Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 01 30, 14:35)
Golfus mot. esu pirkus iš canvas XXS dydžio, tai atitiko M doh.gif

g.gif swoon.gif Tai nieks neaišku...

Va šios bliuzelės.. http://www.landsend....~247368_-1.html Nu, vienok svarbu, imt reiktų 2 ar 10? tongue.gif
Graži labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 30, 12:38)
g.gif  swoon.gif Tai nieks neaišku...

Va šios bliuzelės.. http://www.landsend....~247368_-1.html Nu, vienok svarbu, imt reiktų 2 ar 10? tongue.gif
Graži labai  ax.gif

Tos bliuzeles, manau, tau 4 reiktu, o gal ir is 6 neiskristum, ziurint dar peciu juostos, liemens apimtis. O Canvas dydziai viskas ten gerai, siek tiek didinti arba atitinka, tikrai ne per pora dydziu i shona schmoll.gif. Skaitykit ir komentarus dar mirksiukas.gif.
Atidziau paskaiciau, tai gal butent 6 bus gera su 94 cm per krutine, taip "jauciu" biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 30 sausio 2013 - 12:44
Ar Carters 40 proc. taikoma ir Clearance prekems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 30, 14:42)
Tos bliuzeles, manau, tau 4 reiktu, o gal ir is 6 neiskristum, ziurint dar peciu juostos, liemens apimtis. O Canvas dydziai viskas ten gerai, siek tiek didinti arba atitinka, tikrai ne per pora dydziu i shona schmoll.gif. Skaitykit ir komentarus dar mirksiukas.gif.
Atidziau paskaiciau, tai gal butent 6 bus gera su 94 cm per krutine, taip "jauciu" biggrin.gif.

Ačiū.. aš irgi "jaučiu", kad vis tik tarp 4 ir 6 gal užtektų tongue.gif
Atsiliepimų mažai.. skaitau. smile.gif
Prie megztinių rašo, kad didoki, laisvoki.. prie šilkų kažkaip neradau atsiliepimų daug..
Atsakyti
Klausimas ekspertems - jei vienas telikas 100 cm ir kitas 95 cm. Kokio dydzio reiketu AE ir Aeropostale dzinsus ziuresti.
Pasidavem su drauge dzinsu pirkimo manijai. Ikalbejot tsakant taip graziai apie juos atsiliepdamos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 30, 12:38)
http://www.landsend....~247368_-1.html Nu, vienok svarbu, imt reiktų 2 ar 10? tongue.gif
Graži labai  ax.gif

grazi grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 01 30, 14:54)
Klausimas ekspertems - jei vienas telikas 100 cm ir kitas 95 cm. Kokio dydzio reiketu AE ir Aeropostale dzinsus ziuresti.
Pasidavem su drauge dzinsu pirkimo manijai. Ikalbejot tsakant taip graziai apie juos atsiliepdamos. biggrin.gif

Nu tai paskaitykit atidžiau tuos gražius atsiliepimus anoj temoj tongue.gif

Gerai, kadangi jaučiuos truputį prisikalbėjus.. apie Aeropostale.. tai sakau savo pastebėjimus.. man su 92-94 cm klubais labai tinkamas 5/6 dydis.. Turiu ir 7/8 iš anksčiau (irgi neiškrentu su diržu, bet laisvi tikrai tikrai), bet jis gal labiau tiktų klubams apie 100 cm mirksiukas.gif Bootcut vintage kažkokie labai tamprūs pasitaikė, nors ten to spandex irgi tik 1 proc. Skinny mažiau tamprūs.. liemenai abiejų žemi.. Dydžiai iš trijų porų nu labai atitinkantys tai, ką užsakai.. short tai short.. 5/6 abeji panašūs.
O iš AE truputį priklauso, kokį džinsą renkiesi.. jei super strech, tai galima ir į mažesnį dydį talpintis.. superStrech 4 man laisvokas, normalus džinsas Artistų 4 kaip tik.. nusibodo jau apie juos, nes kiekviena turi labai skirtingas patirtis čia.
Tai vat tie 95 centimetrai gali mano nurodytus dydžius bandyti, o 100tukui pačiam spręsti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2013 01 30, 15:07)
grazi grazi bigsmile.gif

Sugundžiau, nia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 01 30, 13:49)
Ar Carters 40 proc. taikoma ir Clearance prekems? ax.gif

Netaikoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 30, 13:13)
Nu tai paskaitykit atidžiau tuos gražius atsiliepimus anoj temoj tongue.gif

Gerai, kadangi jaučiuos truputį prisikalbėjus.. apie Aeropostale.. tai sakau savo pastebėjimus.. man su 92-94 cm klubais labai tinkamas 5/6 dydis.. Turiu ir 7/8 iš anksčiau (irgi neiškrentu su diržu, bet laisvi tikrai tikrai), bet jis gal labiau tiktų klubams apie 100 cm mirksiukas.gif  Bootcut vintage kažkokie labai tamprūs pasitaikė, nors ten to spandex irgi tik 1 proc. Skinny mažiau tamprūs.. liemenai abiejų žemi.. Dydžiai iš trijų porų nu labai atitinkantys tai, ką užsakai.. short tai short.. 5/6 abeji panašūs.
O iš  AE truputį priklauso, kokį džinsą renkiesi.. jei super strech, tai galima ir į mažesnį dydį talpintis.. superStrech 4 man laisvokas, normalus džinsas Artistų 4 kaip tik.. nusibodo jau apie juos, nes kiekviena turi labai skirtingas patirtis čia.
Tai vat tie 95 centimetrai gali mano nurodytus dydžius bandyti, o 100tukui pačiam spręsti biggrin.gif
Papildyta:

Sugundžiau, nia?  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
gal sierroj koki koduka turit????
Atsakyti
Sveiki, gal kas is Bajoru kalvu vaziuos atsiimt prekes ir galetu priglaust mano ? Vaikas serga, tai dar savaite niekaip nedavaziuosiu. Buciau dekinga, rasykite is AZ, ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijandra.: 30 sausio 2013 - 13:28
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 30, 12:31)

Renkame  4u.gif
Talbots
Gymboree
Drugstore
Sorel
Columbia
Bostonstore
Venus
Zulily