Įkraunama...
Įkraunama...

LRT projektas ,,Auksinis balsas"

Man tai Baumila labiausiai patiko, Vilijos daina patiko, bet balsas jos keistai skambėjo, kažkoks iškreiptas, nepatiko. Violetai irgi tiko šis stilius. Karina visai nieko šiandienos kontekste.
Atsakyti
o kas laidoje su žiūrovų balsais užėmė pirmą bei paskutinę vietas?
Atsakyti
Pirma vieta berods Vilija, o paskutine ta jauna operos soliste, nepamenu jos pavardes...
Vilija man patiko, kartais man atrodo, kad ji man patiktu dainuodama bet ka, vien del savo balso tembro ir vidinio zavesio bigsmile.gif
Tiesa sakant man ir vedejai patinka na, gal laikui begant is Beatos noretusi kazko daugiau bet man jie labiau patinka, nei, kad Bunkes ir Butkaus duetas per LNK.... schmoll.gif
Atsakyti
Vakar labiausiai patiko Aistės pasirodymas, tačiau šiandien nei jos, nei kitų atlikėjų dainos neskamba galvoje, - vadinasi, nei vienas pasirodymas neužkabino šimtu procentų. Gaila, kad susimovė Ruslanas. Kita vertus, gerai, kad laiku gavo per nosį, negalima žiūrėti pro pirštus į pasiruošimą. Kiek pastebėjau dar iš Muzikinės kaukės, kuo paprastesnė daina, tuo prasčiau Ruslanui sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 02 09, 21:52)
niekas nežiūri?smile.gif
Man patiko Violeta, Vilija irgi gerai pasirodėwink.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas ta Beata tokia? Irgi kažkokia "žvaigždė"? g.gif Man tai jos tie pasisakymai tokie ne į temą ir nealabi juokingi net. Iš dalyvių vakar patiko Karina, Vilija, Vaidas 4u.gif
Atsakyti
Nu man Aiste kazkaip nezinau, be gyvybes. Ji profesionaliai dainuoja, bet akys pavarge, judesio mazai...arba ji laukiasi, arba ji issekusi biggrin.gif nes veido spalva tokia pablyskusi.
Baumila super sudainavo thumbup.gif
Man gaila sopranino...jis kitaip dainuot negali, o zanrai jam sunkiai paklus, jei bus kokie repai, rokai ir t.t. doh.gif
Beje, man labai patiko, kad dirigenta itrauke i komisija, nes jis zino progresa ir daug repeticiju dalyku thumbup.gif
Zbignieva as toliau wub.gif superiniai komentarai
Beata toliau, nei i tvora, nei i mieta, ka ji ten veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 02 10, 15:34)
Nu man Aiste kazkaip nezinau, be gyvybes. Ji profesionaliai dainuoja, bet akys pavarge, judesio mazai...arba ji laukiasi, arba ji issekusi biggrin.gif nes veido spalva tokia pablyskusi.

Man ji visada tokia. Kai kameros ją pritraukia iš arti, Aistė atrodo doh.gif Jauna moteris, bet atrodo daug vyresnė.
Vakar man labiausiai patiko Violeta. Nustebino Karina. Rožickas taip smarkiai nebenusišnekėjo ir Beata dažniau burną pravėrė hihihi.gif Trumpiau tariant laida thumbup.gif
Atsakyti
Vakar žiauriai patiko Karina. Labai gerai išdainavo tas hang up! wait up! vietas, tokiu įnoringu balsu, kaip ir priklauso, nes kitaip daina būtų tokia lygi, nuobodi, praradus visą žavesį. Labai gerai atrodė ir šoko.
Nepatiko Pilvelytė, niekaip neatsikrato kankinės amplua net dainuodama disko.
Ruslanas pasirinko ne tą dainą, manau, labiausiai pakišo koją lietuviškas tekstas. Kai daina visiems iki skausmo žinoma, labai keista ją klausyti lietuviškai, ten kur esi įpratęs girdėti e, o, dabar girdi i, yyy... o dar tekstas bukas, išverstas ne poeto, o turbūt google vertėjo, tai taip ir gaunasi, kad ne klausaisi dainos, o baisiesi, kokia ji tūpa, be jokios prasmės.
Baumila šį kartą nieko ypatingo, Vilija man apskritai niekad nepatiko, gal todėl, kad ji man kažkokia nemoteriška, švelniai tariant. Nemėgstu tokio tipažo.
Keista, kad Viktorui niekas nepasiūlė sudainuoti Bee Gees, pats tikriausias disko, nuostabios dainos. Dabar pasirinko tą nuvalkiotą Bocelli, dieve mano, labai bijau, kad šis konkursas netaptų dar vienu "klonu", kur tradiciškai klausysimės visuose tv kanaluose visuose šou visuose x faktoriuose nutrintų dainuškų - Bočelių, šrekų ir t.t.
Beatos vietoj turėtų būti ryškesnė asmenybė, sąmojinga, nenusišnekanti, kažkodėl į galvą ateina pavyzdžiai iš rusiškų tv kaip Ksenija Sobčiak ar tokia Lera (pavardės neprisimenu), va ten tai aukštasis pilotažas. Greitą reakciją ir aštrų liežuvį turi Rūta Lukoševičiūtė, ją kaip laidų vedėją visai mėgstu, bet tokios salėj tarp žiūrovų jau nepasodinsi, turėtų stovėti scenoj kaip lygi su Rožicku. Ji visiškai nesirūpina, kaip čia gražiau ir protingiau atrodyti (kas būdinga imbrasienėms ir kitoms).
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 02 10, 21:11)
tokia Lera (pavardės neprisimenu)

Kudriavceva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 02 10, 23:34)
Kudriavceva  smile.gif

Taip, tikrai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šitam projekte esu už VILIJĄ.
Bet kadangi projekte yra taisyklės, t.y. nurodoma, ką reiks dainuoti tą vakarą, tai vertinu pagal to vakaro pasirodymą, kas atitiko temą.
Disko vakare manau viską-aprangą, dainą, judesius, viską atitiko Violeta. Pasirodė super.
Labai nepatinka, kai yra nurodyta tema, o dainuoja ne į temą, tame ir įdomumas šio projekto, kaip kiekvienas sudainuos pagal užduotį. Visiškai temos neatitiko tas vaikinas sopranas-nei drabužiai, nei judesiai, nei daina. Ir gauna 9, nesamonė. Neatitikai, turi gauti ypač žemus balus,kad ir 1.
Atsakyti