Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 18:49)

Adija, prašau nežvygauti, - tą daiktą gavau, kai dar tik avietes vynui pasodinau  biggrin.gif

Gerai,jau gerai biggrin.gif Įdomumo dėlei paklausiu tik:a obelų ir juodųjų serbentų dar nebuvo tuo laiku tongue.gif ?

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 28, 18:52)
nesupratai tongue.gif Sėklos dygsta labai įvairiai, kai kurios gali gyvybę parodyti tik po mėn.

Tą tai supratau,bet,kad madmuazelė beveik kaip ir džiaugiasi,kad tos Esmeraldos nenori dygt smile.gif Kaži dabar kaip ir kada jos išdygs,jei anos su Apolonais sugulė g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 28, 18:09)
Gerai,jau gerai biggrin.gif Įdomumo dėlei paklausiu tik:a obelų ir juodųjų serbentų dar nebuvo tuo laiku tongue.gif ?

Kaži dabar kaip ir kada jos išdygs,jei anos su Apolonais sugulė g.gif

buvo. Bet tuo metu dar neturėjau tos nuostabios idėjos taip tikslingai panaudot biggrin.gif biggrin.gif

Užtat daug šansų, kad sudigs naujoviški hibridai biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu, kad laistymo sistema gėris , jau pernai nebereikėjo nugaros lenkt , šiltnamy nebuvo drėgmės pertekliaus , maras nepagavo . Elektros nereikia , reikia vandenėlio su spaudimu , kas ir nuo bačkos bus gerai . Griekas neįsirenkt , ją turint. O neturint , nėra ji brangi , apie 70 lt berods.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 17:25)
aš irgi vis galvoju, gal reiktų man nusipirkt kokio didelio diametro vamzdžio, supjaustyt po kokių 20 cm ir įkast, įsodinus pomidorą per vidurį. Pas mane žemė labai greit išdžiūna, tai laistant baisiai ilgai vien paviršius drėksta. Gal jei būtų borteliai aplink pomidorą, vanduo tikslingiau gilyn šaknims eitų?..  g.gif

mano svajone ta laistymo sistema biggrin.gif bet kol kas dar tik ateiciai... siemet dziaugsios, jei bent backa atsiras su slanga biggrin.gif o kitais metais, jau spausiu vyra sistemai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 13:37)
Vilma, tumbling tom, Bajaja

aciu.nusipirkau Vilma ir Bajaja.bus balkonui puosmena mirksiukas.gif dar karta aciu uz toki greita patarima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 28, 19:38)
mano svajone ta laistymo sistema  biggrin.gif  bet kol kas dar tik ateiciai...  siemet dziaugsios, jei bent backa atsiras su slanga biggrin.gif  o kitais metais, jau spausiu vyra sistemai  biggrin.gif

as siemet prispausiu,labai neblogas dalykas,kiek laiko susitaupo.kol pomidorai laistosi vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 28, 20:08)
aciu.nusipirkau Vilma ir Bajaja.bus balkonui puosmena mirksiukas.gif dar karta aciu uz toki greita patarima  4u.gif
Papildyta:

as siemet prispausiu,labai neblogas dalykas,kiek laiko susitaupo.kol pomidorai laistosi  vacation4.gif

Nu as per sezona pomidorus priliejau gal kokius4-5 kartus, baika irnesakyk.gif
Nors tyliu, mazas mano siltnamiukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 19:49)
Nors tyliu, mazas mano siltnamiukas  rolleyes.gif

Tai rečiau nei kartą mėnesyje laistai g.gif ?
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti lauko pomidorų ankstyvų veislių ax.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 28, 19:43)
Pas mus bačka pakelta kokius 70-80 cm, puikiausiai bėga  4u.gif

O kokias laistymo zarnas naudojat? Gal kur jau apie tai kalbeta, butu gerai pasiskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 28, 16:30)
mano tikslas buvo, kad kuo maziau dregmes butu siltnamyje...nes per dregme plinta ligos... tai laisciau i butelius Neptuno 1.5l (nupjauni dugna, be kamstelio, ar padarai daugiau skyluciu prie kaklelio ir ikisi sodindama daiga salia, kakleliu zemyn, o dvaro pienobuteliais uzdenginejau anuos butelius, ka negaruotu....

QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 19:49)
Nors tyliu, mazas mano siltnamiukas  rolleyes.gif

šitą gėrį- laistymą į butelius taikom jau niolika metų- tikrai gėrių gėris, ir dar mulčiuoju, tad pernai šiltnamį reikėjo liet gal 3-5 kartus, ne daugiau thumbup.gif . mama pernai penklitrius naudojo- nepasakyčiau kad koks skirtumas nuo 2l yra, gal vienu kartu daugiau pripila. bat šiaip ji nemulčiavo, tad liejo dažniau nei aš. bet kas labai patiko- šiltnamis sausas, neprirasoja, ir žolės jame mažiau bujoja, nes paviršius sausas. Šiaip iš išbandytų talpų- butelių- 2l- pats tas. o uždnginėt jų nereikia, ent mes to netaikom. Tiesa- jei butelio kakliukas pataiko į kurmiarausį- tai pilk nepylęs į jį- kaip tuščias taip tuščias.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 28, 21:08)
Tai rečiau nei kartą mėnesyje laistai  g.gif ?

Tikrai nedazniau schmoll.gif siltnamis tiesa mulciuotas buvo mirksiukas.gif
Ir ligu nepasigavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2013 01 28, 20:19)
O kokias laistymo zarnas naudojat? Gal kur jau apie tai kalbeta, butu gerai pasiskaityti  g.gif

Va iš čia pirkau: FAGUS
Atsakyti