Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Mūsų šventės vedėjas turėjo pravesti renginį dviem kalbom vienodai: rusiškai ir lietuviškai. svečių amžius nuo 24 iki 80. dar perspėjau, kad pas mus yra tokių veikėjų, kurie gali greitai "prisišvęsti" ir nesulaukti vakaro vidurio lotuliukas.gif
o dabar reziumė: vedėjas sklandžiai pravedė renginį dviem kalbom. užsiėmimai buvo tokie, kuriuose dalyvavo visi svečiai. veiklos užteko, bet ir nebuvo kaip konvejeryj, kad non-stop žaidimai ar pan., žodžiu - aukso vidruriukas. kurie svečiai buvo rizikoj prisiragauti alkoholio per daug - tai nebuvo jiems kada. šventė pravesta labai šauniai ir labai smagiai - viskas buvo super. daug juokėmės ir šokom, vien geri įspūdžiai. vedėjas ne tik pravedė renginį, bet ir reguliavo sutikimą, maisto, torto padavimą ir kita.
REKOMENDUOJAM VISU 100 proc. ANTANĄ KANOPKINĄ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameya: 25 birželio 2014 - 17:17
QUOTE(Ameya @ 2014 06 25, 18:17)
Mūsų šventės vedėjas turėjo pravesti renginį dviem kalbom vienodai: rusiškai ir lietuviškai. svečių amžius nuo 24 iki 80. dar perspėjau, kad pas mus yra tokių veikėjų, kurie gali greitai "prisišvęsti" ir nesulaukti vakaro vidurio  lotuliukas.gif
o dabar reziumė: vedėjas sklandžiai pravedė renginį dviem kalbom. užsiėmimai buvo tokie, kuriuose dalyvavo visi svečiai. veiklos užteko, bet ir nebuvo kaip konvejeryj, kad non-stop žaidimai ar pan., žodžiu - aukso vidruriukas.  kurie svečiai buvo rizikoj prisiragauti alkoholio per daug - tai nebuvo jiems kada. šventė pravesta labai šauniai ir labai smagiai - viskas buvo super. daug juokėmės ir šokom, vien geri įspūdžiai. vedėjas ne tik pravedė renginį, bet ir reguliavo sutikimą, maisto, torto padavimą ir kita.
REKOMENDUOJAM VISU 100 proc. ANTANĄ KANOPKINĄ

Antanelis tikrai unikalus:super Man jis labai labai 4u.gif isivaizduoju jau kokia smagia svente turejote! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 25 birželio 2014 - 18:57
Rekomenduoju "Supervakareliai" komandą - Dj ir vedėją.

Profesionalu, įdomu ir linksma - tiems, kas nori netradicinių užstalės dainų ir senovinių žaidimų.

Dar iš šokių pamokino svečius, belaukiant jaunųjų grįžtant , kurie stipriai vėlavo - bet laikas neprailgo cool.gif
Atsakyti
Pats nerealiausias vedėjas - Viačeslavas Mickevičius. Dauguma vestuvių dalyvių panoro jo kontaktų, nes jiems labai labai patiko. Tai geriausias įvertinimas!
Vedėjas šiuolaikiškas, kultūringas, gerai pajaučia svečių nuotaikas, be to pats moka atlikti įvairių gatvės cirko triukų ir turi pasirodymą. Bajeriai - kiekvieno skoniui!
Žodžiu, likome patenkinti ir mūsų svečiai sakė, kad dar tokio gero vedėjo nėra matę.
Man jis irgi nepalyginamas su nei vienu matytų!
Žodžiu, likom patenkinti, sužavėti ir dėkingi!

Jei kam įdomu, tai jo psl www.leartist.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 21 liepos 2014 - 18:21
Sveikos merginos, buvusios ir busimos nuotakos ! Noreciau pasiteirauti jusu ar vestuviu vedeja renkates nuo pat sventes pradzios, t.y. nuo bažnyčios ar tik nuo vakarines dalies? Idomu ar tos kelios valandos labai įtakoja kaina??
Atsakyti
Sveiki ka tik atsokau savo vestuves grazenes sventes neisivaizdavau aciu noreciau dar karta pasakyti musu vedejai kuri ir vertejavo I anglu kalba Kristina Savickyte rekomenduoju visoms nuotakoms tokio bendravimo ir organizuotumo nesiikejau esu labai patenkinta 4u.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrooshe @ 2014 07 29, 23:54)
Sveikos merginos, buvusios ir busimos nuotakos ! Noreciau pasiteirauti jusu ar vestuviu vedeja renkates nuo pat sventes pradzios, t.y. nuo bažnyčios ar tik nuo vakarines dalies? Idomu ar tos kelios valandos labai įtakoja kaina??

