Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(Sorceress @ 2013 06 04, 23:57)

wow thumbup.gif ir kaip gerai kad turi jau FB drinks_cheers.gif O kaip ilgai tau gaunas padaryti atviruka.... su tiek pedantiskumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 04, 20:57)
*Star*, žiūriu, myli cuttlebugin'į embosingo folderiuką, tą, kuris kartu su apartu būna, o pas mane jisai voliojas be darbo, nes nepatinka biggrin.gif

Vežimėlis koks fainas smile.gif O žydras atvirukas gaivus toks.

Šiaip, kaip ir visada, viskas dailu ir tvarkinga, išlaikai savo stiliuką, kas, mano akimis, dalykas geras, nes iškart matosi, kas pagamino smile.gif

Mano du paskutiniai užsakymai - abu vestuvėms.

WOW thumbup.gif wub.gif Na tobulėji gal nedienom,ovalandom??? darbai superiniai.Labai fainos formelės. Opaskutiniam ten embosinta, ar popierius reljefinis?
Dabar neturėjau laiko,tai neužėjau į tavo fb.

Ačiū už pagyras. Tą su gėlytėm dažniau naudoju,turiu nepraimtą kitokį,bet galvoju gal reiks parduot g.gif

QUOTE(Laurencija81 @ 2013 06 05, 04:12)
Keletas darbelių
CD dėklas

Sezonas,Laurencija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 05, 05:40)
wow  thumbup.gif  ir kaip gerai kad turi jau  FB  drinks_cheers.gif  O kaip ilgai tau gaunas padaryti atviruka.... su tiek pedantiskumo  ax.gif

FB gera išeitis, nes reikia kažkaip užsakovus pasiekti, o investuoti didelių sumų į tinkalpį ant durniaus, po kol kas, nesinori, gal kada nors smile.gif

Dėl sėdėjimo prie atvirukų, oi neklausk lotuliukas.gif Negerai tas pedantiškumas, oi negerai biggrin.gif Prie to smėlinio, tai dvi dienas sėdėjau, valandomis, gal kokias 8-10.
QUOTE(*Star* @ 2013 06 05, 06:17)
WOW  thumbup.gif  wub.gif Na tobulėji gal nedienom,ovalandom??? darbai superiniai.Labai fainos formelės. Opaskutiniam ten embosinta, ar popierius reljefinis?

Kai priemonių turi, tai lengva tobulėt, o aš jomis neapsikrovus, tai ką išspaudžiu, tą išspaudžiu hihihi.gif Bet ačiū už komplimentus smile.gif

Dėl popieriaus - jisai embosintas, bet ne pati dariau, o jau rinkinyje toks buvo, labai man jisai patiko. Iš tiesų, tai visas rinkinys labai labai, enet naudot gaila lotuliukas.gif

Kalbant apie popierių, labai dailus tavo naujos atvirutės lapas, man iškart ką nors rytietiško norėtųsi su juo daryt, būtent dėl sakurų smile.gif
Atsakyti
Dėžutė dėžutėje, matrioškos principu. Mažoji priglaudžia dovanėlę. Visa tai skirta panelytei Pirmosios komunijos proga mirksiukas.gif .

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal yra čia gaminančių CD/DVD dėklus?
Atsakyti
Moony, manau, kad visos labai tvarkingai juos pagamintų wink.gif
Atsakyti
Tikiu, bet daugelis čia daro tokius labiau su visokiom gėlytėm, o ar yra darančių tokio tipo?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Gelytes, tai jau ideto darbo rezultatas, o tokie, kaip pavyzdyje, labiau masines gamybos darbas atrodo. Velgi, manau, kad bet kuri pagamintu, juk sunkumo tikrai nera, islankstai dekla, o dekoracijos jau pagal uzsakovu reikalavimus, ne visiem daug detaliu reikia smile.gif rasykit, kad ir man i az, jeigu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 06, 10:15)
Gelytes, tai jau ideto darbo rezultatas, o tokie, kaip pavyzdyje, labiau masines gamybos darbas atrodo. Velgi, manau, kad bet kuri pagamintu, juk sunkumo tikrai nera, islankstai dekla, o dekoracijos jau pagal uzsakovu reikalavimus, ne visiem daug detaliu reikia smile.gif rasykit, kad ir man i az, jeigu reikia.

drinks_cheers.gif Pritariu ir papildau (nors čia papildyti nelabai jau yra ką lotuliukas.gif ). kai jau įsivažiuoji, ir prisiduri iš pardavimų, tai bendradarbiaujant su užsakovais kai kuriuos dalykus paderini pagal poreikį. Aišku, aš pvz labai nemėgstu klausimų su akivaizdžia nuotrauka- ar padarytumėt TOKĮ PATĮ?
Juokingiausia yra tai,kad dauguma tokių skrebintojų-viena kitą pažįstam ir žinom viena kitos darbus. Nežinau kaip kitoms,bet aš sakau tiesiai šviesiai- lietuvaičių kolegių darbų nekopijuoju ,nuotraukos su parašais- pasigūglinus visada galima rasti blogą ar svetainytę kūrėjos ir užsisakyti.

Na,kur internete sklando masinės gamybos produktėliai- kur ten kopinta perkopinta velniai žino iš kur ir individualumo nebelikę,tai galima kažką sumąstyti.

Taigi dėl kažkokio masinio gaminimo stiliaus- na taip,dviračio neišradinėjam,galima kažką paderinti. Pas mane irgi pilna tų visai paprastų cd dėkliukų.na žmogui reikia- aš turiu priemones- kodėl nepadaryti,ar ne?
Papildyta:
Oi, As Sol,gi žiūrinėjau jau anksčiau tą dėžutę Komunijai- labai graži,pamiršau parašyti wub.gif
Atsakyti
Dėl kopijavimo visiškai pritariu, nei labai gražu kažieno idėjas vogti, nei pačiai malonumas kažką kopijuoti, aš net savo darbų du kartus nedarau. Kažką panašaus - taip, bet visiškai tokio paties darbo du kartus nedaryčiau. Tuo pačiu juk ir klientui meluočiau, kad va, vienetiniai darbai, o čia bac ir keli vienodi - nei šis, nei tas.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 06, 11:43)
Dėl kopijavimo visiškai pritariu, nei labai gražu kažieno idėjas vogti, nei pačiai malonumas kažką kopijuoti, aš net savo darbų du kartus nedarau. Kažką panašaus - taip, bet visiškai tokio paties darbo du kartus nedaryčiau. Tuo pačiu juk ir klientui meluočiau, kad va, vienetiniai darbai, o čia bac ir keli vienodi - nei šis, nei tas.

drinks_cheers.gif Būtent. Kvietimams aišku išimtys biggrin.gif

Tai jei nesi fabrikas,o kūrybos žmogus- tai net neįdomu vienodus štampuoti (vėlgi,neskaitant tokių užsakymų,kur žmogui reikia vienodų kažkokių darbelių,tai čia kas kita),bet pas mane irgi-žmogus išsirenka kas labiau patinka (iš mano pačios rankdarbių),orientacijai kuria kryptimi veikti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 birželio 2013 - 13:55