Įkraunama...
Įkraunama...

Šampūnas plaukams - priešas ar draugas?

QUOTE(rytorasa @ 2015 03 25, 10:30)
Pagaliau atradau receptą, kuriuo esu labai patenkinta. Tai kietas natūralus šampūnas su natūraliu šilku.

pati pagaminat ar pirktas?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 03 25, 11:32)
pati pagaminat ar pirktas?

rašiau, kad pati gaminau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia yra sampuno sudetis. jeigu jame gausu silikonu, parabenu, alkoholio ir silikonu metu lauk.
Atsakyti
QUOTE(Monika2013 @ 2015 03 25, 15:43)
Svarbiausia yra sampuno sudetis. jeigu jame gausu silikonu, parabenu, alkoholio ir silikonu metu lauk.

gal geriau prieš perkant paskaityti, kad paskui nereikėtų išmesti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 03 25, 17:23)
gal geriau prieš perkant paskaityti, kad paskui nereikėtų išmesti...  smile.gif

Niekada neperku tokiu sampunu. Turejau omeny jog jau parduotuveje metu lauk ir neperku. Seniai turiu savo megstamiausius ir tik tuos perku.
Atsakyti
Jau du kartus ploviau plaukus su juoda duona. Rezultatas visai neprastas. Aišku, yra terlionės, bet duonos pliurzė gana maloniai tepasi, išsiplauna be jokio vargo. Laiko kaip ir šampūnas dvi dienas. Bet užtat plaukų mažiau išslenka plaunant, išplovus jie gražiau krenta. Kai duona nusibos, dar ruginius miltus bandysiu, nes visi kiti "šampūnai" tokie kaip soda, muilo riešutai, molis, kiaušiniai jau išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika2013 @ 2015 03 25, 14:43)

Bet Green pharmacy šampūnus su silikonu naudojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 25, 23:35)
Bet Green pharmacy šampūnus su silikonu naudojat ax.gif

Esu kirpeja ir jau zinau kokius plaukus turiu. Visada vienas sampunas turi buti lengvas (naudoju vaikiskus) o kitas turi valyti galvos oda, todel gali buti sunkesnis. Toki naudoju karta per menesi. green Pharmacy sampune esantis silikonas tai emolientas, kuris nusiplauna vandeniu.Taigi nera jau toks blogas.
Atsakyti
QUOTE(Monika2013 @ 2015 03 26, 11:51)
Esu kirpeja ir jau zinau kokius plaukus turiu. Visada vienas sampunas turi buti lengvas (naudoju vaikiskus) o kitas turi valyti galvos oda, todel gali buti sunkesnis. Toki naudoju karta per menesi. green Pharmacy sampune esantis silikonas tai emolientas, kuris  nusiplauna vandeniu.Taigi nera jau toks blogas.

įvardinkit
Green Pharmacy skaitosi sunkus šampūnas? su silikonais valot galvos odą?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 03 25, 11:30)
Pagaliau atradau receptą, kuriuo esu labai patenkinta. Tai kietas natūralus šampūnas su natūraliu šilku. Po jo man net kondicionieriaus nereikia.  Labai džiugu, kad galiu turėti švarius, minkštus, švelnius plaukus, naudodama priemonę iš natūralių medžiagų...  thumbup.gif Sudėtis: saponifikuoti nerafinuoti  kokosų, sviestmedžio, alyvuogių, sėmenų, saulėgrąžų, ricinos aliejai, natūralus šilkas, bentonito molis, stearino rūgštis, eukalipto, pipirmėčių eteriniai aliejai.

Receptą radote internete ar pati ekperimantavote? smile.gif
Beje, kiek maždaug kainuoja pasigaminti tokį rankų darbo šampūną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 26, 16:03)
įvardinkit
Green Pharmacy skaitosi sunkus šampūnas? su silikonais valot galvos odą?

Green Pharmacy nera visiskai naturalus, nes turi lengva silikona kuris nusiplauna vandeniu. Galvos oda irgi reikia gerai isvalyti nors karta per menesi. Kasdien naudoju vaikams skirtus sampunus.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 27, 11:42)
Receptą radote internete ar pati ekperimantavote? smile.gif
Beje, kiek maždaug kainuoja pasigaminti tokį rankų darbo šampūną? ax.gif

pati kūriau receptą. Prieš tai buvo dar trys bandymai, bet ne tokie vykę.

Kiek kainuotų pasigaminti tokį šampūną tai čia nusakyti labai sunku, nes medžiagas perkam iš skirtingų vietų, perkam skirtingais kiekiais, tai ir kaina skirtinga, be to nepakanka susipirkti sudedamąsias dalis, dar reikia labai daug žinių apie natūralaus muilo/šampūno gaminimą su šarmu, apie aliejų savybes, apie eterinius aliejus... Man tai nebuvo naujiena, nes natūralią kosmetiką gaminu jau seniai, natūralius muilus su šarmu- taip pat.. ax.gif Šampūno gamyba buvo sekantis laiptelis.. ax.gif
Atsakyti