Kaina tikrai didelio skirtumo neturės, nes jam jau vis tiek visa diena gaunasi užsakyta. Geriausia turėti nuo pat bažnyčios, nes tuomet jis viską suderina, kam kada sueiti į vidų, kam išeiti barstyti žiedlapius, parengia stalą šampanui su užkandžiais, pasitinka išeinančius jaunuosius, pasako sveikinimo žodį trumpą, pakviečia visus juo pasivaišinti, informuoja ar čia ar sodyboj vyks sveikinimai ir kokia bus tvarka (nes kitaip visi pradeda sveikint dar prie bažnyčios durų ir gaunasi sąmyšis, kad niekas sodyboj nebesveikina, arba kiti gėlių nebūna pasiėmę ir tuomet pasimetę jaučiasi ir pan...). Mūsų pačių vestuvėse vedėjas buvo nuo bažnyčios, tai labai džiaugėmės, nes ir mums išvykus fotografuotis, svečiai vyko į šventės vietą, kur vedėjas jiems buvo organizavęs keletą žaidimų, kad nenuobodžiautų (mes nebuvom to aptarę su vedėju, bet džiaugėmės sužinoję kad jis pats greit suorganizavo žaidimų ir svečiams laukimas neprailgo). Na čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis, bet gal padėjau apsisprendžiant mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti savo pasirinkimu - t.y. vedėja Marija Silickaja (iš Linksmadienių). Kai susitikome pirmąjį kartą pabendrauti, net nedvejodami pasirinkome ją. Iš karto buvo labai lengva bendrauti. Kai susitikome antrąjį kartą aptarti vakaro detales – supratome, kad mūsų šventė patikimose rankose. O buvo dar geriau nei tikėjomės smile.gif patiko ne tik mums, bet ir visiems svečiams.
Buvo įdomi ir dar nematyta programa, viskas vyko labai natūraliai ir sklandžiai. Labai gražus Marijos balsas, atliko keletą dainų gyvai, buvo super.. smile.gif
200% rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Kątik praėjo mūsų vestuvės, tad turiu du atsiliepimus:

Tomas Tracevskis - Pasirodė draugiškas, kupinas idėjų vedėjas. Pasirašėme sutartį, labai greitai gavome ir vestuvių scenarijų, kuo labai džiaugėmės, tad dėl vedėjo nesijaudinome. likus pusantro mėnesio iki vestuvių, gavome skambutį, kad jis išvažiuoja į komandiruotę ir negali būti mūsų vedėju. Buvome šoke, tikrai viskas būtų atleistina jei tai būtų kokia liga, šeimos reikalai ir pan. tačiau mūsų vestuvių atsisakymas, nes pasiūlė jam daugiau pinigėlių kažkas, yra labai negražu. tad norėjau pasakyti, kad nerekomenduoju šio vedėjo, nes jis nesilaiko nei sutarties, nei žodžio. O pačios žinote, kaip sunku susirasti vedėją per pusantro mėnesio. Bet kuriuo atveju, jis pasiūlė mums kitą vedėją Paulių Bukauską.

Atsliepmų apie jį niekur neradom, tad buvo visiškai katė maiše, kadangi planuojame vestuves iš užsienio, laiko susitikt nelabai turėjom, o su juo susikomunikuoti skype, e-mail ar sms neįmanoma, tik skambinti. Bet čia viskas suprantama, kadangi jis neplanavo, kad ves mūsų vestuves.

Įspūdis apie Paulių:

Tikras profesionalas, viskas laiku ir vietoje, nors atsiliepimų neradome, jis tvirtino, kad turi 10 metų patirtį. Per pirmus susitikimus, jau matėsi, kad žmogus žino ir išmano savo darbą. Per vestuves pasirodė nepriekaištingai. Vienintelis dalykas - kaip žmogus, jis šaltokas, nesileidžia į asmeniškumus, nejuokauja, iškart prie reikalo. Ir fotografas, ir DJ ir sodybos šeimininkai buvo be galo draugiški ir malonūs žmonės, o jis atvažiavo, atidirbo ir išvažiavo. Na tai iš tikro nėra bėda, tačiau norėjau tiesiog pasakyti, kad nepaisant tokio būdo, jis tikrai profesionaliai praveda vestuves.
Atsakyti
Sveikos mamytės!:) gal žinot apie Mindaugą ir Donatą Žilinskus iś Kretingos? Esu girdėjus gerų atsiliepimų, bet norisi daugiau žmonių nuomonę iśgirsti g.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kokių vedėjų iš Klaipėdos? Temą perskaičiau, bet miestai nėra akcentuojami... Klaipėdoje žinau tik "Tris Karalius", tad pasirinkimas skurdokas. Būsiu labai dėkinga, jei kas pasiūlys ir kitų vedėjų.
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 08 27, 18:40)
Gal galite parekomenduoti kokių vedėjų iš Klaipėdos? Temą perskaičiau, bet miestai nėra akcentuojami... Klaipėdoje žinau tik "Tris Karalius", tad pasirinkimas skurdokas. Būsiu labai dėkinga, jei kas pasiūlys ir kitų vedėjų.

...pavyzdžiui http://renginiu-vede...enginiu-vedejai 4u.gif O šiaip, vedėjai važiuoja visur, kur reikia, ar būtų iš Kauno, ar iš Vilniaus, ar iš Klaipėdos mirksiukas.gif
Atsakyti