Oij, linxmute, kaip faina
Glinglingo mergina su kasomis kaip visada
Beje, į plaukų temą. Šiandien ryte šukuojuos plaukus (neblogai paauginus turiu, jau iki pečių

), o Luknė šalimais stovėjo, tai pažiūrėjo į mane ir ėmė verkt: "aš irgi noriu plaukučius turėt"
Ir, žinoma, sveikinimai švenčiantiems ir atšventusiems trimečiams! Aš pati atsimenu savo trečiąjį gimtadienį, tai man atrodo, kad nuo šio gimtadienio jau prasideda vaikų tikroji vaikystė.
O sekasi kaip? Gerai gi.

Auga mano ožkitėlė kuo puikiausiai. Kartais nesusikalbam niekaip, kartais net pati nustembu, kokia ji jau didelė ir protinga.

Moka skaičiuot iki dešimt. Moka savo raidelę (L), sesės raidelę (A), mamos (M), tečiaus (T), Rėjaus (draugelio savo), Sigutės (teta). Moka duris atrakinti (iš vidaus toks suktukas, ne raktas), moka dviratuką mint. Domofono kodą kai reikia rinkt, suspaudžia buto numerį. Žino gatvę, kurioje gyvena. Ir namo numerį. Ir aukštą žino.(Šito nemokinom, bet kai telefonu reikia adresą kam padiktuoti, tai ji greit įsiminė) Moka pati užmigt. Moka pati pavalgyt. Tiesa, dar neapsisprendžia, ar ji kairiarankė, ar dešiniarankė.

Spalvinant paveikslėlius matosi bandymas nuspalvinti vieną konkrečią detalę, o ne visą puslapį.

Ir lipdukus pradėjo kruopščiau klijuot.