QUOTE(MYG @ 2013 01 30, 14:54)
Klausimas ekspertems - jei vienas telikas 100 cm ir kitas 95 cm. Kokio dydzio reiketu AE ir Aeropostale dzinsus ziuresti.
Pasidavem su drauge dzinsu pirkimo manijai. Ikalbejot tsakant taip graziai apie juos atsiliepdamos.
Nu tai paskaitykit atidžiau tuos gražius atsiliepimus anoj temoj
Gerai, kadangi jaučiuos truputį prisikalbėjus.. apie Aeropostale.. tai sakau savo pastebėjimus.. man su 92-94 cm klubais labai tinkamas 5/6 dydis.. Turiu ir 7/8 iš anksčiau (irgi neiškrentu su diržu, bet laisvi tikrai tikrai), bet jis gal labiau tiktų klubams apie 100 cm

Bootcut vintage kažkokie labai tamprūs pasitaikė, nors ten to spandex irgi tik 1 proc. Skinny mažiau tamprūs.. liemenai abiejų žemi.. Dydžiai iš trijų porų nu labai atitinkantys tai, ką užsakai.. short tai short.. 5/6 abeji panašūs.
O iš AE truputį priklauso, kokį džinsą renkiesi.. jei super strech, tai galima ir į mažesnį dydį talpintis.. superStrech 4 man laisvokas, normalus džinsas Artistų 4 kaip tik.. nusibodo jau apie juos, nes kiekviena turi labai skirtingas patirtis čia.
Tai vat tie 95 centimetrai gali mano nurodytus dydžius bandyti, o 100tukui pačiam spręsti
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2013 01 30, 15:07)
grazi grazi
Sugundžiau, nia?