Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

atvirukas mažai mergytei su mano (autorine) iliustracija smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 07 08, 09:35)

Labai wub.gif Gal turit daugiau darbeliu g.gif Norisi akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2014 07 08, 09:39)
Labai  wub.gif Gal turit daugiau darbeliu  g.gif Norisi akis paganyti  bigsmile.gif

ačiū smile.gif yra dar toks vestuvėms
user posted image user posted image

user posted image

ne visai atvirukas - kortelė ant dovanos
user posted image

user posted image
daugiau nelabai ką turiu nufotografavus, nemažai tiesiog išdovanotų draugams smile.gif o šie paskutiniai pagaminti pagal užsakymą (tiesiog turiu daugiau laiko tokiems darbams) tad teko fotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 liepos 2014 - 09:01
QUOTE(je t'aime @ 2014 07 08, 09:43)

daugiau nelabai ką turiu nufotografavus, nemažai tiesiog išdovanotų draugams smile.gif o šie paskutiniai pagaminti pagal užsakymą (tiesiog turiu daugiau laiko tokiems darbams) tad teko fotografuoti smile.gif

Butinai fotografuokit. Darbai verti demesio wub.gif Nesustokit ir viesinkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2014 07 08, 11:38)
Butinai fotografuokit. Darbai verti demesio  wub.gif Nesustokit ir viesinkit  bigsmile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif atgaiva akim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 07 08, 06:35)
user posted image

Nuostabūs piešinukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Sveikos merginos,
Sakykite ar imanoma kaip nors iskirpti panašią gėlę? Gal yra kazkokia forma? Zinau kad yra spaudai bet jie iskerpa mazas formeles,o ka daryti su tokio dydzio gėle? Ar tik ieskoti jau iskirptu formu?
Atsakyti
Kirtimo formele tikrai didelius dydzius kerta arba galima su dekoratyviniu kampo kirtikliu grazu dideli apskritima iskirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 08 26, 14:54)
Sveikos merginos,
Sakykite ar imanoma kaip nors iskirpti panašią gėlę? Gal yra kazkokia forma? Zinau kad yra spaudai bet jie iskerpa mazas formeles,o ka daryti su tokio dydzio gėle? Ar tik ieskoti jau iskirptu formu?

Iskirpti... na laaaabai norint viskas galima mirksiukas.gif
Abejose nuotraukose yra naudotos metalines kirtimo formeles. Spellbinders ( http://www.bikuben.c...t-egde-circles/ , http://www.bikuben.c...l-doily-motifs/ ) formeles 4u.gif Norint pasinaudoti tokiomis formelemis, reikia tureti kirtimo masinele 4u.gif
Atsakyti
Keliu temutę smile.gif Naujas vestuvinis atvirukas- vokelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 27 rugpjūčio 2014 - 21:13
jet'aime

zavingi atvirukai, nuostabus, net truksta zodziu wub.gif linkiu nesustoti ir kurti toliau
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 07 08, 09:35)

wow kokie nuostabus wub.gif ***** kad as taip mokeciau ax.gif
Atsakyti