Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Agne, nu viskas gerai su tavo figura, rimtai. As mielai keisciausi vietomis, esi kuda,bet su formom, kaip ir Elvita, Katrix, ir daugelis kitu.

Man toks klausimas kilo-kaip vyksta tas atsitiesimas? Kazkiek kasdien per jega truputi reikia tiestis, ar tiesiog imi vis labiau jausti, kad galima ir savaime gaunasi? Nes as kol kas tik nueinu iki virtuves, pasiimu pusrycius, pavalgau, lova, tada nueinu pietus pasiimu, pavalgau, lova. Zodziu, vaikstau minimaliai, miegu maksimaliai.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 19, 16:58)

gal po 2sav  g.gif ar po 3  g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Ar tu rimtai nemaisai? blink.gif

Tai jei po menesio tik pilnai pilnai issitiesi, idomiai man tas sexas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
neuzsigulek, negerai perdaug guleti. geriau jau pavaikstai, pasedi, paguli. taip ir suki ratuka. perdaug vaikscioti blogai, bet kraujotaka turi issijudinti, o gulint vistik sastingis yra. bent jau kojas judink atsigulusi.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 19, 15:54)
neuzsigulek, negerai perdaug guleti. geriau jau pavaikstai, pasedi, paguli. taip ir suki ratuka. perdaug vaikscioti blogai, bet kraujotaka turi issijudinti, o gulint vistik sastingis yra. bent jau kojas judink atsigulusi.

g.gif nejaugi taip buna blogai,o as taip priplanavusi susitikimu ir kelioniu po operacijos po visa LT,nejau teks tik lovoj guleti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 19, 18:25)
g.gif nejaugi taip buna blogai,o as taip priplanavusi susitikimu ir kelioniu po operacijos po visa LT,nejau teks tik lovoj guleti doh.gif

as 5 diena po op jau kavineje su vyru valgiau smile.gif po masazo gerai jauciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 19, 17:25)

Matysi pati kaip jausies. As issioperavau antradieni, sekmadieni pietavau kavineje. Bet as tokia nepaseda, negaliu buti namie, kadangi jauciausi pakankamai gerai, tai tikrai labai negulinejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 vasario 2013 - 17:42
Nu jus ir greitos, man siandien 5 diena, tai eina sau, atrodau kaip senute keturlinka visa. Nueini iki vonios, jau turiu atsiremti, nes nugara pakerta. Neisivaizduoju, kaip taip iseina jums kavinukese sedet g.gif O tai jus vaiksciojot susilenkusios po tas kavinukes?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 19, 19:07)
Nu jus ir greitos, man siandien 5 diena, tai eina sau, atrodau kaip senute keturlinka visa. Nueini iki vonios, jau turiu atsiremti, nes nugara pakerta. Neisivaizduoju, kaip taip iseina jums kavinukese sedet g.gif O tai jus vaiksciojot susilenkusios po tas kavinukes?

Nu as aip ir tu 5 diena i kavine nieaip nebuciau nuejusi, as i masazus vaziuodavau tai jauciau toi koplesa kai per gatve reikejo susilenkus eiti, bet jau po dvieju saviciu jei nezinotum ir nepasakytum ad po op, gal dar nebuvau pilnai tiesi, bet atrode kad tokia jau esu. O namie tai sudavau ratus, tai guledavau, tai sededavau, jei bandydavau arbatos pasidaryti, tai irgi tekdavo atsireus i statla pastoveti, nes nugara ziauriai skaudedavo. blush2.gif
Atsakyti
Kaip gerai tie masazai butu, bet Klp nera tokiu, kiek zinau.

Siuo metu taip kankina kosulys, norisi atsikoseti, o skausmelis toks didelis. Na, kiekvienai individauliai tas atsigavimas, bet as is savo varpines sakau, kad sunku siaip jau, tikejausi lengviau.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 19, 18:07)

As jau praktiskai issitiesus is ligonines isejau, tad kai vaziavau i kavine, tikrai nejau susirietus. Dar proto tiek turiu, kad neiti i viesuma susilenkus biggrin.gif Bet as masazavausi visas dienas, gal ir tai padejo g.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 19, 18:25)
Na, kiekvienai individauliai tas atsigavimas, bet as is savo varpines sakau, kad sunku siaip jau, tikejausi lengviau.

Ir siaip juk tau raumenys siuti, o man nesiuvo. Tiksliau siuvo iliemenavimui 2 cm, tai juokas cia smile.gif
Atsakyti
Elvita, o tu jau kai pirma karta stojaisi po op ant koju mazai tempe, ar taip per dvi dienas sugebejai pati "prasitampyti"?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 19, 18:52)
Elvita, o tu jau kai pirma karta stojaisi po op ant koju mazai tempe, ar taip per dvi dienas sugebejai pati "prasitampyti"?

As pirma karta ant koju stojausi praejus mazdaug 2 val. po op. Kadangi man netiko slapimo kateteris, tai prasiau, kad trauktu lauk ir ejau pati i tulika. Tai tada pamenu, kad buvau susilenkusi. Tai pirma diena dar keleta kartu kabarojausi is lovos i tulika, tai vis eidama iki jo stengdavausi tiestis. Sekanti ryta, po masazo dar daugiau issitiesiau, o kai pirma diena perriso, is kabineto, grizau jau beveik issitiesus. Sesute net stebejosi, kad taip greit tiesiuos. Siaip man sunkiausia buvo tiestis po gulejimo lovoje, kuo daugiau vaiksciojau, tuo lengviau ir greiciau tiesiausi. Mane ziauriai pjove tas nugaros skausmas doh.gif , todel stengiausi kuo greiciau tiestis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 vasario 2013 - 19:03
siaip man irgi ilgiau pagulejus sunkiau budavo. ilgiau valandos neguledavau. stodavausi ir vaiksciodavau. paskui su seima pasededavau, tada i lova. ir vel viskas is naujo. mane net ligonineje ispejo nenusiguleti.
Atsakyti