QUOTE(rytorasa @ 2013 01 30, 11:25)
O kaip jums tokioje žemėje auga pomidorai?
auga ir pas mane molyje, kadangi mulčiuoju, tai po biški purėja žemė, bent ten kur mulčiuoju.
Apie bambalius- aš irgi juos susodinu kartu su pomidori, gal pusė sprindžio nuo kamieno, kartais toliau- kadangi pomidorą guldau link šiaurės, tai bambalį sodinu pietų ar vakarų pusėj, jei ne prie pat tako, tai irgi biski pasvirusį- lengviau pripilt. Įkasu į žemę iki pusės maždaug, daugiau neapsimoka, o labai iškelt -kartais išvirsta, tenka persodint paskui. Laistant tenka stebėt ar kurmiarausio po apačia nėra, nes jei vanduo dingsta migom- sodinu tada bambalį biski kiton vieton. Kartais greitai sugeria, kartai kokiam bambaly stovi vanduo pora savaičių, kartais tik kelias dienas- geria žemė kiek jai reikia. Skaičiau kad kai kurios skylučių dar pribadot- man pakanka tik kamštukus nuimt, papildomai nebadau.
Gaudvile- ačiūūūū, tamsta- lobis

( o jau žvengiau išį sesės, sakau- ateis mergiotė, atneš pomidorų, tai ji- ir kur tu manai aš juos laikyt turėsiu- bagažinėj - sušals, darbe?- šefas gali nesuprast

ji jau apie daigus mąstė aną savaitę, tai kol išaiškinau

O šiandien tai sakė kvaila diena- 'pacientai' vaikšto su n problemų savų ir svetimų, tai jai net nė į galvą kad jos gali ieškot, persiprašo labai

)