Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 14:10)
Sugar Baby tikrai užauga ir lauke. Ir tikrai didesni už greipfrutą pas mane buvo  smile.gif Kažkaip nesvėriau aš jų.. bet manau, kad ne mažiau poros kilogramų vaisiai užaugo.

Noreciau ir as labai uzsiauginti arbuzu ar melionu, bet kazkaip nelabai man su jais sekasi doh.gif Cia is pernai patirties. nes buna,kad tiesiog issodini daigus i dirva, o jie ima ir numirsta po keliu dienu. Labai lepus augalas man pasirode unsure.gif Nors nesinori pasiduoti, bandysiu siemet vel auginti bent keleta daigu, jei rasiu jiems vietos. Turiu arbuzu dovanotu seklyciu kazkokiu, bet is LT uzauginto arbuzo rinkto ir melioniu Emir H seklu. dar turiu seklu arbuzu, kur vidus raudonas, o issore,kaip meliono-geltona. Bet ten is viso neaisku ar tokia egzotika duos derliu man g.gif Bet teks bandyti. Gal lauke koki tuneliuka geriau jiems daryti? g.gif Nes pas mane vienintele ne vejuota vieta, tai aptvarelis toks darzo, bet ten jau numatyta agurkus seti. Ir zeme ten labai riebi, tai neaisku ar kas bus, nors pernai ten vienas meliono daigas isstenejo apelsino dydzio meliona, bet nespejo sunokti jis.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 13:30)
Noreciau ir as labai uzsiauginti arbuzu ar melionu, bet kazkaip nelabai man su jais sekasi  doh.gif  Cia is pernai patirties. nes buna,kad tiesiog issodini daigus i dirva, o jie ima ir numirsta po keliu dienu. Labai lepus augalas man pasirode  unsure.gif 

pernai orai labai prasti arbūzų sodinimui buvo. Daug kam birželio pradžioj pasodinti vos nenusibaigė - šalta jiems buvo. Mano irgi per stebuklą ir per mano užsispyrimą išsikapstė. Užpernai be jokių problemų augo, tai nutariau, kad tikrai nėr lepūs smile.gif
Va melionai pas mane - niekaip schmoll.gif Keliskart bandžiau ir šiltnamy, ir lauke - neauga. Bet tokiam reikalui man kantrybės užtenka, pabandysiu ir šiemet smile.gif
Atsakyti
Saintlina, labai apetita zadinantys arbuzai wub.gif
Tai gal man visgi kisti juos i siltnami ir nesiparinti? Tam atvejui, jei vasara tokia, kaip pernykste butu?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 14:39)
pernai orai labai prasti arbūzų sodinimui buvo. Daug kam birželio pradžioj pasodinti vos nenusibaigė - šalta jiems buvo. Mano irgi per stebuklą ir per mano užsispyrimą išsikapstė. Užpernai be jokių problemų augo, tai nutariau, kad tikrai nėr lepūs  smile.gif
Va melionai pas mane - niekaip  schmoll.gif  Keliskart bandžiau ir šiltnamy, ir lauke - neauga. Bet tokiam reikalui man kantrybės užtenka, pabandysiu ir šiemet  smile.gif

Gal tikrai jiems pernai per salta buvo g.gif Jauciu bandysiu ir siemet. O pasodine i dirva daigus, mulciuojate vaga sezono eigoje ar ravite? g.gif nes bandyciau gal tada kisti juos tiesiai i darza ir agro kloti pradziai g.gif Bet ten pas mane juodas varputis, tai baisu,kad nustelbs vargsus daigus nespejus normaliai prigyti jiems. O ravint baisu saknis pazeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 12 kovo 2013 - 13:50
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 13:48)
O pasodine i dirva daigus, mulciuojate vaga sezono eigoje ar ravite?  g.gif

vienais metais mulčiavau. Kitais ravėjau, nes neturėjau tiek mulčo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 14:55)
vienais metais mulčiavau. Kitais ravėjau, nes neturėjau tiek mulčo  smile.gif

Viskas aisku, jei neturesiu pakankamai mulco, tai teks raveti. Tik bijau,kad nebutu kaip pernai,kad pasodinau darze melionus, tai tie ten nusibaige ir nei raveti, nei naraveti, nors eik ir su zoliapjove tada ta vaga sienauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 12, 14:06)
Viskas aisku, jei neturesiu pakankamai mulco, tai teks raveti. Tik bijau,kad nebutu kaip pernai,kad pasodinau darze melionus, tai tie ten nusibaige ir nei raveti, nei naraveti, nors eik ir su zoliapjove tada ta vaga sienauk  biggrin.gif

as moliugus i pievas sodinu ir su zoliapjove kas savaite aplinkui pjaunu ir mulciuoju... auga ir vargo nemato... tik po to i vasaros gala jau labai mazai pjovimo lieka, nes visas pievas moliugu virkscios uzgula... bet tada jau joms zole netrukdo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 03 12, 15:48)
as moliugus i pievas sodinu ir su zoliapjove kas savaite aplinkui pjaunu ir mulciuoju... auga ir vargo nemato... tik po to i vasaros gala jau labai mazai pjovimo lieka, nes visas pievas moliugu virkscios uzgula... bet tada jau joms zole netrukdo...  schmoll.gif

Pas mane pieva siemet prie namu bus panaudota lysvems naujoms iremintoms. Tai nelabai jau ten kas tilps. bet vat darze gal ka pavyktu sumastyti tokio bigsmile.gif Pernai moliugus ravejau kol reikejo, paskui jau nebuvo tikslo, nes peraugo jie visas zoles.
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 03 12, 14:48)
as moliugus i pievas sodinu ir su zoliapjove kas savaite aplinkui pjaunu ir mulciuoju... auga ir vargo nemato... tik po to i vasaros gala jau labai mazai pjovimo lieka, nes visas pievas moliugu virkscios uzgula... bet tada jau joms zole netrukdo...  schmoll.gif

gal ir klystu, bet man arbūzai visgi lepesni už moliūgus atrodo.. Kažkaip man rodos, kad pievoj nebus arbūzams labai gerai unsure.gif
Atsakyti
as skaitau ir baidausi yra Lerikyte ir kitos merginos rase jog sulaukia puikaus arbuzu derliaus, as 2 metus sejau ir sodinau pirktinius melionus ir arbuzus siltnamyje totalus nokaut'as ismeciau , symet gavau 6 sekliukus Sniegiu ir merginos rase postuose yra kad, is Nedzinsko isvesta veisle atspari, kazin ar kas bandete sodinti i kompostine lengva zeme? ji pas mane uzuovejoj tarp siltnamio ir malkines, anksciau augdavo moliugai tai vos parvigldavau namo derliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 16:36)
gal ir klystu, bet man arbūzai visgi lepesni už moliūgus atrodo.. Kažkaip man rodos, kad pievoj nebus arbūzams labai gerai  unsure.gif

tai va va. Butu pas mane taip dereja arbuzai su melionais, kaip pernai moliygai, tai nesiskusciau cia biggrin.gif Nusispjauti jiems buvo,kad pernai vasara vesi buvo smile.gif
Atsakyti
Va prapjoviau savo didžiulį moliūgą, paskutinis thumbup.gif . Lauksim naujo derliaus biggrin.gif
Atsakyti