QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 13, 22:18)
jei bent karta pamatai , jei bent karta isgirsti jau ta garsa is tolo atskirsi o vaizdo iki gyvenimo galo nepamirsi
Patikek man irgi anksciau visi vaikai vienodai atrodydavo ir verkdavo vienodai, kol neisvydau savo lelytes
Galiu tik patvirtint

Kai pagimdziau pirmagimi savo, kad ir koks sunkus gimdymas ir kad ir kaip man nesinorejo jo net ant ranku paimti, bet kai praejus keliom val. po gimdymo isejau i dusa, ten budama visame tame chaose (palatoj buvom 6

) as tiksliai zinojau, kuris verkiantis balselis yra butent mano

Be to,pacia pirma nakti uzmigau kartu lovoj su sunum, toj ligoninej neleido su vaikais miegoti kartu, tai man bemiegant ji isnese i greta esancia palata, kur suguldyti kokie 10 vaikeliu.Atsibudus vidury nakties viena nuslepsenau vaiko ieskot i ta palata, tai vos tik iejus tiesiai nukeliavau prie savojo, nors tu vaiku ten buvo daug....Nezinau kas ten galvoj pasidaro, bet as irgi tiksliai zinau, kad net ir vos gimusio savo maziaus nesumaisyciau su niekuom, nebent CP darytu bendroj narkozej ir man net netektu nei isgirst nei pamatyt.....
Tani, graudini ir tu mane....Nesu as zliumbe, manes negraudina nei gimdymo istorijos nei dar kokie ivykiai, bet kazkaip suspaude sirdi del taves......Labai noriu, kad stebuklas vel ateitu kuo greiciau pas jus.