Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(Sorceress @ 2013 08 31, 01:11)
O ančiuką ir t.t. ranka piešėt? smile.gif

Ančiukas ne, visa kita taip smile.gif
Atsakyti
Senokai bebuvau tai keliu keletą savo darbų, ne visai atvirukai, bet ...

Mėlyna
user posted image

Aguonos
user posted image

o čia toks netradicinis sveikinimas - rėmelis (kartu su taurėmis ir dar butelaitis dekoruotas yra tik nenufotografuotas kol kas)

Rudenėjanti vasara
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Tagiukai, pririšami prie gėlių puokščių, skirtų mokytojams. Sukūriau juos rugsėjo 1-ajai, bet idealus variantas ir artėjančiai Mokytojo dienai smile.gif

user posted image

jei norit apžiūrėti juos po vieną iš arčiau, kviečiu į svečius į savo tinklaraštį mirksiukas.gif http://neandertaliete.blogspot.com/
Atsakyti
Dar vienas vestuvinis atvirukas su dėžute. Atvirukas turi ir didelę kišenę pinigėliams smile.gif.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 05 rugsėjo 2013 - 20:42
Jeigu i viena kruva sudetumet laurencijos ir As sol darbus, tai turbut neatskirciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 06, 01:54)
Jeigu i viena kruva sudetumet laurencijos ir As sol darbus, tai turbut neatskirciau biggrin.gif

Tiesą sakant šiek tiek keistai pasijutau... Manau, kad jie absoliučiai skirtingi. Tu lygini mūsų atvirukus? Nes tokių darbelių kaip Laura (taurės, inkilėliai, aguonos) aš nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 05, 22:54)

Nu jau biggrin.gif

Man tai skirtingi darbai biggrin.gif

O tu gal čia dėl gėlyčių, pagalvojau? Aš tai jų nelabai moku sukt doh.gif bet jei sukčiau,tai irgi panaudočiau smile.gif
Atsakyti
O ko gi cia keistai jaustis, gi nepeikiu ne vienos darbu, bet stiliai man panasus pasirode. *Star* gerai sako, turbut del suktu gelyciu, o ne del ko kito smile.gif
Atsakyti
o as vis atsidarau paziuret i As sol paskutinius kvietimus wub.gif kas kart juose kazka naujo pamatau, taip noreciau paciupinet juos gyvai ax.gif
ir visu kitu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 07 rugsėjo 2013 - 12:59
dezute , viduje bus sudeti iskirsti apvalus lapeliai su palinkejimais ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 08 rugsėjo 2013 - 22:00
*dika*,labai graži dėžutė smile.gif

Pasirodau,netinginiauju smile.gif Nieko ypatinga... bet prasivėdinimui, taip sakant smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Star, mieli darbeliai mirksiukas.gif

Tuoj nusibosiu su savo vestuviniais, bet kol kas tokius tik ir darau :mosking

user posted image

ir dar vienas:

user posted image
Atsakyti