Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Ar dar neužpuolė gripas? Pas mus tai dar sergamumas nėra labai didelis.
Kas dalyvavote Loretos Šernienės seminare 28 d? Ar jau atsisiuntėte pažymas?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 31, 09:40)
Aha, gerai įsiskaityk, ten gale duoda laisvę mokykloms pasikoreguoti ugdymą mirksiukas.gif

Matai, labai neįsiskaičiau ir db negaliu, nes vakarais namie kažkodėl ne visada galiu į šį portalą patekt g.gif Bet, kiek ryte mokykloj skaičiau, tai supratau, kad pakoreguot galima iki 10 procentų sumažinant mokymo apimtį. Tiksliai neprisimenu, kaip ten parašyta. Bet aš turiu tokią savybę, matyti labiau tai kas man paranku ir nepamatyti, kas svarbiausia biggrin.gif Tai svarbiausio, kad gal būt gali liept vest pamokas ir nepamačiau biggrin.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 01 31, 20:02)
Ačiū už puikias nuorodas foto rėmeliams. 4u.gif  Tokių dar nebuvau naudojusi...

Aš jau prisiregistravau. Rimti rėmeliai. Tik pernelyg spalvingi man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 31, 19:26)
Matai, labai neįsiskaičiau ir db negaliu, nes vakarais namie kažkodėl ne visada galiu į šį portalą patekt g.gif Bet, kiek ryte mokykloj skaičiau, tai supratau, kad pakoreguot galima iki 10 procentų sumažinant mokymo apimtį. Tiksliai neprisimenu, kaip ten parašyta. Bet aš turiu tokią savybę, matyti labiau tai kas man paranku ir nepamatyti, kas svarbiausia biggrin.gif Tai svarbiausio, kad gal būt gali liept vest pamokas ir nepamačiau biggrin.gif
Aš jau prisiregistravau. Rimti rėmeliai. Tik pernelyg spalvingi man ax.gif

Aš irgi nežinau, kaip ten koreguos, bet čia kaip su ta stikline - gali būti ir beveik pilna ir beveik tuščia lotuliukas.gif . Taip ir tie procentai - gali būti sumažinta, o gali būti vasaros pradžioj, kai jau ne pamokos būdavo dideliems, tai padaryt pamokas rimtas mirksiukas.gif . Bet mūsų vistiek neliečia mirksiukas.gif . Mums jau koreguoja lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 01 31, 20:09)
Sveikutės,

Taip, atsisiunčiau.

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 01 31, 19:09)
Sveikutės,

ju neatsiuncia, reikia paciai parsisiust smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms! smile.gif
Pagaliau penktadienis... Kiek pristabdysime tempą doh.gif
Na, o aš prašysiu pamokyti mane, kaip reikia į svetainę įkelti balsavimo lentelę. Gal pasidalintumėte patarimais, nes tai darysiu pirmą kartą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 01 31, 23:48)
Taip, atsisiunčiau.

Aš kažką ne taip darau. Rodo PDF formatą, bet nesiaktyvuoja, negaliu parsisiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 02 01, 15:57)
Na, o aš prašysiu pamokyti mane, kaip reikia į svetainę įkelti balsavimo lentelę. Gal pasidalintumėte patarimais, nes tai darysiu pirmą kartą.  ax.gif

Neprisimenu, lutute, kokia tavo svetainė. Mano tai blogeris. Aš lyg tai atskirai įdėjau nuotraukų skaidrių rinkinį, o tada apklausą. Tai dariau per programėles.
dizainas - išdėstymas - pridėti programėlę - skaidrių peržiūra - susidedi ntr, tada vėl tie patys žingsniai, tik gale - apklausa.
Seniai bedariau. Bet reiks prisimint, nes kitoj savaitėj reiks rajono seminare apie tai kalbėt... O jau daryta žiloj senovėj biggrin.gif
Atsakyti
Neprisimenu, lutute, kokia tavo svetainė. Mano tai blogeris. Aš lyg tai atskirai įdėjau nuotraukų skaidrių rinkinį, o tada apklausą. Tai dariau per programėles.
dizainas - išdėstymas - pridėti programėlę - skaidrių peržiūra - susidedi ntr, tada vėl tie patys žingsniai, tik gale - apklausa.

Ačiū, age-melage, už pagalbą, tačiau nežinau ar tai, kas tinka blogeriui, tinka ir jimdo svetainei. g.gif Mano jimdo.
O iš kur atsisiųsti tą programėlę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 vasario 2013 - 17:47
QUOTE(lutute1 @ 2013 02 01, 14:57)
Na, o aš prašysiu pamokyti mane, kaip reikia į svetainę įkelti balsavimo lentelę. Gal pasidalintumėte patarimais, nes tai darysiu pirmą kartą.  ax.gif

labas, pabandyk čia balsavimui
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 02 01, 19:19)
labas, pabandyk čia balsavimui

4u.gif pamėginsiu.
Atsakyti
Ar gali taip būti , kad ta balsavimo sistema yra mokama? Nes į svetainę įkėlus HTML kodą, jo neatidaro, tik kažkokią trumputę nuorodą. g.gif
Atsakyti