QUOTE(Thea! @ 2013 05 23, 20:45)
Kiek laiko fotografas dirbo? Ir per ceremoniją ir po? Mes vėl viską perplanavom,tai galim neimsim savų fotografų ir taip pataupysim,bet vistiek norisi daug nuotraukų. Ir išvažiuoti į miestą ir su mašinom ir paplūdimy ir žodžiu visaip
ar tų 400lt pakaktų?
Ir dar kiek kainavo tie muzikantai? Ką šokot?
aš vis svajoju eiti salsos pasimokyti
O bilietus randu maždaug už 2000lt vienam žmogui

Ir dar kiek kainavo tie muzikantai? Ką šokot?

O bilietus randu maždaug už 2000lt vienam žmogui

Ceremoniją fotografavo apie 20min, o po ceremonijos gal dar papildomai apie 30-40min gavos. jei norit ilgesnės fotosesijos, tai arba jums reik imt papildomai nuotraukų (to 100 foto neužteks), arba imti kitą vietinį fotografą (ne viešbučio, bet kubietį). Pora merginų iš FB Karibų grupės man jį rekomendavo, tikrai gražios nuotraukos. mums jis atrašė, kad už 450CUC gautume 300 foto (į fotosesiją įeina pasiruošimas, ceremonija bei foto Varadero apylinkėse (matėm, kad veža į tokį parkelį, prie jūros, ant nedidelio skardžio)). galėčiau tau į až atsiųsti kontaktus, jei nori

trio kainavo 80CUC/val - grojo tarpais ceremonijos metu ir paskui jau šventės vietoje

salsa fainai, viešbutyje vykdavo pamokos, buvau į porą nuėjusi - labai smagu

QUOTE(Ka_kava @ 2013 05 24, 14:24)
Honey, kaip smagiai viskas
As kazkur buvau maciusi, ar skaiciusi, apie tuos tris muzikantus, tai labai fainai atrode
Mes tai niekaip nenusprendziam dar nei kur, nei kada tiksliai, nes dar ir su draugu porele derinam, noretume, kad kartu skristu...
Tai viskas gana sudetinga.

As kazkur buvau maciusi, ar skaiciusi, apie tuos tris muzikantus, tai labai fainai atrode

Mes tai niekaip nenusprendziam dar nei kur, nei kada tiksliai, nes dar ir su draugu porele derinam, noretume, kad kartu skristu...

tikiuosi, kad susiderinsit