Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2013 01 31, 17:59)
Merginos, prisipirkt prisipirkot, o kad pasiimt reikia pamiršot  g.gif

gal galima suzinot ar 26 d. siuntai atsiimti leidimas jau duotas? 4u.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 31, 17:59)

Oi, atsiprasau, vakar pas daktarus eileje 3 valandas doh.gif , siandien mokykloje pas pavaduotoja buvau, paskui 100 kart skaiciavau iki 10 biggrin.gif , ryt iki pietu butinai pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 31, 18:59)

nepamirsom tik negavom kvietimo kol kas smile.gif kadangi turejau laidotuves tai sumokejau vakar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tsjogal @ 2013 01 31, 19:26)
Oi, atsiprasau, vakar pas daktarus eileje 3 valandas doh.gif , siandien mokykloje pas pavaduotoja  buvau, paskui 100 kart skaiciavau iki 10 biggrin.gif , ryt iki pietu butinai pioneer.gif

Liepė pavaduotoja? bigsmile.gif g.gif

----
Gafsa tai Fossiles daboja biggrin.gif O jos tikrai patogios ar tik dėl kokybės jūs jas graibstote..? man tai trūksta kažko toje raudonoje.. patogumo, spėju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 31 sausio 2013 - 17:36
Tik dabar pamačiau,kad Dilmos šnaucė nepavyzdingoms pirkėjoms liežuvį rodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 31, 17:34)
Liepė pavaduotoja?  bigsmile.gif  g.gif

----
Gafsa tai Fossiles daboja  biggrin.gif  O jos tikrai patogios ar tik dėl kokybės jūs jas graibstote..? man tai trūksta kažko toje raudonoje.. patogumo, spėju g.gif

Jos tiesiog kažkokio žavesio turi wub.gif ką aš žinau ax.gif
Atsakyti
as su klausimu del AE.com. Ar daznai sioje parduotuveje buna 40 % nuolaida viskam, ne tik clearans? prikroviau visa krepsi vasarai, mirtinai didelio kodo reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 31, 17:38)
Tik dabar pamačiau,kad Dilmos šnaucė nepavyzdingoms pirkėjoms liežuvį rodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai tik dabar ir pradėjo rodyt biggrin.gif
Atsakyti
kaip century21.com su vyriskais dydziais? vyr.tapkes
niekur nerandu ,kur butu parasyta kuri kokia atitinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 01 31, 16:29)
o ka reiskia prie vaikisku batu plocio M ir W? 4u.gif
Nužiūrėti batai yra tinkamo dydzio bet tik W plocio.. Tai cia turbut platus? nes M suprantu kaip vidutinio plocio? A gerai mastau?

Plotis cia,vyrui kaip tik
W odinius batus gavau ana savaite, sako kad nejaucia skirtumo nuo m dyd.
Atsakyti
QUOTE(nova105 @ 2013 01 31, 18:14)
gal galima suzinot ar 26 d. siuntai atsiimti leidimas jau duotas? 4u.gif

Aciu

Jau smile.gif

QUOTE(tsjogal @ 2013 01 31, 18:26)
Oi, atsiprasau, vakar pas daktarus eileje 3 valandas doh.gif , siandien mokykloje pas pavaduotoja  buvau, paskui 100 kart skaiciavau iki 10 biggrin.gif , ryt iki pietu butinai pioneer.gif

tai jus prisidavet, atleistina lotuliukas.gif

QUOTE(Liusii @ 2013 01 31, 18:31)
nepamirsom tik negavom kvietimo kol kas  smile.gif kadangi turejau laidotuves tai sumokejau vakar  ax.gif

tuoj rasysiu laiskelius, nes jau turbut saskaitos sutikrintos smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 31, 18:38)
Jos tiesiog kažkokio žavesio turi wub.gif ką aš žinau ax.gif

bent jau as i kitas net nebesidairau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 31, 18:34)
Liepė pavaduotoja?  bigsmile.gif  g.gif

nu lyg ir ne biggrin.gif , sako nervus padeda nuramint g.gif nu gal ir padeda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2013 01 31, 10:41)
as su klausimu del AE.com. Ar daznai sioje parduotuveje buna 40 % nuolaida viskam, ne tik clearans? prikroviau visa krepsi vasarai, mirtinai didelio kodo reiktu smile.gif

kartais patys padaro, o as korteles su otkiom muolaidom gaunu tik kas pora menesiu.
Atsakyti