Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(georgiana @ 2013 01 29, 19:11)
parduodu pomidoru seklas dykai lotuliukas.gif blakstiena pareik 4u.gif
bli ziuriu Regila pasivadinus Aiko_R pardavineja seklas ir, na taip krize savo daro vis tiktai doh.gif

O kodel Jus manote, kad ten Regila? g.gif Regila is Alytaus, o Aiko_R is Kauno ax.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2013 01 29, 09:20)
sito ir as labai bijau. bet galvoju jeigu birzelio men kai dar seklu nera zoleje o tik gelytes, jeigu MB pasienautu o as pririnkciau  zoles ir uzdengciau savo darza. g.gif

As rasiau apie SIAUDUS o ne apie pievos zolyte.
Atsakyti
Su Aiko nieko bendro neturiu. Čia nikas ar pomid pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 29, 20:19)
Su Aiko nieko bendro neturiu. Čia nikas ar pomid pavadinimas?  g.gif

Tikriausiai seklu pardaveja.
Atsakyti
Mano sėklos tik tai ką tinklapis rodo. Aš nesislepiu nuo savo vardo ir niko, tad kitu vardu nepardavinėju nieko. Net nebuvau pagalvojus, kad taip galėčiau..gal tik veislės kai kurios tokios pačios. Duokit nuorodėlę, kad galėčiau bent pasižiūrėt..įdomu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 29, 20:27)
Mano sėklos tik tai ką tinklapis rodo. Aš nesislepiu nuo savo vardo ir niko, tad kitu vardu nepardavinėju nieko. Net nebuvau pagalvojus, kad taip galėčiau..gal tik veislės kai kurios tokios pačios. Duokit nuorodėlę, kad galėčiau bent pasižiūrėt..įdomu pasidarė.

Tai buvo cia kazkur, jos vardas Loreta ir kazkaip tas susije suseklom, nebepamenu.
Atsakyti
http://www.pomidoras...seklos2013.html... pirkau pas šią moterį sėklytes, Kaune 4u.gif
Iš Alytaus per 15 min. kažin ar spėtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 29 sausio 2013 - 19:33
Man atrodo merginos šitą minėjo ir nežinojo kas čia pomidorus pardavinėja: http://www.pomidoras...seklos2013.html
Atsakyti
Ten nemažai man nežinomų pomidorų. O du tinklapius išlaikyti būtų per brangu, kadangi pati nei sukelt, nei išimt nemoku..Turiu žmogų kuris jį prižiūri.
Būkit ramios, ten kita bendravardė.
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 01 29, 19:23)
Kas turit patirties su pomidorais ,,MARMANDE"... nusipirkau, raso kad vaisiai isauga didelei, mesingi g.gif

girdejau kad nelabai, pati turiu pasesiu porele gal
Atsakyti
Sveikos, pomidorininkės smile.gif .

Nusipirkau štai tokių sėklų (vis tos nuolaidos suvilioja). Gal kas nors galit kokį žodį tartį-nelabai info ar atsiliepimų randu apie juos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 01 29, 21:58)
Sveikos, pomidorininkės  smile.gif .

ir as tokiu pat nusipirkau savaitgali g.gif
Atsakyti