Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vilsonyte @ 2013 02 04, 10:58)
Ieskok naujame paste pradinukiumuzika@gmail.com  4u.gif  Slaptazodis toks pats  mirksiukas.gif

Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(druidas @ 2013 02 04, 09:47)
Lutute1, o jūs įsitikinusi, jog jūsų klasės tėveliai tikrai leidžia skelbti nuotraukas tokiame plačiame forume, kaip supermama? g.gif Aš tikiu, kad turite jų sutikimus talpinti konkursų nuotraukas ar pn. Mes irgi savo vaikams pradinukams tokį sutikimą rašėme, bet buvo patikinta, kad į jokius facebook'us, supermamas, draugus nebus dedama. Kaip suprantu, tai yra jūsų klasės puslapis, kuris tubūt turi savo prisijungimo slaptažodį, kuris prieinamas Jums ir tėveliams, bet dabar paspaudus Jūsų įkeltą nuorodą, aš, kažkoks eilinis prašalietis, galiu apžiūrėti ne tik lesyklėles, bet ir vaikų gimtadienius, tėvų komitetą ir pn.
Aš suprantu, jog norėjote kolegių pagalbos, tai ir reikėjo su kokiu slaptažodžiu ir įdėti. Atleiskite, jei aš neteisus ir tikrai tėvai žino, kur jų nuotraukos naudojamos, bet man pasirodė, jog jau per daug viešinami vaikų atvaizdai.

Per pirmąjį susirinkimą tėveliams buvo pristatyta mūsų klasės svetainė ir paaiškintos sąlygos. Visi tėveliai parašė sutikimus dėl nuotraukų viešinimo. smile.gif Dėl tėvų komiteto viešinimo- taip pat turiu sutikimą. Mūsų svetainė yra vieša. Ji neturi jokių tik mūsų klasės tėveliams prieinamų prisijungimo slaptažodžių, nes svetainėje nėra skelbiama vaikučius ar jų tėvelius kompromituojanti medžiaga. Apie individualią pažangą tėvai yra informuojami TAMO dienyne. O kolegių parama ir patarimai- visada yra vertinami drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 vasario 2013 - 12:47
Mergaitės, gal susigundysite į diskusiją „Alternatyvus ugdymas: alternatyva kam ir kodėl?“ kviečia susipažinti su galimybėmis mokytis kitaip Lietuvoje ir pasaulyje:
http://ekologija.blo.....Ekonaujienos)
Atsakyti
Gal kas turite dainelės "Mano Vytis ir trispavė" įrašą su žodžiais?
Atsakyti
QUOTE(druidas @ 2013 02 04, 09:47)
[

Ar tik nebus čia kažkurioje nuotraukoje nekaip atrodantis arba eilinį kartą kažko neišgirdęs ar nežinantis tėvelis?

Ir vėl mus moko kas netingi doh.gif

Šaunuolė, lutute, ne tik atlaikei smūgį, bet ir dvigubos grąžos davei thumbup.gif
Papildyta:
Sveikutės, prieš tai nepasisveikinau blush2.gif
Vilnietės, kas šiandien dalyvavot meninio skaitymo konkurse, kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 02 04, 17:27)
Ar tik nebus čia kažkurioje nuotraukoje nekaip atrodantis arba eilinį kartą kažko neišgirdęs ar nežinantis tėvelis?

Ir vėl mus moko kas netingi doh.gif

Šaunuolė, lutute, ne tik atlaikei smūgį, bet ir dvigubos grąžos davei  thumbup.gif

Na jei aš būčiau toks tėtis, aš čia nebūčiau rašęs, nes būčiau buvęs supažindintas su lututės1 taisyklėmis.
O kad mokau... g.gif Man atrodo, kad aš tiesiog pasiteiravau. O lutute labai aiškiai ir tikrai be dvigubos grąžos paaiškino.
Atsakyti
QUOTE(druidas @ 2013 02 04, 18:33)
Na jei aš būčiau toks tėtis, aš čia nebūčiau rašęs, nes būčiau buvęs supažindintas su lututės1 taisyklėmis.
O kad mokau... g.gif Man atrodo, kad aš tiesiog pasiteiravau. O lutute labai aiškiai ir tikrai be dvigubos grąžos paaiškino.

