Labukas
Sisndien tik prisedau prie kompo, nes kazkaip silpna man ir gerokai. Gal todel, kad vien guliu, i wc ir vel i lova.
Maciau, Agnyte jau kazkiek parase, tai daug ir nepridesiu. Sampaniuka suleido, nuejau linksma i op, apsiziurejau viska, nebaisu buvo, uzmigau ir pabudau palatoje. Kas slykstu tikrai (ne skauda, o slykstu), tai drenai. Kol as ji nemaciau po kaldra, tol buvo gerai, o paskui eme sirdis kalt. Zodziu, K. sake, kad apie 14 issiskyrimas raumenu ir jo praktikoje toks irmas atvejis, jei rasys vadoveli, butinai mano fotkes ides. Pradzioj skambino is op sesutems, liepe skubiai surasti dideli tinkleli, bet paskui pasidave siuvimui raumenys, tai sutrauke ir taip, tik trim aukstais kazkaip.
Masazistas Darius tikrai super, ir siaip mielas zmogus. Minusas gal kiek, kad gulejau dvivieteje palatoje, pirma diena viena, o antra diena jau su kita moterim, tai truputi vargino, nes ji labai norejo bendrauti. Ir ziaurii ziauriai karsta palatoje, prakaitavom nesveikai, negelbejo nei kondiske.
Siaip yra niuansu su ta mano op, gali buti, kad reikes po 4-6 men iseskoti 20-30 g riebaliuko ir suleisti ji i viena raukslele, jeigu pati neissilygins. Cia mano odos niuansai. Siaip, sake, oda elastinga, pasidave tempimui, bet cia butent beda, kur vors bambos buvo mano plona be jokio poodzio oda. Tai ji dabar yra po bamba ir eina tokia kaip vetikali raukslyte. Zodziu, bus matyt, kaip cia viskas gys. Pati pilvo dorai nemaciau, nors K. ne karta prase pasiziuret, man baisu ir silpna

Tokia jau esu.
Grizimas i Klp nebuvo labai sunkus, bet psichologiskai, kai iseini kaip visiska senute, nelabai kas. Ir dabar baime, kad taip ir neatsitiesi, nes tempia labai. Kito skausmo kaip ir nera, tik kai koseji, tai Dieve padek
O siaip namie abi naktis gerai miegojau, jokiu migdanciu nereikejo. Tiesa, pamirsau paminet, kad galva gan smarkiai skaudejo uzvakar ir vakar, gal cia po narkozes tokia reakcija, nzn, nes po abieju cp buvo irgi nuo narkozes toks poveikis.