, issiunciau rugby nuorodeles is darbinio pastuko. Yahoo visai su manim nebendrauja
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 15:41)
kur kur?
as is kaimo,prasom placiau
o as tik pirma skudreli vakar nusipirkau
gal ka gero dar parekomenduosit is topu?
Nugi tas labdaringas skotu rasytojo minejimas su skotais - muzikuntais (kur as nescia buvau pernai su ta ala Marchesa suknia melyna)
Siaip labai fainas jis tikrai. Labam ryte siandien buvo British Chamberio atstovai su tais sijonuotais barsduotais vyrais (2 dalyje, jei idomu)
PROGRAMA
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 14:34)
nu kodel taip drastiskai