Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(linxmute @ 2013 01 26, 19:38)
Sveikos,
gal kuri esate pirkusi tokį daiktą:
[

mes turim kas domintu rasykit i az,
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 01 26, 17:38)
Sveikos,
gal kuri esate pirkusi tokį daiktą:
Kažin jis vertas tokių  pinigų?  g.gif Gal kur pigiau įmanoma rasti?

Sveika 4u.gif pirkau šitą,nes atsiliepimai buvo geresni nei apie InnoTab. Manau verta,vaikas nepaleidžia iš rankų.
http://shop.leapfrog...tegoryNav=false
Atsakyti
QUOTE(Tiffi @ 2013 01 26, 20:11)
Savaitgalis yra svarbu,  tiktai mes kazkaip sedim prie kompu ir sopinames blush2.gif ,  blogai ax.gif ,  savaitgali reikia ilsetis doh.gif

kitaip shopintis nera galimybes smile.gif darbo dienom dauguma dirba tongue.gif
Atsakyti
gal zinote aeropostale treningines kelnes didintos ar atitinka dydziu lentele, klubai mano 89-90 cm XS ar S dydzio reiketu ? 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
Merginos - gal žinote, ar apsimoka iš čia siųstis ir kaip tai padaryti..... Vaikas nori to už 139 dolerius, bet nežinau nei kaip susimokėti ir ką daryti.... ar prekės čia naujos...... mirksiukas.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wigitta @ 2013 01 26, 19:14)
Sveika  4u.gif  pirkau šitą,nes atsiliepimai buvo geresni nei apie InnoTab. Manau verta,vaikas nepaleidžia iš rankų.

radau ir aš šitą smile.gif Gal reikia pabandyti? 6 m. vaikui tiks?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 26, 18:54)
gal zinote aeropostale treningines kelnes didintos ar atitinka dydziu lentele, klubai mano 89-90 cm XS ar S dydzio reiketu ?  4u.gif

su 92 per tą vietą puikiausiai tinka S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2013 01 26, 19:07)
su 92 per tą vietą puikiausiai tinka S  4u.gif

tai cm jau gal M reikia g.gif , o kaip virsus? Man reikia kazko ilgesnio, nes liemuo mano ilgas ir lasiaikai matosi jeigu per trumpa doh.gif per krutine 89 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turim ta kompiuteriuka, bet dar per mazi zaist doh.gif , o siaip tai fainas jis tik biski letas kazkoks g.gif

klausykit vakar ziurejau sierroj basutes vaikui, tai dydzio nebuvo, siandien pasiziuriu ogi yra, ar perka kazi dabar is ten
Atsakyti
Gal kur matet vyrisku ED HARDY maikiu ilgomis rankovemis, bet be blizguciu doh.gif Pagelbekit, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2013 01 26, 19:11)
tai cm jau gal M reikia  g.gif , o kaip virsus? Man reikia kazko ilgesnio, nes liemuo mano ilgas ir lasiaikai matosi jeigu per trumpa  doh.gif  per krutine 89  4u.gif

viršų visada perku M (apimtis tokia pat - 89 cm), šiek ten mažinta ten 4u.gif .
Prisiminiau, draugei (per klubus apie 95) irgi tiko treninginių S mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 26, 19:54)
gal zinote aeropostale treningines kelnes didintos ar atitinka dydziu lentele, klubai mano 89-90 cm XS ar S dydzio reiketu ?  4u.gif

Man su 89-90cm klubais norisi mazesniu, turiu S g.gif
Atsakyti