Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip :)

QUOTE(Thea! @ 2013 05 23, 20:45)
Kiek laiko fotografas dirbo? Ir per ceremoniją ir po? Mes vėl viską perplanavom,tai galim neimsim savų fotografų ir taip pataupysim,bet vistiek norisi daug nuotraukų. Ir išvažiuoti į miestą ir su mašinom ir paplūdimy ir žodžiu visaip blush2.gif  ar tų 400lt pakaktų?
Ir dar kiek kainavo tie muzikantai? Ką šokot? bigsmile.gif  aš vis svajoju eiti salsos pasimokyti biggrin.gif

O bilietus randu maždaug už 2000lt vienam žmogui bigsmile.gif

Ceremoniją fotografavo apie 20min, o po ceremonijos gal dar papildomai apie 30-40min gavos. jei norit ilgesnės fotosesijos, tai arba jums reik imt papildomai nuotraukų (to 100 foto neužteks), arba imti kitą vietinį fotografą (ne viešbučio, bet kubietį). Pora merginų iš FB Karibų grupės man jį rekomendavo, tikrai gražios nuotraukos. mums jis atrašė, kad už 450CUC gautume 300 foto (į fotosesiją įeina pasiruošimas, ceremonija bei foto Varadero apylinkėse (matėm, kad veža į tokį parkelį, prie jūros, ant nedidelio skardžio)). galėčiau tau į až atsiųsti kontaktus, jei nori mirksiukas.gif

trio kainavo 80CUC/val - grojo tarpais ceremonijos metu ir paskui jau šventės vietoje smile.gif mūsų šokiai tai standartiškai - pirmasis toks atseit valsas, bet labiau palingavimas gavos lotuliukas.gif o paskui taip pastrapaliojom kaip mokam, bet linksma buvo biggrin.gif
salsa fainai, viešbutyje vykdavo pamokos, buvau į porą nuėjusi - labai smagu bigsmile.gif

QUOTE(Ka_kava @ 2013 05 24, 14:24)
Honey, kaip smagiai viskas wub.gif
As kazkur buvau maciusi, ar skaiciusi, apie tuos tris muzikantus, tai labai fainai atrode thumbup.gif 
Mes tai niekaip nenusprendziam dar nei kur, nei kada tiksliai, nes dar ir su draugu porele derinam, noretume, kad kartu skristu... blush2.gif  Tai viskas gana sudetinga.

tikiuosi, kad susiderinsit 4u.gif aš labai norėjau, kad sesė su vyru važiuotų, bet mes susiorganizavom viską per itin trumpą laiką, todėl jai nelabai pavyko prisijungt dėl darbų ir t.t. tačiau nesigailiu, kad dviese skridom, buvo nerealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 05 29, 19:46)
Ceremoniją fotografavo apie 20min, o po ceremonijos gal dar papildomai apie 30-40min gavos. jei norit ilgesnės fotosesijos, tai arba jums reik imt papildomai nuotraukų (to 100 foto neužteks), arba imti kitą vietinį fotografą (ne viešbučio, bet kubietį). Pora merginų iš FB Karibų grupės man jį rekomendavo, tikrai gražios nuotraukos. mums jis atrašė, kad už 450CUC gautume 300 foto (į fotosesiją įeina pasiruošimas, ceremonija bei foto Varadero apylinkėse (matėm, kad veža į tokį parkelį, prie jūros, ant nedidelio skardžio)). galėčiau tau į až atsiųsti kontaktus, jei nori mirksiukas.gif

Atsiųsk, jei ką reiks kreiptis į jį bigsmile.gif o dar sykį paklausiu,tu nepasirodysi grupėj? blush2.gif beje gal užrodysi tuo pačiu kurių merginų ten nuotraukos kubiečio fotografo? blush2.gif
Atsakyti
Thea, parašyk į grupę, pačios merginos atsilieps ir patars 4u.gif
Atsakyti
Reiks taip ir padaryti 4u.gif tik laukiu kada bilietus nusipirksiu,tada jau bus viskas aišku ir konkretu,reiks rimtai griebti šitą reikalą bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos nuotakos, mes planuojame važiuoti į Meksiką, į Karibų pakrantę. Gal yra ten buvusių? Norėčiau ior aš prisijungti prie FB grupės, gal kokių minčių dėl suknelių ar fotografų, dar muzikantų gyvai grojančių norėčiau - tiek visko daug, tiek klausimų...
Atsakyti
Honey - jau prisikalbinom ir draugus, ir broliuka su zmona kartu vaziuot thumbup.gif Bus man fotografu savu mirksiukas.gif biggrin.gif

Beje, del sukneliu. Ar jus visa diena isbuvot su viena suknele? Ar veliau nepersirenget? As galvoju paciai ceremonijai, kad vistik ilgos noreciau, lengvai krentatncios, plonytes, beisplaikstancios vejyje wub.gif O galvoju veliau noreciau persirengt kokia trumpa, paprasta. Tik nezinau, ar cia verta svaistyt pinigus dvejoms suknelems... Moteriskos uzgaidos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2013 06 05, 09:43)
Honey - jau prisikalbinom ir draugus, ir broliuka su zmona kartu vaziuot thumbup.gif  Bus man fotografu savu mirksiukas.gif  biggrin.gif

Beje, del sukneliu. Ar jus visa diena isbuvot su viena suknele? Ar veliau nepersirenget? As galvoju paciai ceremonijai, kad vistik ilgos noreciau, lengvai krentatncios, plonytes, beisplaikstancios vejyje wub.gif  O galvoju veliau noreciau persirengt kokia trumpa, paprasta. Tik nezinau, ar cia verta svaistyt pinigus dvejoms suknelems... Moteriskos uzgaidos blush2.gif

kaip nerealiai thumbup.gif

aš manau, kad verta mirksiukas.gif nes paskui vis tiek eisit vakarieniaut ir t.t., tai, manau, kad tikrai trumpa patogiau bus, be to, su ja ne taip karšta smile.gif aš tai persirengiau po ceremonijos, tik ne į baltą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 06 05, 09:59)
kaip nerealiai thumbup.gif

aš manau, kad verta mirksiukas.gif nes paskui vis tiek eisit vakarieniaut ir t.t., tai, manau, kad tikrai trumpa patogiau bus, be to, su ja ne taip karšta smile.gif aš tai persirengiau po ceremonijos, tik ne į baltą smile.gif

Na jei jau gavau pritarima, tai reiskia tikrai verta thumbup.gif As tai bet kokiu atveju baltos noriu, paskui ta pacia pasilikciau dukrytes krikstynoms smile.gif
Atsakyti
Kakava, o šalį jau pasirinkot ar dar svarstot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 06 05, 11:43)
Kakava, o šalį jau pasirinkot ar dar svarstot?  mirksiukas.gif

Dar svarstom, kol kas niekur neskubam, dar kokius tris menesiu galim rinktis ir galvot smile.gif Zinok galva apsisuko, jei atvirai biggrin.gif Visur grazu, visur norisi doh.gif
Atsakyti
labai suprantu biggrin.gif bet kaip faina jums - tas visas planavimas, laukimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 06 05, 12:39)
labai suprantu biggrin.gif bet kaip faina jums - tas visas planavimas, laukimas wub.gif

Aha, labai malonus rupesteliai wub.gif
Tik sukneles paieskos nervuoja biggrin.gif Noreciau siutis, bet cia Anglijoj per brangu butu smile.gif
Atsakyti