Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 02 19, 21:30)
Tik prieš porą savaičių aptikau šį pradinukių forumą. Drįstu "pasireikšti" smile.gif

GVADALUPE, VISADA LAUKIAMA PAS MUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 02 19, 21:30)

Tik prieš porą savaičių aptikau šį pradinukių forumą. Drįstu "pasireikšti" smile.gif

Laba user posted image
Atsakyti
Sveikos wink.gif Tikriausiai čia renkasi visos jau dirbančios pradinių klasių mokytojos, aš šiuo metu studijuoju pradinio ugdymo pedagogiką ax.gif Norėjau pasiteirauti kokia situacija dabar su darbo vietomis? Nes kiek girdėjau nesurenka klasių, atleidžia mokytojas ar tiesa? unsure.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 19, 20:37)
Lietuvių kalbos "Pupa" Dalijamoji medžiaga 2kl.  2-oji, 3-ioji knyga.
ar kas naudojate kasdieniniame darbe, ar naudinga, kal kas nusiskanavę turite?

Kaip tik šiais metais atlikinėjau praktiką 2kl. tai mokytoja labai dažnai naudojosi "Pupos" dalomaja medžiaga ir aš pati kai pamokų planus rašiau, gan įdomiu užduočių jose atrasdavau ir pritaikydavau pamokoms thumbup.gif Bet kažkaip nesusiprotėjau pasiėmusi atsiskanuoti doh.gif
Atsakyti
VyresniojiSesyte,

Mūsų mieste situacija nekokia. Kiekvienąkart nežinom, kiek pirmųjų klasių leis formuoti. Ar neteks kuriai nors iš kolegių ieškotis darbo. doh.gif
Antra vertus, ne jaunyn einam. Kolektyve jauniausiai mokytojai 42 m. Daugumai apie 50. Teks užleist vietą, niekur nesidėsi... Kiek žinau visam mieste padėtis tokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 20 vasario 2013 - 06:02
Labas rytas, pradedam darbą puikiai nusiteikusios pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 02 20, 06:01)
VyresniojiSesyte,

Mūsų mieste situacija nekokia. Kiekvienąkart nežinom, kiek pirmųjų klasių leis formuoti. Ar neteks kuriai nors iš kolegių ieškotis darbo.  doh.gif
Antra vertus, ne jaunyn einam.  Kolektyve jauniausiai mokytojai 42 m. Daugumai apie  50. Teks užleist vietą, niekur nesidėsi... Kiek žinau visam mieste padėtis tokia...

Jei nepaslaptis apie kurį miestą kalbate? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas pagelbės ir pamokai vietovės planas? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 20 vasario 2013 - 13:37
Sveikutės,
turiu tokį pasiūlymą, senokai apie jį galvoju, bet vis garsiai nepaviešinu blush2.gif : man visai patiktų pirmame pulapyje rasti ne tik gimtadienius ir su kokia klase dirbam, bet dar ir iš kokio miesto esame. Kaip jums ši mintis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 02 20, 15:40)
Sveikutės,
turiu tokį pasiūlymą, senokai apie jį galvoju, bet vis garsiai nepaviešinu blush2.gif : man visai patiktų pirmame pulapyje rasti ne tik gimtadienius ir su kokia klase dirbam, bet dar ir iš kokio miesto esame. Kaip jums ši mintis? ax.gif

Ar verta? g.gif Taigi profilyje gali parašyti savo gyvenamą vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2013 02 19, 23:12)
Sveikos wink.gif Tikriausiai čia renkasi visos jau dirbančios pradinių klasių mokytojos, aš šiuo metu studijuoju pradinio ugdymo pedagogiką  ax.gif  Norėjau pasiteirauti kokia situacija dabar su darbo vietomis? Nes kiek girdėjau nesurenka klasių, atleidžia mokytojas ar tiesa? unsure.gif
Kaip tik šiais metais atlikinėjau praktiką 2kl. tai mokytoja labai dažnai naudojosi "Pupos" dalomaja medžiaga ir aš pati kai pamokų planus rašiau, gan įdomiu užduočių jose atrasdavau ir pritaikydavau pamokoms thumbup.gif  Bet kažkaip nesusiprotėjau pasiėmusi atsiskanuoti doh.gif

Vilniuje situacija taip pat labai sudėtinga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 19, 22:37)
p.s. susirgau, žiauriai blogai jaučiuosi, kaip tai Tauškalytei, ko gero rytą ir mirtis neprašyta. O vaduojančiai mokytojai turiu nurodymus duoti ir medžiagą suruoštą doh.gif

sveik, ir apie darbą stenkis kuo mažiau galvoti. mirksiukas.gif

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 02 19, 23:30)

geriau vėliau nei niekada. thumbup.gif
sveika, junkis kuo dažniau,malonu, kad apsireiškei, o ne tyliai skaitei mūsų pokalbius.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 19, 21:37)
Lietuvių kalbos "Pupa" Dalijamoji medžiaga 2kl.  2-oji, 3-ioji knyga.
ar kas naudojate kasdieniniame darbe, ar naudinga, kal kas nusiskanavę turite?

p.s. susirgau, žiauriai blogai jaučiuosi, kaip tai Tauškalytei, ko gero rytą ir mirtis neprašyta. O vaduojančiai mokytojai turiu nurodymus duoti ir medžiagą suruoštą doh.gif

Tai skanuot nebereikia? Susiradai?

Geros sveikatytės, tuomet 4u.gif
Atsakyti