Lutute1, o jūs įsitikinusi, jog jūsų klasės tėveliai tikrai leidžia skelbti nuotraukas tokiame plačiame forume, kaip supermama?

Aš tikiu, kad turite jų sutikimus talpinti konkursų nuotraukas ar pn. Mes irgi savo vaikams pradinukams tokį sutikimą rašėme, bet buvo patikinta, kad į jokius facebook'us, supermamas, draugus nebus dedama. Kaip suprantu, tai yra jūsų klasės puslapis, kuris tubūt turi savo prisijungimo slaptažodį, kuris prieinamas Jums ir tėveliams, bet dabar paspaudus Jūsų įkeltą nuorodą, aš, kažkoks eilinis prašalietis, galiu apžiūrėti ne tik lesyklėles, bet ir vaikų gimtadienius, tėvų komitetą ir pn.
Aš suprantu, jog norėjote kolegių pagalbos, tai ir reikėjo su kokiu slaptažodžiu ir įdėti. Atleiskite, jei aš neteisus ir tikrai tėvai žino, kur jų nuotraukos naudojamos, bet man pasirodė, jog jau per daug viešinami vaikų atvaizdai.
Per pirmąjį susirinkimą tėveliams buvo pristatyta mūsų klasės svetainė ir paaiškintos sąlygos. Visi tėveliai parašė sutikimus dėl nuotraukų viešinimo.
Dėl tėvų komiteto viešinimo- taip pat turiu sutikimą. Mūsų svetainė yra vieša. Ji neturi jokių tik mūsų klasės tėveliams prieinamų prisijungimo slaptažodžių, nes svetainėje nėra skelbiama vaikučius ar jų tėvelius kompromituojanti medžiaga. Apie individualią pažangą tėvai yra informuojami TAMO dienyne. O kolegių parama ir patarimai- visada yra vertinami