Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LINRI @ 2013 01 31, 11:10)
Keista, kad sunkiai renkas, nuo siandien 30% sale prekems. Aisku nelabai jau kas liko nuo ryto...

Brangus siuntimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 01 31, 11:13)
Brangus siuntimas  4u.gif

Tai va, neliko mano dydzio UGGU, kuriuos vis dabojau. verysad.gif
Ka gero imi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 31, 11:59)
Gal kas zinote, kaip Big Star kelniu dydziai? Didinti, mazinti? Klubams apie 90 cm nebutu mazas 25 dydis?

dydziai atitinka, koki nesiojat - toki ir imkit smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal uzmatet kur kokiu ilgu (iki keliu, gal ir trumpesniu) cardiganu? Nesegamu. Tiek plonesniu, tiek storesniu rolleyes.gif

Knisuos 6pm, kur dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 01 31, 09:15)
yoox gal nuolaidu koduka turit 10off?  4u.gif

schmoll.gif

QUOTE(LINRI @ 2013 01 31, 10:02)
Ar perkat Dillards?  4u.gif

Perkam smile.gif

QUOTE(limpopooo @ 2013 01 31, 10:59)
labukas, ar Smartwool viskam nuolaida 35%?

Gal galvoje turite sierra? smile.gif jei taip, tai nuolaida galioja viskam.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 01 31, 11:16)
Tai va, neliko mano dydzio UGGU, kuriuos vis dabojau. verysad.gif
Ka gero imi? g.gif

Aš dovanų komplektuką mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2013 01 31, 12:16)
dydziai atitinka, koki nesiojat - toki ir imkit  smile.gif

Gal tada ir imt 25 g.gif Kazkokia pasidariau nestandartine biggrin.gif Anksciau imdavau maziausia ir buvo gerai, o dabar svyruoju tarp 25 ir 26 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 01 31, 09:13)
vienas iš prastesnių bandytų tušų  unsure.gif  4u.gif kaip skirtingai  ax.gif bet nemažai kam jis patinka  smile.gif jis sausas,antrą kartą neužtepsi,nes tuoj sukietėja blakstienos+styro viena į pietus,kita į šiaurę  doh.gif  biggrin.gif bandžiau ir su primeriu ,ir be-tas pats š  cool.gif
hypnose star šiek tiek geresnis,bet irgi nekartoju  ax.gif

o tai kuri rekomenduotumete is Lancome Hypnose? galvoju precious cells arba star pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 31, 12:26)
Gal tada ir imt 25  g.gif  Kazkokia pasidariau nestandartine biggrin.gif Anksciau imdavau maziausia ir buvo gerai, o dabar svyruoju tarp 25 ir 26  unsure.gif

mano figuros ismatavimai yra kitokie, tai Jusu negaliu pakomentuoti, tik zinau, kad atitinka. Kiek esu pirkus - pataikiau, o ir vyriski taip pat atitinka 4u.gif pasiziurekite i dydziu lentele 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit UGG MAYLIN, nu niekaip nesuprantu del dydziu, vienos sako su 37 kojyte[ pedute 24 cm] imti USA -7, o kitos USA-6. Mano keltis aukstoka. g.gif

help.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2013 01 31, 12:32)
o tai kuri rekomenduotumete is Lancome Hypnose? galvoju precious cells arba star pirkti ax.gif

as turejau si http://www.saksfifth...p;bmUID=jOfwZ0Z
patiko, dabar vyras dar man 2vnt tokio nupirko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Niu ka, pradedam laukti po truputeli ziniu is Alaniuko ax.gif Gal netyciukais siandien atveztu dezutes arba ryt ax.gif
Atsakyti