Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 13, 19:15)
Labai sveikinu sulaukus savo stebuklelio  4u.gif

Pina o ka reiskia sunki preklamsija? ar tu blogai jauteisi? spaudimas didelis istinimas? kas cia?

Preeklampsija - nėščiųjų liga tokia. Aukštas spaudimas, tinimas, greitai svoris auga ir daug.... Man visi šie požymiai buvo, o cezarį skubiai atliko, nes rado didelį kiekį baltymo šlapime. Aš labai nesigilinau, nes, šiaip ar taip, viskas praeity ax.gif Preeklampsijai gydyti vienintelis būdas- nėštumo užbaigimas, po gimdymo organizmas gryžta "į savas vėžes".
Atsakyti
Ir as ryju sia savaite
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 02 13, 21:46)
Preeklampsija - nėščiųjų liga tokia. Aukštas spaudimas, tinimas, greitai svoris auga ir daug.... Man visi šie požymiai buvo, o cezarį skubiai atliko, nes rado didelį kiekį baltymo šlapime. Aš labai nesigilinau, nes, šiaip ar taip, viskas praeity  ax.gif Preeklampsijai gydyti vienintelis būdas- nėštumo užbaigimas, po gimdymo organizmas gryžta "į savas vėžes".

O kokia tavo gyd? gal AM is VK?

Tai aisku, kad nebera cia ko galvos sukti, vaikelis isnesiotas, seip kaip ir maniske 37 sav gimus, nors man biski kitakas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 02 13, 16:47)
Sveikos pilvinukes. Ateinu su naujienom. Vasario 11 d. 3:44 val. man gime bernuzelis 3410 g 56cm.. Siandien jau namie. Gimdymo istorija parasysiu veliau.

didziausi sveikinimai 4u.gif bet koks manekenas aukstaugis wub.gif

QUOTE(Pina @ 2013 02 13, 18:51)
Dabar, žiūrėdama į angelišką savo mažylės veidelį, miniatiūrines rankytes ir pėdutes, glausdama ją prie širdies, suprantu, kad kartu su savo dukryte tarsi iš naujo gimiau ir aš: stipresnė, rimtesnė, brandesnė, o gyvenimas tapo daug prasmingesnis. Nuostabu būti mama!

nerealu wub.gif

del ryjimo, tai as labai visko noriu, atrodo pavalgau ir vel noriu...
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 13, 21:43)
Labas  vakaras  4u.gif
Melisa arbata nieko nepadeda  irnesakyk.gif  siandien nakty beveik nemiegojau  doh.gif
Kazkaip  nedreba del CP  g.gif  rolleyes.gif  uztat kitu baimiu pilna  doh.gif  ka tik netycia ijungiau laida " Pust' govoriat" ai jos heroje 35 m augino nesavo vaika  doh.gif  gimdimo namuose ne ta atnese  gun_bandana.gif

jei bent karta pamatai , jei bent karta isgirsti jau ta garsa is tolo atskirsi o vaizdo iki gyvenimo galo nepamirsi wub.gif

Patikek man irgi anksciau visi vaikai vienodai atrodydavo ir verkdavo vienodai, kol neisvydau savo lelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 02 13, 16:47)
Sveikos pilvinukes. Ateinu su naujienom. Vasario 11 d. 3:44 val. man gime bernuzelis 3410 g 56cm.. Siandien jau namie. Gimdymo istorija parasysiu veliau.

Sobo- sveikinimai sulaukus bernuzelio smile.gif tikrai kokie jus dideli smile.gif busimas krepsininkas turbut augs smile.gif ramiu nakteliu ir gausaus pienelio!!!

Pina - labai grazi istorija, ypatingai pabaiga, taip graziai parasei smile.gif

Tani - dar karta dideliausios jusu seimai stiprybes!! Ir linkiu kuo greiciau cia sugrizti!!!
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 13, 22:18)
jei bent karta pamatai , jei bent karta isgirsti jau ta garsa is tolo atskirsi o vaizdo iki gyvenimo galo nepamirsi  wub.gif

Patikek man irgi anksciau visi vaikai vienodai atrodydavo ir verkdavo vienodai, kol neisvydau savo lelytes  wub.gif

Galiu tik patvirtint drinks_cheers.gif Kai pagimdziau pirmagimi savo, kad ir koks sunkus gimdymas ir kad ir kaip man nesinorejo jo net ant ranku paimti, bet kai praejus keliom val. po gimdymo isejau i dusa, ten budama visame tame chaose (palatoj buvom 6 doh.gif ) as tiksliai zinojau, kuris verkiantis balselis yra butent mano wub.gif Be to,pacia pirma nakti uzmigau kartu lovoj su sunum, toj ligoninej neleido su vaikais miegoti kartu, tai man bemiegant ji isnese i greta esancia palata, kur suguldyti kokie 10 vaikeliu.Atsibudus vidury nakties viena nuslepsenau vaiko ieskot i ta palata, tai vos tik iejus tiesiai nukeliavau prie savojo, nors tu vaiku ten buvo daug....Nezinau kas ten galvoj pasidaro, bet as irgi tiksliai zinau, kad net ir vos gimusio savo maziaus nesumaisyciau su niekuom, nebent CP darytu bendroj narkozej ir man net netektu nei isgirst nei pamatyt.....

Tani, graudini ir tu mane....Nesu as zliumbe, manes negraudina nei gimdymo istorijos nei dar kokie ivykiai, bet kazkaip suspaude sirdi del taves......Labai noriu, kad stebuklas vel ateitu kuo greiciau pas jus.
Atsakyti
Pina, atleisk, kad tave su klausimais kamuojame... ax.gif O bet tačiau, tave net parai paguldė į reanimaciją, tai kaip su vaikelio maitinimu? Čia kiek suprantu, gydytojai ėmėsi visų atsargumo priemonių dėl preeklampsijos g.gif Ar dabar visas gimdyves po CP veža į reanimaciją? Nes aš prieš beveik 4 m. VGN buvau nuvežta į paprastą pooperacinę palatą, kurioje nebuvo nieko, net slaugė ne visada sėdėjo šalia.
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 13, 22:00)
O kokia tavo gyd? gal AM is VK?

Aha, ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aster @ 2013 02 13, 22:41)
Pina, atleisk, kad tave su klausimais kamuojame...  ax.gif O bet tačiau, tave net parai paguldė į reanimaciją, tai kaip su vaikelio maitinimu? Čia kiek suprantu, gydytojai ėmėsi visų atsargumo priemonių dėl preeklampsijos  g.gif Ar dabar visas gimdyves po CP veža į reanimaciją? Nes aš prieš  beveik 4 m. VGN buvau nuvežta į paprastą pooperacinę palatą, kurioje nebuvo nieko, net slaugė ne visada sėdėjo šalia.

Nea, ne visas, mane dėl saugumo vežė. O leliuką mišinuku maitino tikriausiai. Man jos nedavė dvi naktis: kol reanimacijoj buvau ir sekančią, nes vaistų raminamųjų gavau. Bet dieną ji visada su manim buvo ir aš ją pati maitinau, paskui ir naktį, iš pradžių sunkokai valgė, bet paskui viskas susitvarkė rolleyes.gif
Atsakyti
Sukuriau naujus namucius...kol neatsiras nauja "kureja" smile.gif - tol nepaliksiu jusu vienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti