Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 39

QUOTE(velnyte @ 2013 04 30, 23:20)
Laba diena , ieškau bendraminčių, kuriom yra nustatyta endometrioidinė adenokarcenoma. Nežinau ko griebtis.


Laikytis gydymo plano, klausyti gydytojų, pasiskaityti temas, bus aiškiau, kaip, kas, ko klausti nuėjus, ko pačiai griebtis, dabar Jums viskas atrodo siaubinga, bet pamatysit, ilgainiui taip nebeatrodis.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 04 25, 22:06)
Tikrai nereikia bijoti VUOI. Ten labai daug gerų specialistų. Kodėl toks susidaręs įvaizdis, kad ten blogiau gydo?

Tikrai negalvoju,kad ten blogiau gydo.Tiesiog labai nenoriu tos specifines ligonines.Gal todel,kad ilgai tokioj lankiaus ,kai gydesi tetis,mociute.Nezinau. Cia daugiau moraline-psichologine puse. As net apie gydytojus ten dirbancius mazai ka zinau,o tikrai tikiu,kad tokiose vietose jie toli grazu ne blogiausi.

QUOTE(braske01 @ 2013 04 27, 11:03)
Ateinu su gerom naujienom, pas vyra viskas gerai, skrandzio biopsija neparode nieko bloga thumbup.gif . Tik sake truputi yra stemples uzdegimas, liepe maista lengvesni valgyt ypac vakarais. O seip viskas gerai. Vel 3menesiams bus ramu.

Labai labai uz jus dziaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif


Mamai po 5 dienu lasinimo pakrito kraujo tyrymas.Hemoglobinas viskas gerai,bet neutrofilai 0,4 ,o leukocitai 1,8 . Leidziam Neupogen,bet gal kuri zinot dar ir kitu budu palaikyt krauja?
Dar keistai su tais vezio markeriais,kad Ca125 nerodo ir yra normoj jau nebestebina( apie 30) ,kazkaip anksciau HE4 pagaudavo,o si karta ir tas 77. Pakitimus galim gaudyt tik KT ,o idealiausia prapjovus,nes ir KT ne viska parodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2013 05 01, 12:30)

Mamai po 5 dienu lasinimo pakrito kraujo tyrymas.Hemoglobinas viskas gerai,bet neutrofilai 0,4  ,o leukocitai 1,8 . Leidziam Neupogen,bet gal kuri zinot dar ir kitu budu palaikyt krauja?
Dar keistai su tais vezio markeriais,kad Ca125 nerodo ir yra normoj jau nebestebina( apie 30) ,kazkaip anksciau HE4 pagaudavo,o si karta ir tas 77.  Pakitimus galim gaudyt tik KT ,o idealiausia prapjovus,nes ir KT ne viska parodo  unsure.gif


kazkur anksciau buvo receptas, kaip pasigerinti leukocitus g.gif

O vezio markeris nebutinai turi buti informatyvus.
Ir prisiminkit viena karta - niekas nepjausto zmoniu, o operuoja (atsiprasau, kad taip grieztai, bet...)
Atsakyti
Atsisveikinau su mama, liko krūva vaistų, išmesti gaila, gal kas naudoja - padovanočiau. Labai daug liko Dexametasono tabletėmis ir leidžiami ampolėmis. Taip pat nuo skausmo Dolmen, ketanov, nospa 4u.gif
Atsakyti
Delfyje vėl interviu apie imunitetą "Medikai: kodėl pražiopsomas žudikas vėžys".

willow, kodėl ir koks chirurgas LIEPĖ (patarė, rekomendavo?) susileisti taktivino? Šiaip ten viskas skamba gerai, hm...

lauryte, jei skaitai angliškai - Cannabis legality by country, kaip supratau, vis dėlto geriausia Čekijoje, nes viskas aišku: ateini į vaistinę, pateiki receptą, gauni, ko reikia ir dar paaiškina. Legalu ir Portugalijoje savo reikmėms. Ispanijoje taip iki galo ir nesupratau, Nyderlanduose kavos šopuose vietoje, bet turbūt tai rūkoma. Nors skaičiau, kad tam tikrą gydomąjį efektą turi ir kanapių aliejus nekaltasis. Jo yra specializuotose parduotuvėse. Pirksiu
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 05 01, 16:24)
Nors skaičiau, kad tam tikrą gydomąjį efektą turi ir kanapių aliejus nekaltasis. Jo yra specializuotose parduotuvėse.  Pirksiu

kur planuojate pirkti alieju ir kaip naudosit?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 05 01, 15:24)
Jo yra specializuotose parduotuvėse.  Pirksiu

Cia tas aliejus is kanapiu rusies Sativa? Butent onkologinems ligoms gydyt ,kiek domejausi reikia Indica. Nes aliejus kuri pardavineja Lietuvoje neturi visai THC,jis aisku geras, sveika ji naudoti.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 05 01, 18:36)
kur planuojate pirkti alieju ir kaip naudosit?



