Dinceli sita irgi labai patinka nu sauniai jus cia su tais koliazais siandien varot
Dinceli sita irgi labai patinka nu sauniai jus cia su tais koliazais siandien varot
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 21:05)
Pamelavau... koliažų pratesimą atnešu siandien
Isora + Dincelis
<... atvirutė...>
P.S. Pas dažną iš mūsų tokios nuotraukos lieka kompiuterio failuose... nepatingėjau ir išryškinau ir net pažadu išsiųsti Isorai! Isora, prašom adresą į AŽ
Isora + Dincelis
<... atvirutė...>
P.S. Pas dažną iš mūsų tokios nuotraukos lieka kompiuterio failuose... nepatingėjau ir išryškinau ir net pažadu išsiųsti Isorai! Isora, prašom adresą į AŽ
čia kartu kepėt sausainius?
šitas pats pats
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 26, 20:25)
Jau turi pakankamai uzskaitymu, bet negaliu neatsiliepti - saunuole, skirtumas akivaizdus
Pandre, negaliu neparašyti, nuostabus gražiai žavus koliažas...fantastiškai, negaliu atitraukti akių
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 21:05)
Fainai
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 21:21)
Keista, kodėl aš Dincelio nuotraukoje nematau "gyvų" sausainių
P.S šaunuolės merginos, daug puikių koliažų
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 22:05)
Man patinka, bet jus kartu ji daret? nelabai supratau
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 22:09)
gaila, kad komentuot neleidzia pas tave, sarpo gal ir neber, bet kontrasto man vis dar daug
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 26, 21:26)
Keista, kodėl aš Dincelio nuotraukoje nematau "gyvų" sausainių
, matau Isoros atspausdintą foto ir nuotauką su ja
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 22:32)
tik dabar supratau
Fuuuu....aš jau savim pradėjau abejot
Galvoju,kaip čia yra, kad jūs matot tai ko aš nematau
Galvoju,kaip čia yra, kad jūs matot tai ko aš nematau
Ačiū visoms
, einu prie II nd.
P.s. nors komentuoti kaip suprantu nelabai dar galiu, bet Jūsų koliažai stulbinami
P.s. nors komentuoti kaip suprantu nelabai dar galiu, bet Jūsų koliažai stulbinami
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 19:29)
gaila, kad komentuot neleidzia pas tave, sarpo gal ir neber, bet kontrasto man vis dar daug