Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 21:50)
taip, truputį pakoregavus. O ar ne kažkas šūkčiojo, kad su PS neliečiam namų darbų foto.
Leidom tik garsiai to nesakant foną patiesinti. Ir viskas.
Alabama, duokš nuorodą į flickr.

Prigrybavau kažką?
Dabar negaliu niekaip, nes rašau iš telefono ir nuoroda įdėti tesiog nemoku.Aš flikre Song for Matilda.

Merginos, ačiū!
Atsakyti

OOOOOOOO, prirašėt... Nepamenu šiandien sveikinausi ar nea... Na jei ką, tai antrą kartą LABAS.. mirksiukas.gif

Vėl vėjus kelia, bet nenuostabu, per kiekvieną pilnatį (?), taip būna.. biggrin.gif

Dėl ND, tai Teka , na ateik gi pas mane, parodysiu kiek moku pati, aišku jei nori, 80tą kart nebesiūlysiu.. biggrin.gif

Amade , sveika prisijungusi, šaunuolė, džiugu matyt čia tave.. thumbup.gif

Keliu ir aš savo naminuką... biggrin.gif Dirbtinė šyyyypsena.. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 28 sausio 2013 - 22:35
QUOTE(isora @ 2013 01 28, 23:34)

Keliu ir aš savo naminuką...  biggrin.gif  Dirbtinė šyyyypsena..  biggrin.gif

hey, ar tik ne pirmą kartą čia sm savo Turtą rodai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 15:50)
taip, truputį pakoregavus. O ar ne kažkas šūkčiojo, kad su PS neliečiam namų darbų foto.
Leidom tik garsiai to nesakant foną patiesinti. Ir viskas.

Aš turėjau omeny ne kad PS koreguoti, bet fotiko nustatymus ir fokusą.. Perdaryt, nu. Su tais pačiais objektais.

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 28, 16:16)
Iš kiekvieno daikto galima padaryti šedevrą, viskas priklauso nuo to kaip tas yra įgyvendinta.... Net šiukšlių krūvą galima super nufotografuoti! wink.gif

Be abejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 22:35)
hey, ar tik ne pirmą kartą čia sm savo Turtą rodai  bigsmile.gif

Pirmą.. blush2.gif Slepiu, kad kas nenuvogtu, po devyniais užraktais.. lotuliukas.gif

Beje,šiandien fotkinau mūsų kasdienybę.. Tik nežinau ar verta čia užsiimt, nes pas mus ji tikrai tokia paprasta, galvojau apie koliažą, kuriame košės su uogiene bliūdas, puodukas su t.popieriaus rulonėliu, knygos, žaislai.. blush2.gif Na man čia tokia tikra kasdienybė... Bet vis pabijau, gal vėl blogai galvoju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 28, 22:34)
OOOOOOOO, prirašėt... Nepamenu šiandien sveikinausi ar nea... Na jei ką, tai antrą kartą LABAS..

Koks mielas:) wub.gif
Atsakyti
Alabama patiko tavo paskutine ideta nuotrauka smile.gif Anna nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 28, 22:40)
Koks mielas:) wub.gif

wub.gif kai šypsosi... biggrin.gif nu bet kaip netiesioginiai komplimentai vyrui, tai eina sau. biggrin.gif

Kaip norėčiau jų abiejų auto padaryt tokį stiprų visom prasmėm gerą, bet trūksta praktikos.. Nes tokie tobulai vienodi, kad dar neesu ( ir aplink kas matę iš savų/svetimų) stebisi tokiu panašumu.. blush2.gif Būtu nerealiai čia jie abu sudėjus.. wub.gif

Tavo mažylę beje su gimtadieniuku gi, vakar be sveikatos buvau, tai atsiprašau, kad nepasveikinau... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Ta pati Inga:

user posted image
Kažkaip man vienodai kad ranka nukrista smile.gif Labai blogai, ane? rolleyes.gif

user posted image

Kritikai blush2.gif
Kaži, kodėl ištąso taip SM nuotrauką? Didesnė nei flicke sad.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 sausio 2013 - 23:10
Kiek zinau visu ND neatsiskaicius foto kelt negalima, ale labai sian vargau su auto ir taip noretus nors zodelio kaip atrodo... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
jus tokios draugiskos ir as ..uzsikabinau biggrin.gif

daiktai man labai estetiski .kiekvienas daiktas atstovauja gyvenimo etapa.na dabar auksines dienos ,kaip suprantu, pas visas biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Papildyta:
Isoros leliukas wub.gif

as gal komentuot negaliu unsure.gif biggrin.gif bet leliukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 28, 22:44)

Tavo mažylę beje su gimtadieniuku gi, vakar be sveikatos buvau, tai atsiprašau, kad nepasveikinau... blush2.gif  wub.gif

Baik tu, neatsiprašinėk, tu ka:)Kaip jautiesi?

QUOTE(noisy-B @ 2013 01 28, 23:09)
Ta pati Inga:

[

Man kas kliūna ir ne tik šičia, pas kitas irgi-tai suknelės.Man nesižiūri tokia miške, norėčiau kažko kito.

Yvette-

http://www.flickr.co...N03/8423101769/
Atsakyti