Matote, ne visi tėveliai prisimena, ką mokytojos kalba, nors ir sėdi susirinkime. O paskui tik protokolo pagalba jiems primeni, apie ką buvo kalbėta.

Iš viso, kyla klausimas, dėl kokios priežasties lankotės mūsų pokalbiuose?
Smalsu, ką pradinukės kalba?
Oi negražu šniukštinėti nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 04 vasario 2013 - 18:14
QUOTE(druidas @ 2013 02 04, 18:33)

Iš tiesų mokinių tėvelių pastebėjimai (nebūtinai šioje erdvėje) verčia mus apsidrausti. Dėka šio pastebėjimo, manau, kad suskubs tos kolegės, kurios turi savo svetaines ir to padaryti dar nesuspėjo. Nuoširdžiai dėkoju Jums už rūpestį ir išsakytas mintis.
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2013 02 04, 19:13)
Matote, ne visi tėveliai prisimena, ką mokytojos kalba, nors ir sėdi susirinkime. O paskui tik protokolo pagalba jiems primeni, apie ką buvo kalbėta.

Iš tiesų kai kuriems pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 02 04, 19:12)
Iš tiesų mokinių tėvelių pastebėjimai (nebūtinai šioje erdvėje) verčia mus apsidrausti. Dėka šio pastebėjimo, manau, kad suskubs tos kolegės, kurios turi savo svetaines ir to padaryti dar nesuspėjo. Nuoširdžiai dėkoju Jums už rūpestį ir išsakytas mintis.

Pas mus mokykloje kartu su sutartimi tėvai pasirašo ir sutikimą dėl vaizdo ir foto medžiagos talpinimo mokyklos svetainėje ir šiaip viešoje erdvėje (pvz. daro kalendorius su mokinių kasdiene veikla, leidžia mokyklos lakraštį ir t.t.). Tai jei jau kartą pasirašė sutikimą, tai ar gali būti "per daug viešinamos nuotraukos"? Kaip suprasti? Juk internetinė svetainė yra vieša, joje lankosi kas tik nori, tai kokie gali būti klausimai? Čia rodysiu savo vaiką, o čia jau nenoriu rodyti??? Man atrodo, jau kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių ir tėveliai nebežino, kaip išsidirbinėti ir mus ant blakstienų statyti doh.gif .
Labas visoms 4u.gif ax.gif . Šiandien jaučiuosi kažkaip piktokai blush2.gif ...
P.S. O kaip, pvz. tarptautiniai projektai eTwinning g.gif ? Tai čia jau mano visa Europa lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 04 vasario 2013 - 19:55
Bet juk jimdo.com yra viešas tinklalapis g.gif
Tėvai mato, kad įeinant nereikia registruotis. Mokykla irgi turi tinklalapį ir čia talpinamos vaikų nuotraukos ir priėjimas plačiai auditorijai.
Tai, jei sutiko tėvai, kad nuotraukos būtų talpinamos nurodytame tinklalapyje, tai, kokios tada gali būti problemos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 vasario 2013 - 19:55
Mokėmės apie simetriją. Kažkur radau gerą puslapiuką (greičiausiai čia), kaip virtuliai pristatyti simetriją. Tai dar kartą parašau, gal kas dar nematė.

http://new.weavesilk.com/

Čia toks relaksas... smile.gif

Įmečiau į paštą ir vaikų darbelius - karpinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 04 vasario 2013 - 20:00
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 04, 20:52)
Šiandien jaučiuosi kažkaip piktokai  blush2.gif ...

console.gif Smilgute, ir tu, ir aš, ir kitos forumietės viską darome iš širdies ir teisingai. Tik tiesiog neturime prarasti budrumo, kad čia visada gali atsirasti kitokia nuomonė, bet nervuotis dėl to tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti