Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl, 4 tema

Geriam, geriam. Antros savaitės kursą baigiam smile.gif Nesu tikra, tačiau mes jį vartojame trečius ar ketvirtus metus. Ir tikrai ligų daug mažiau, o jei ir susergam tai liga neužsibūna. Dabar antibiotikų dažniausiai neprireikia smile.gif Kol negėrėm Ribomunylio istorija būdavo tokia: sloga, gerklė, lengvas kosuliukas, kosulys, antibiotikai...
Jei susergam dabar - pagrindinis mūsų vaistas būna garinimas ir arbatėlės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ravenė: 25 rugsėjo 2013 - 08:15
mes geriam antrus metus. pirmus pradėjom vėlai-apie gruodį, tad sirgom kas mėn., neišvengėm ir antibiotikų, nes buvo bakterinė infekcija..vasarą nustatė astmą, tai bijau kad nepadės ir ribomunyl-kaip žinia tokiem ligoniukam kvėpavimo takų infekcijos užpuola dažniau.. verysad.gif vien per rugsėjį sergam jau antrą kartą virusiniu laringitu..
Atsakyti
sveikos merginos, prisiskaiciau jusu patirti ir mane sudomino aisku tas RB, bet va radau kad jis receptinis http://evaistine.cam...chets-500-mg-n4
Atsakyti
Mums padejo, geriame antrus metus. Serga reciau ir pats sirgimas praeina lengviau.
Atsakyti
sveiki,ar Jusu vaikuciai viduriuodavo...maniske tik pradejo,ir vietoj normalaus gaunasi skystai,idomu ar gali buti nuo RB?
Atsakyti
Ar kam yra temp pakilusi begeriant.manniskei 2Sav pakilo.kiek laikesi jums?
Atsakyti
Gėrėm pavasarį - vasarą. Anksčiau, nei rekomenduojama, bet, kad jau baisu darėsi gegužės mėn, kai gavome penktus antibijotikus doh.gif doh.gif doh.gif
Nuo tada gavome dar vienus antibus, liepos mėn, nes turėjome puliuojančią anginą, tempa ir t..t. pilną komplektą doh.gif Vėliau - nebuvo, kad nesirguliuotų, BET tempa praeidavo greitai arba lengvai nusimušdavo, 2 kartus buvo "ant ribos", bet vėl išvengėm antibijotikų... išsikapstėm... sloga labai dažna, kosuliukas irgi būna... bet mums jau rekordas, kad 4 mėn negėrėme rimtesnių vaistų smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš kai klausiau savo gydytojos, tai geriant RB imunitetas susiformuoja per puse metų maždaug, o alternatyva yra Pneumo skiepas, kur imunitetas per mėnesį maždaug susiformuoja ir niekaip neprisiruošiau paskiepinti, tai tikrai manau kad vienas skiepas pigiau gaunas, nei geri ilgą RB kursą. Jeigu ką domina galiu parduoti 4 pakuotes po 4 vnt (vieno mėnesio kursas), nes niekaip neprisiruošiu pradėti girdyti.
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2012 11 15, 20:11)
musu vaiku gydytoja sake, kad tikrai galima naudoti si preparata net jei vaikas sirguliuoja

mums taip pat sake, kad galima ir netgi visai ne pro sal, kai vaikutis serga.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimuta: 09 sausio 2014 - 16:17
Mano sunus gere RB, visiskai nepadejo.Sirgti pradejo maziau, kai nuejo i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2013 11 27, 23:56)
Pasisakysiu ir aš kai klausiau savo gydytojos, tai geriant RB imunitetas susiformuoja per puse metų maždaug, o alternatyva yra Pneumo skiepas, kur imunitetas per mėnesį maždaug susiformuoja ir niekaip neprisiruošiau paskiepinti, tai tikrai manau kad vienas skiepas pigiau gaunas, nei geri ilgą RB kursą. Jeigu ką domina galiu parduoti 4 pakuotes po 4 vnt (vieno mėnesio kursas), nes niekaip neprisiruošiu pradėti girdyti.

Mano abu vaikai paskiepyti pneumo skiepu. Dukrai efektas buvo 1 metus, poto vel kanas antibiotiku, o sunui isvis nepadejo. Bandysim Ribomunyli.
Atsakyti