Nuostabiai atrodo, tik labai stora, idomu ar patogu tokia nesioti, bet tikrai super

Su storomis yra nemažas iššūkis padaryti tikslią apimtį. kaip ir matyti iš nuotraukos, darant užsegimą ne prie pat plačiosios dalies dingsta forma. Buvo kartą tikra katastrofa, kai pirmą kartą dariau tikrai storą - trūko reikiamų karoliukų ir tik padariusi supratau, kad storoms galioja kitokios taisyklės nei plonoms. Joms prailginimai netinka! dalis prie užsegimo (plonoji) turi būti minimalaus ilgio.
Vakar po trečio perdarymo pabaigiau man patinkančią storulę, vakare gal spėsiu foto įkelti
Vakar po trečio perdarymo pabaigiau man patinkančią storulę, vakare gal spėsiu foto įkelti

QUOTE(Naomyte @ 2014 03 31, 13:10)
Nuostabiai atrodo, tik labai stora, idomu ar patogu tokia nesioti, bet tikrai super 

na ji buvo numatyta tokia, kad kai uzsisegi, ji tampa neapvali, o biski susispaudzia

dazniausiai storuliukus darau ant metalinio pagrindo, pvz.

Gera ši idėja su pagrindu, SwetBeads!
Va ir mano storulė

kartu su visu komplektu

Va ir mano storulė

kartu su visu komplektu

Edora, labai grazus komplektukas!!!
Gal isduosi paslapti, jei yra video dar geriau, kaip auskarus padaryti burbuoliukus?
Kiek apyrankeje rate biserio vnt.?
aciu
Gal isduosi paslapti, jei yra video dar geriau, kaip auskarus padaryti burbuoliukus?
aciu

QUOTE(Sweetbeads @ 2014 04 01, 14:37)
Edora, labai grazus komplektukas!!!
aciu
aciu

Dėkui

5 akys
10 akių
15
20 ir tt tada, kai jau užtenka paneriam lygiai, o po to atitinkamas mažinimas, siaurinimas.
Apyrankės eilėje 20 karoliukų
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 01, 14:39)
Toks užmanymas

Man patogi, tuolab kad ir skirta laisvalaikiui: prasinešti senamiesčiu ar į klubą, pliaže prie mini bikinio prisiderinti

QUOTE(Edora @ 2014 04 01, 16:26)
Dėkui
Burbuliuko schema auksarankių forume kažkur yra, reiktų ieškoti (prie žgutų). Neriama storulio principu (žr žgutų temoj čia, išsamiai išdiskutuota neseniai). Pradeda nuo 5 akių ir vis pridedama proporcingai po 5. Ty:
5 akys
10 akių
15
20 ir tt tada, kai jau užtenka paneriam lygiai, o po to atitinkamas mažinimas, siaurinimas.

5 akys
10 akių
15
aciu uz info

stai mano storulis- Cellini technika

Smagi storulė...

QUOTE(meskutejolanta @ 2014 04 03, 18:09)
aciu
sita jau netokia stora

Sidabrinės apyrankės su Swarovskiais