Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit! Dingo, radome šuniuką


Uch tie bigliai, pasiuteliai!!! Ir kaip ju nemylet?smile.gif))

QUOTE(Musetti @ 2013 02 11, 20:29)
GRIZO NAMO!

Atsakyti
Lapkricio 15 d. Rieseje, Vilniaus raj. dingo ir iki siol neatsirado auksaspalvio retriverio kalyte. Tel: 867220773.
http://www.gyvunuglo...lt/main/g.51181
Atsakyti
http://gyvunugloba.l...missing/g.53216
Dingo vokiečių aviganė,šeimininkai tikrai labai ieško,gal kas nors matėt? Veiksmo vieta Vilnius.
Atsakyti
Siandien Traku Vokeje prie Maximos rastas priristas ilgai paliktas jaunas mazas sunelis (kalyte). Labai meilus, draugiskas. Pasigedusius ar besidomincius, kreiptis tel. 869940051

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2013 02 16, 20:58)
Siandien Traku Vokeje prie Maximos rastas priristas ilgai paliktas jaunas mazas sunelis (kalyte). Labai meilus, draugiskas. Pasigedusius ar besidomincius, kreiptis tel. 869940051

user posted image



Suniukas padovanotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 02 14, 21:36)
Prieš dvi paras Vilniau raj. Platiniškių - Papiškių kaime - pora km nuo Pilaitės Sudervės plentu dingo Rytų Europos aviganis, beveik 3 m, protingas , draugiškas, grynaveislis patinas, vardu Čakas. Turi tatuiruotę ausyje 0077.
Mačiusius, ar radusius labai prašau susisiekti su manimi per a.z. ar skambinti tel +37062031399
[user posted image
user posted image


ATSIRADO MANO PAKLYDĖLIS!!!!!!
Atsakyti
user posted image

[/B]SOS!!! SKELBIAMA VISUOTINĖ PAIEŠKA! РADUSIAM 500 LT. ATLYGIS![B]

Šios vokiečių aviganio patelės paieškos jau buvo vykdomos per įvairius tinklalapius, bet nedavė rezultato, tad skelbiame čia, kur gali prie paieškos prisijungti tūkstančiai neabejingų žmonių. Gražinusiam šią mergytę namo šeimininkai žada sumokėti 500 Lt padėką.

Dingimo istorija.

Sausio 29 dieną Sakiškių km., Bezdonių seniūnija, Vilniaus raj. šeimininkas, kaip įprasta vedžiojo Zarą (toks mergytės vardas) miške, ten galima šunį paleisti nuo pavadėlio. Ji paklusni ir niekada nekilo baimės, kad šuo gali pabėgti. Šeimininkas turi dar vieną šunį, mišrūniuką, kuris atbėgo paskui juos ir Zara pamačius jį iš tolo nubėgo paskui savo draugą ir jie abu dingo.

Šeimininkas nespėjo paskui juos, tad atbėgęs namo ir jų neradęs, šoko į automobilį ir nuskubėjo ieškot. Išvažinėjo visus aplinkkelius, išklausinėjo sutiktus žmones, niekas jų nematė. Tokios paieškos tęsėsi kelias dienas, neviltis vis augo. Buvo išplatinti skelbimai. Ir nepakeliamas laukimas vis tęsėsi.

Kitą dieną grįžo mišrūniukas. Vienas. Nelaimingas, sutrikęs. Letenos juodos, lyg pelenais išsitepęs. Į gatvės dulkes buvo nepanašu. Atsisakė maisto. Bloga nuojauta dar labiau sustiprėjo. Iki šiol jokių žinių apie Zarą.

Šeimininkai labai jaudinasi, nes Zara turi tam tikrą genetinį sutrikimą ir jai yra būtinas gydymo kursas maždaug du kartus per metus. Baisu, kad šuo nesulaukęs reikiamos pagalbos gali žūti.
Kreipiamės į jus visus, tik mes kartu susitelkę, galime grąžinti Zarą namo.

Šuo neeilinis. Nosytė per vidurį labai šviesi, bet pigmentacija arčiau vasaros tamsėja, tad yra labai svarbu jos ieškoti DABAR, kol nosytė ryškiausias požymis. Zarai 1 metai ir 3 mėnesiai. Labai draugiška, graži ir patikli.

