Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

QUOTE(ylksis @ 2013 02 28, 00:38)
lūžau, per paskutines serijas tokių perliukų pametė Kostė su Gale:) Tobulos serijos:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 02 28, 09:21)
bet koks biznis Galinai su Kostia gyvent? kur jai nauda?

Nu as to irgi nelabai suprantu..Bet gal ji tipo jį myli vistiek,tiek metu nugyventa ax.gif
Nors is to kaip ji su juo elgiasi,tai meiles ten nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 28, 08:31)

Nu as to irgi nelabai suprantu..Bet gal ji tipo jį myli vistiek,tiek metu nugyventa ax.gif
Nors is to kaip ji su juo elgiasi,tai meiles ten nematau biggrin.gif

drinks_cheers.gif kažkokie iškreipti aukos ir smurtautojo santykiai. aišku, žiūrėti juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Per tuos Mylimiausiu apdovanojimus sake, kad Galia giliai sirdy myli Kostią smile.gif jai gal butu neidomu gyvent pvz.... nu visokiu iskrypimu buna smile.gif o dar turta dalint.... keisti savo gyvenime kazka visada manau, reik drasos.

Nu bet ir Kostikas nepuola skirtis, ner noro net kai garazas jo... durnas visai... TOKIA mergina salia... va cia tai nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 28 vasario 2013 - 08:43
QUOTE(muminukas @ 2013 02 28, 08:21)
bet koks biznis Galinai su Kostia gyvent? kur jai nauda?

Yra rušis žmonių kurie nei patys naudojasi nei kitiems neduos. Šuva ant šieno ir tiek
Atsakyti
Tas Česlovas išprotėjęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia tik man taip atrodo ar tikrai sio serialo temute apmirus g.gif Seniau kasdien po kelis psl. priplepeta budavo bigsmile.gif o dabar ... ax.gif Negi visiems atsibodo?
Atsakyti
gal visi tik pasižiūri ir tingi pasirašynėti:)
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 03 02, 22:53)
Cia tik man taip atrodo ar tikrai sio serialo temute apmirus  g.gif Seniau kasdien po kelis psl. priplepeta budavo  bigsmile.gif o dabar ...  ax.gif  Negi visiems  atsibodo?

man tai tikrai neatsibodo thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš praleidau kelias serija, ir dabar nesuprantu... tas Agnieškos "meilumas|" surežisuotas? ta prasme - ji susitare su Galia, kad taip bandys atmusti Vilma?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 03 05, 00:44)
aš praleidau kelias serija, ir dabar nesuprantu... tas Agnieškos "meilumas|" surežisuotas? ta prasme - ji susitare su Galia, kad taip bandys atmusti Vilma?

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Ar cia tik man vienai ta Agnieska ziauriai atstumianti,nemaloni ,nesimpatiska? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2013 03 05, 21:49)
Ar cia tik man vienai ta Agnieska ziauriai atstumianti,nemaloni ,nesimpatiska?  g.gif  doh.gif

Na, jos toks personažas, o šiaip ji man visai nieko, juokinga tokia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti