Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 17, 21:53)
Visu pirma jusu antra nenaudojama, nes bent jau man asmeniskai labai nepatogioj vietoj, reikia eiti per visa svetaine, o jei dar su maistu, tai tikrai patogiau kuri panosej ta naudojama, durys virtuvej ir jau terasoj ir dar visa ivaziavima matai.

ji tikrai nėra labai nepatogioje vietoje smile.gif nepatogioje vietoje būtų kur nors kitam namo gale. nesakau, kad patogu indus nešt,bet tikrai pas daugelį terasos yra ne iš virtuvės o iš svetainės. ji tiesiog mums neprilipo ir tiek.. o už namo terasa yra labai smagu. ir dažnai žmonės terasas darosi už namo norėdami daugiau privatumo. dėl to mes ir darėmės dvi terasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 17 vasario 2013 - 20:58
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 17, 21:56)
ji tikrai nėra labai nepatogioje vietoje smile.gif nepatogioje vietoje būtų kur nors kitam namo gale. nesakau, kad patogu indus nešt,bet tikrai pas daugelį terasos yra ne iš virtuvės o iš svetainės. ji tiesiog mums neprilipo ir tiek.. o už namo terasa yra labai smagu. ir dažnai žmonės terasas darosi už namo norėdami daugiau privatumo.

As rasiau, kad man nepatogioje vietoje, nes teko lakstyt is virtuves per visa svetaine i terasa kelis metus. O svetaineje durys i terasa gali but arti, kas butu patogu ir toli, kai reikia pereiti visa svetaine, o jei dar is terasos koki kilima mindziot pirmyn atgal pastoviai, isvis nepatiktu man schmoll.gif .
Privatumas nebent miskuose gyventi, o ne kur is visu pusiu namai, jei jau taip biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 17, 22:03)
As rasiau, kad man nepatogioje vietoje, nes teko lakstyt is virtuves per visa svetaine i terasa kelis metus. O svetaineje durys i terasa gali but arti, kas butu patogu ir toli, kai reikia pereiti visa svetaine, o jei dar is terasos koki kilima mindziot pirmyn atgal pastoviai, isvis nepatiktu man  schmoll.gif .
Privatumas nebent miskuose gyventi, o ne kur is visu pusiu namai, jei jau taip biggrin.gif .

esu laksčius ir nenusilaksčiau.. tikrai nematau čia esminės problemos. va vėjai pastovūs tikrai joje jokio komforto nekūrė. net buvom pradėję kurpt planą kokias stiklines pertvaras dėt. dabar galės naujieji šeimininkai darytis .

toli gražu ne visi mėgsta sedėt terasoje, kuri pvz į gatvės pusę. ir stebėt kitus kaimynus pravažiuojančius.. nors aišku yra tokių, kurie nori žinot viską. galbūt tuomet terasa už namo ir nepatogu
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 17, 22:06)
esu laksčius ir nenusilaksčiau.. tikrai nematau čia esminės problemos. va vėjai pastovūs tikrai joje jokio komforto nekūrė. net buvom pradėję kurpt planą kokias stiklines pertvaras dėt. dabar galės naujieji šeimininkai darytis .

toli gražu ne visi mėgsta sedėt terasoje, kuri pvz į gatvės pusę. ir stebėt kitus kaimynus pravažiuojančius.. nors aišku yra tokių, kurie nori žinot viską. galbūt tuomet terasa už namo ir nepatogu

As irgi nenusilaksciau, bet buvo ziauriai nepatogu man. Uztai ir issakom savo nuomone, o kitas isklauses pagalvos, o kazi kaip man butu geriau, patogiau, nes juk nera vienos teisingos formules tom terasom ir visam kitam.

Sekanti tema:
http://www.supermama...0#entry61002227

Labanakt smile.gif
Atsakyti
Nei su namo isplanavimu nei su terasos vienos nuomones nebus... Bergzdzia diskusija, todėl mes darem kampu t.y. Apjuosem dalį namo, kai pradėsime naudotis bus matyt kaip geriau...
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 02 17, 22:26)
Nei su namo isplanavimu nei su terasos vienos nuomones nebus... Bergzdzia diskusija, todėl mes darem kampu t.y. Apjuosem dalį namo, kai pradėsime naudotis bus matyt kaip geriau...

niekas ir neieško vienos tiesos smile.gif sutinku, kad vienos jos ir nebus. kiekvienas turim skirtingus požiūrius, skirtingus gyvenimo būdus.. vienam stiklinė pustuštė, kitam pusiau pilna smile.gif bet pačios diskusijos visada naudingos smile.gif
Atsakyti
Nu va, man jau prisižadėjo, kad ryt atvažiuoja duris statyt 2 a.

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 17, 22:37)
niekas ir neieško vienos tiesos smile.gif  sutinku, kad vienos jos ir nebus. kiekvienas turim skirtingus požiūrius, skirtingus gyvenimo būdus.. vienam stiklinė pustuštė, kitam pusiau pilna smile.gif bet pačios diskusijos visada naudingos smile.gif

Sutinku, parašiau taip dėl to kad kartais žmones galvoja kad taip kaip pas juos yra geriausia, bet dažnai tik jiems taip gerai, o kitam gal nelabai. Nors aišku kai buvom projekto stadijoje bet kuri išsakyta nuomone atrodė labai svarbi. Tik aišku aš ne iš tu kurie aklai klauso kitu ax.gif
Kalbekim, diskutuokim o kas norės pasidarys savo išvadas 4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 23:17)
Nu va, man jau prisižadėjo, kad ryt atvažiuoja duris statyt 2 a.

Bijau ir sveikinti unsure.gif
Atsakyti
Na, baigiam tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 02 18, 00:59)

Bijau ir sveikinti  unsure.gif

Aš bijau ir džiaugtis blink.gif
Bet jei jau tikrai atvažiuos tai jau vakare šokius pokius pasidarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti