Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Sveikos cool.gif

as prasymus del darbo grafiko pakeitimo, del pavadimo dedu prie isakymu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 11, 09:39)
O dedat į asmens bylas tarkim sutikimus dėl pavadavimo, prašymus? Ar juos prie atitinkamo įsakymo dėti?

Aš dedu įsakymų kopijas į asmens bylas
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2013 06 11, 11:32)
Aš dedu įsakymų kopijas į asmens bylas

O pačius prašymus? Prie įsakymo originalo?

Įsakymus aš irgi dedu į bylas, spausdinu po du egz.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 11, 13:30)
O pačius prašymus? Prie įsakymo originalo?

Įsakymus aš irgi dedu į bylas, spausdinu po du egz.

dedu tokį komplektuką: prašymas vaduoti, laikinoji darbo sutartis, įsakymas leisti vaduoti (kopija), po to apmokėjimas už atliktą darbą (įsakymo kopija)
Atsakyti
Direktorė atostogauja, l.e. pareigas pavaduotoja. Dabar jai reikia įsakymo atostogoms, tai kaip išeina, kad ji pati pasirašo ant įsakymo, kad leidžia sau atostogauti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 13 birželio 2013 - 09:36
QUOTE(gaily @ 2013 06 13, 10:35)
Direktorė atostogauja, l.e. pareigas pavaduotoja. Dabar jai reikia įsakymo atostogoms, tai kaip išeina, kad ji pati pasirašo ant įsakymo, kad leidžia sau atostogauti? biggrin.gif

tai kam ji tada ir pavaduoja direktorę, jei pati ruošiasi atostogauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 13 birželio 2013 - 10:46
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 06 13, 10:45)
tai kam ji tada ir pavaduoja direktorę, jei pati ruošiasi atostogauti  biggrin.gif

Atostogaus, kai grįš direktorė, bet mes iš anksto ruošiam įsakymus buhalterei, kad laiku atostoginius paskaičiuotų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jungtis į jūsų gretas, nors dirbsiu tik per vasarą, įdomu būtų paplepėti 4u.gif ir pirmas klausimėlis, kaip rengiatės į darbus?
Atsakyti
Laba visom smile.gif vienos koleges klausimas priverte mane suabejoti savo ziniomis smile.gif)) zinau kad pagal DK viena is atosotgu daliu turi buti ne mazesne kaip 14 dienu. Cia tos 14 dienu per visa laikotarpi, ar per einamus metus?? As taip suprantu kad tarkim uz laikotarpi 2012 07 01 -2013 07 01 viena is atosotgu daliu turi buti 14 dienu, ar tos 14 dienu turi buti uz einamus metus pvz. zmogus 2013 m. atosotgavo 5, 9, ir butinai turi imti didese dali nei 14 dienu??
Atsakyti
Sveikos, ar is jusu dirbanciu administratoremis daugeliui tenka reikalu tureti su viesaisiais pirkimais? Ar yra imoneje atskiras zmogus kuris tuom uzsiima?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ar yra čia dirbančių darželio sekretorėm?Kartais gerai būtų pasidalinti patirtim 4u.gif
Atsakyti
Sveika. Aš dirbu darželyje sekretore. Tikrai būtų gerai pasidalinti patirtimi smile.gif Kiek laiko jau dirbi darželyje?
Atsakyti