Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Melodi @ 2013 01 30, 11:17)
Nu kam uzrodei doh.gif As taip ieskau graziu ryzu batu, nezinau nei prie ko derinsiu nei nieko, bet noriu iki negalejimo doh.gif  mano dar kai dydis 5-5.5 US tai netgi yra biggrin.gif Bet labai sitie slidus jauciu, padas visiskai lygus unsure.gif Ir del aulo tai bijau, ant modelio platus atrodo, o mano blauzdos kaip pagaliukai doh.gif
labai noriu Ugg Brome III ryzu, bet neperku vis, nes irgi del aulo bijau unsure.gif

Ir dar...jau ismaisiau visas USA pardes ir lietuvoj isvaiksciojau, niekur nerandu sau terbos, noriu odines, juodos, ne pacio didziausio dydzio su ryzom rankenom/detalem ir uz protinga kaina...nu iki 100 dol. Jau net mastau, kad reiks siutis, jei kur uzmatysit - rekit  4u.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Tai, kad anie pavasariniai, ne žieminiai.. nesvarbu slidumas bus tada jau, kai juos avėsi.. biggrin.gif
Nu, taip supratau, nes oda viršuj, oda viduj.. ir net oda pade.. O jie lyg tie, kur didinti, jei gerai pamenu, Manouche lyg apie juos kartą pasakojus.. ax.gif
Atsakyti
čia tipo 26 d.? swoon.gif oi nu tai šį kart ir aš važiuosiu kelių bezdeluškių pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikes mergites, gal galit pasidalint patirtimi ax.gif ar GAP vyriski dzinsai atitinka dydi, ne platinti ne ilginti?
Atsakyti
QUOTE(tsjogal @ 2013 01 30, 10:11)
ech tos ligos, lai sveiksta vaikuciai 4u.gif , o Jums netrukdysim su tais atsiemimais, jei ne tai mano vaikis uzvaziuotu apie 17 val po poliklinikos g.gif
Bet jau greiciai nerealus, is pat ryto sunkiai supratau, kad cia nauja siunta doh.gif , galvojau sena laiska skaitau, bet vistiek smagu wub.gif

po 17 tinka smile.gif

QUOTE(luju @ 2013 01 30, 10:13)
pasakiau ,kad be 11 nebandytu vaziuot,gal jau busit ,arba as pasiskambinsiu tada,kad nereiktu jam kelis kart vaziuot... tai ir jus gripas pasigriebe  unsure.gif

bet kokiu atveju, jei manes nebus, paliksiu draugei, kad paduotu. Tik ji dabar savo paaugli isveze i poliklinika unsure.gif Maniskiams tfu tfu ne gripas, panasu i rota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 30, 09:26)
bet kokiu atveju, jei manes nebus, paliksiu draugei, kad paduotu. Tik ji dabar savo paaugli isveze i poliklinika  unsure.gif Maniskiams tfu tfu ne gripas, panasu i rota  doh.gif

gerai,aciu...nu rotas tai irgi negeriau....kur pavasaris dar, tos ligos ....... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 30, 09:23)
biggrin.gif  Tai, kad anie pavasariniai, ne žieminiai.. nesvarbu slidumas bus tada jau, kai juos avėsi..  biggrin.gif
Nu, taip supratau, nes oda viršuj, oda viduj.. ir net oda pade.. O jie lyg tie, kur didinti, jei gerai pamenu, Manouche lyg apie juos kartą pasakojus.. ax.gif

As praktiskai su tokiais ale demisezoniais vaikstau visus metus ( nu tik ne vasara, aisku), nes kai darbas ofisinis tai nelabai visokiu sniegbaciu ar soreliu tipo batu panesiosi i darba, Lietuvoj pirkt batus su kailiu viduj ir moket vos ne 1000 lt man nekyla ranka, tai vaikstau su tokiais...nu kiek to vaiksciojimo, iki masinos ir siaip, trumpais atstumais. Uztai ir ziuriu i sliduma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 30, 09:17)
Ir dar...jau ismaisiau visas USA pardes ir lietuvoj isvaiksciojau, niekur nerandu sau terbos, noriu odines, juodos, ne pacio didziausio dydzio su ryzom rankenom/detalem ir uz protinga kaina...nu iki 100 dol. Jau net mastau, kad reiks siutis, jei kur uzmatysit - rekit  4u.gif  biggrin.gif

o tu jabitute, nu ir as tokios noriu zinok unsure.gif biggrin.gif ieskom kartu smile.gif

o tie batai ir man grazus ryzi, kas pakomentuos dydzius?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 01 30, 10:28)
gerai,aciu...nu rotas tai irgi negeriau....kur pavasaris dar, tos ligos ....... gun_bandana.gif

jau nebe leliukai, biski ramiau smile.gif issivemia, issividuriuoja ir vel duodasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2013 01 29, 22:04)
db paziurejau sorel dydziu lentele, tai tikrai gaunasi, kad puse d. mazesni, nes turiu 9 d. viduje 26,5, o pagal ju 9 dydzio viduje raso 26cm

tai jie greiciausiai kaip ir dauguma -raso kokiai pedai skirtas dydis mirksiukas.gif
Papildyta:
Va kaip tie corso como padevejus atrodo, kazkaip nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 30, 07:20)
ne gafsiuk, jos jau baigtos senokai, naujos siuntos siuntineju jau antra diena  4u.gif

Susimokėjau vakarykštę ir šio ryto kartu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 30, 09:17)
Nu kam uzrodei doh.gif As taip ieskau graziu ryzu batu, nezinau nei prie ko derinsiu nei nieko, bet noriu iki negalejimo doh.gif  mano dar kai dydis 5-5.5 US tai netgi yra biggrin.gif Bet labai sitie slidus jauciu, padas visiskai lygus unsure.gif Ir del aulo tai bijau, ant modelio platus atrodo, o mano blauzdos kaip pagaliukai doh.gif
labai noriu Ugg Brome III ryzu, bet neperku vis, nes irgi del aulo bijau unsure.gif

kai odinis padas, vis vien reik is karto profilaktika det, ir tada jau viskas ciki. As ant savo CorsoComo irgi iskart uzvariau profilaktika ir nebeciuozineju nei lauke, nei ofise 4u.gif. Man CorsoComo didinti pasirode, 8.5 dydis tiko ant 26 cm pedos (39.5-40 nesioju), bet gal ir nuo modelio priklauso. Tie ryzhi man irgi labai wub.gif.
Del Ugg Broom teisi, teko man siaurint, nors ir ne pagaliukai blauzdos. Nu bet dabar turesiu silciausius batus turbut visam likusiam gyvenimui, kaip dublionke jie doh.gif biggrin.gif.
Terbu www.boscovs.com ziurek, ten ismeta gerom kainom mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 30 sausio 2013 - 10:04
QUOTE(manouche @ 2013 01 30, 10:03)

Del Ugg Broom teisi, teko man siaurint, nors ir ne pagaliukai blauzdos. Nu bet dabar turesiu silciausius batus turbut visam likusiam gyvenimui, kaip dublionke jie doh.gif  biggrin.gif.
Terbu www.boscovs.com ziurek, ten ismeta gerom kainom mirksiukas.gif.

Primink,kokio dydžio turi ax.gif maž kada nors prireiks smile.gif
Atsakyti