Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gomerta @ 2013 01 25, 15:28)
Sveikos, gal galite parasyti kas nors i az Aneritos kontaktus, pirkau pirma karta, nezinau, kaip susisiekti  ax.gif  Aciu  4u.gif

Aciu, jau turiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 25, 13:36)
oi, gi geda sakyt - 12  blush2.gif  nugi leskos mano storos  tongue.gif

Supratau, dekui, apie toki ir galvojau smile.gif
Atsakyti
labas, merginos nu pagelbekit man nesusipratelei ax.gif sierroi tuos kodukus kad prisitaikyti reikia prisiregistruot ane, arba man visai ku ku arba Lietuvos as ten nerandu... jeezau jauciuosi visiska idiote
Atsakyti
QUOTE(letuska @ 2013 01 25, 16:03)
labas, merginos nu pagelbekit man nesusipratelei  ax.gif  sierroi tuos kodukus kad prisitaikyti reikia prisiregistruot ane, arba man visai ku ku arba Lietuvos as ten nerandu... jeezau jauciuosi visiska idiote

nereikai prisiregistruoti, tik krepšį savo atidarai ir įvedi, o įvedęs paspaudi APPLY
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2013 01 25, 16:37)
mergaitės paimkit ON, kąąąąąąąą. dingsta prekės sad.gif

Jums su ship asmeniskai imti?
Atsakyti
Nepataikiau su dydžiu..
Perleidžiam naujas vyr. komb. kelnes. L dydis. Šiaip labai šiltos ir kokybiškos, kaip tik šiam savaitgaliui thumbup.gif
user posted image

Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 01 25, 15:42)
Isbandziau ir as savo landsend pukinuke sia savaite. Vis galvojau ar pasilikt, nes vos didoka. Emiau XS. peciai ir rankoves geros, bet siek tiek platoka, bet surisus visai nieko.  Be dirzo butu nekas. Cia jau mano beda... Jei peciai geri, tai per platu kitur, ir atvirksciai. Siandien ir vakar su viena bliuske plona buvai ir visai nesusalau, o ir lengva, visai patenkinta grizau. O liemuo, kaip jau mineta temoje, galetu buti ir vos vos zemiau, nors mano tik 165:) Taip kad kolkas neblogas daiktas atrodo.

Įmeskite nuorodą kuri striukė blush2.gif
Atsakyti
Zinutes del atsiemimo jau surasytos 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mes irgi nepataikem su sniego kelnem doh.gif
Columbija, 14/16 dydis, tinkamas iki 165 ugiui, mano dvylikinis jau per didelis doh.gif
sitos, pirmosios.
user posted image.
4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu visai komandai uz maza, bet gera siuntinuka 4u.gif
atskiras aciu Aneritai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 25, 13:04)
persiunciu taurei -30% timberlandams nuo sale

lauksim žinių,ar galioja bigsmile.gif

Gavau šitus marškinius http://www.landsend....H=Shopping_Cart negaliu nepagirt garsiai-puikūs,tiek kokybė,tiek spalva,labai elegantiški wub.gif ėmiau dydžiu mažesnius,nei paprastai perku kitur ax.gif
Kaip gailiuosi,kad ne pati pas Anerita* važiavau,šuniuko nepamačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 25, 17:25)
Jums su ship asmeniskai imti?

jau nebe, nebėra to ko labiausiai reikėjo sad.gif. O daugiau nieko norinčio nėra? Gi kai kas tai nesveikai mažomis kainomis, jei prisirinks shipo pasidalinimui, tada imti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 25 sausio 2013 - 16:59