Jei šuo galėtų perskaityti šį skelbimą šeimininkai pasakytų jai tai: "Zara, mažute, mes tavęs ieškome dieną ir naktį, mes ilgimės tavęs kiekvieną minutę. Mes nepasiduosime ir mes tave rasime. Anksčiau ar vėliau mes tave apkabinsime ir jau NIEKADA nesiskirsime. Neliūdėk, mažute, mes niekada tavęs nepaliksime!"

Yra šiokių tokių žinių, kad Zarą priglaudė jos pasigailėję netoliese dirbę statybininkai, ir, kad nepalikti šuns žiemą lauke, rado jam naujus namus ir išvežė į Jurbarko rajoną. Kol kas ši informacija nepasitvirtino ir gailestingas žmogus neatsirado, bet akivaizdu, kad Zara gali būti bet kuriame Lietuvos kampelyje. Mes viliamės, kad visų žmonių, kurie pasidalins šia nuoroda, pagalba, Zara grįš namo, kur jos labai laukia.

Nelikime abejingi. Susiburkime visi kartu ir atkreipkime dėmesį į aplinkinius šunis. Eidami pro kaimynų namus, meskite akį į šunį voljere, pažvelkite į jo nosytę. Jei ji šviesi, pakvieskite Zaros vardu. Jei ji reaguoja, iškart skambinkite nurodytu telefono numeriu.
Lietuva nedidelė, o MŪSŲ DAUG. Padarykime šį stebuklą kartu. Dalinkitės nuoroda ir paskatinkite draugus padaryti tą patį.

Turintiems informacijos apie šuns buvimo vietą reikia kreiptis šiais numeriais: +370 699 54919, +370 600 22916.

Video nuoroda: http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
DĖMESIO!!!!! Šiandien rastas Baltasis Škotų Terijeras prie lazdynų ligoninės, Vilniuje. Padėkim surasti pamestus šeimininkus, nes šuniukas matosi prižiūrėtas. DALINAMĖS IR LAIKINAM NUOTRAUKĄ! PADĖKIM ŠITAM MIELAM PADARĖLIUJ SURASTI SAVO NAMUS:) 861421533


http://www.facebook....6...e=1
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2013 02 14, 23:48)
Vasario 12 d. Vilniaus rajone Santariskese d i n g o  10 m. juodas labradoro retriverio patinas. Tel: 869832323 arba 861841889.
http://www.gyvunuglo...missing/g.53524

ATSIRADO!
Atsakyti
Kaune rasta prancūzų buldogiukė:
http://sphotos-b.ak....716597228_n.jpg
Vakar Kaune rasta prancūzų buldogė - nejauna kalytė. Dabar ji randasi vet. klinikoj. Tel. 860123667
TEl. 865579657

IEŠKOMI TIKRI ŠEIMININKAI, TAIP PAT REIKALINGA LAIKINA GLOBA
Atsakyti
Labas vakaras , Šiauluose pietineme rajone i daugiabučio kiemą nuo ryto atklydo nedidelis šunelis baltas su rudom dėmėm galvytė taip pat ruda, ilgu kailiuku, nedidelis , bet matosi jog suauges , vargšas nuo pačio ryto loja kieme , viena galinė kojytė sužeista ar sušalusi , šlubčioja , šunelis matosi prižiūrėtas švarus , tad gal pabėgo nuo šeiminkų , bandžiau kalbinti neprisileidžia , nupirkau šiek tiek maistelio , bet taip pat jo nepalėtė. Gal kas žinot , kam dingo šunelis ar šeiminkai atsiras. verysad.gif gaila žiurėti kaip šunelis visa diena loja ir blaškosi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Siandiena ryte prie Tyzemhauzu gatves rasta Jorksyro veisles kalyte.Nesenai pagimdziusi (dar like siulai po cezario).Nuvezus i vet.klinika cipo nerado,tik numeri,numeris parode,kad kalyte atveztine,ne Lietuvos.Gal zinot kieno ji,jos turbut laukia suniukai namie... Mano tel.860048318
http://www.part.lt/p...cbfd8b21271.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oblina: 27 vasario 2013 - 09:35