Reikia paieškoti internete, kur pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 05 01, 19:13)
Cia tas aliejus is kanapiu rusies Sativa? Butent onkologinems ligoms gydyt ,kiek domejausi reikia Indica. Nes aliejus kuri pardavineja Lietuvoje neturi visai THC,jis aisku geras, sveika ji naudoti.

Taip, ne tas, bet jis vis tiek labai naudingas, jeigu jau mažina skausmą, tai ką aš žinau....

Mintis išvykti į užsienį yra nebloga. Amerikoje zaprosto jį išrašinėja ir rekomenduoja vartoti, mirtingumas vienas mažiausių, aišku, ne tik dėl to
Atsakyti
Gal kam nors teko gydytis ar kreipėtės konsultacijos artimajame užsienyje? Gal teko ką nors girdėti apie Latvijjoje onkogydymuose taikomas shemas? ar jos tokios pat, ar naudoja kitus vaistus?
Atsakyti
willow, pratęsiu pokalbį čia. J.Ruolią aš vertinu dvejopai: viskas puiku, kai jis skiria liaudiškas priemones - žoles, kitus preparatus. Tačiau smarkiai abejoju dėl jo skiriamų kitų vaistinių preparatų. Tos pačios ežiuolės. vitaminų ar seleno. Skaičiau apie seleną, naujausi tyrimai rodo, kad nerasta jokio teigiamo jo poveikio, greičiau net nereiktų jo išvis vartoti . Aš į tokią info visada reaguoju taip:, jei yra įvairūs vertinimai, o bent vienas iš naujesnių sako nereikia, tada - ne. Toliau nuo grieko.

Vienintelis dalykas, dėl kurio negaliu apsispręsti, yra kava. Informacija labai prieštaringa. Kai kuriais atvejais - prostatos, kiaušidžių, krūties esą net labai naudinga. Mano atveju - nerekomenduojama. Bet nepajėgiu atsisakyti, vienas šaukštelis su kaupu per dieną.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 05 02, 14:25)

Vienintelis dalykas, dėl kurio negaliu apsispręsti, yra kava. Informacija labai prieštaringa. Kai kuriais atvejais - prostatos, kiaušidžių, krūties esą net labai naudinga. Mano atveju - nerekomenduojama. Bet nepajėgiu atsisakyti, vienas šaukštelis su kaupu per dieną.


nepakenks tas šaukštelis, yra kavos be kofeino jei būtent jo tas poveikis nepageidaujamas, aš geriu jos daug, t.y. su pienu Latte išmaukiu tris puodus, net aparatą pasistačiau ir jei kur išvykstu, tai labai būtent jo ir trūksta, sakiau jei išvarytų iš namų, tai šitą būtinai pasiimčiau kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 05 02, 13:25)
......Tačiau smarkiai abejoju dėl jo skiriamų kitų vaistinių preparatų. Tos pačios ežiuolės. vitaminų ar seleno. Skaičiau apie seleną, naujausi tyrimai rodo, kad nerasta jokio teigiamo jo poveikio, greičiau net nereiktų jo išvis vartoti . Aš į tokią info visada reaguoju taip:, jei yra įvairūs vertinimai, o bent vienas iš naujesnių sako nereikia, tada - ne.  Toliau nuo grieko.

.....


tai va, aš kažkaip irgi susilaikau arba minimaliai vartoju jo paskirtus. Ir nežinau, ar gerai darau. Iš viso nežinau, ką darau gerai, ką ne... Anksčiau buvo paprasčiau apsispręsti, kol buvo mažiau informacijos. Dabar kuo daugiau skaitau, tuo mažiau patikimesnės. ir dabar: tas delfi straipsnis: juk tai nei moksliniai tyrimai, nei kas, atrodo nelabai reiktų kreipt dėmesį, bet kažkas kirba ir nors tu ką.
Apie kavą tu čia įdomią info radai dėl teigiamo poveikio g.gif o dėl pieno artojimo, tai kuo toliau, tuo prastesnė mano nuomonė (pieno visai negaliu gert), jaučiu, kad apsiribosiu tik kefyru, kaip ir mečiau varškę valgyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 02 gegužės 2013 - 16:17