Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(perla <3 @ 2013 02 13, 12:54)
mes savo vestuvese is priesvestuvines fotosesijos nuotrauku sudeliojom filmuka. kadangi zinojom, ka ketinam su nuotraukom padaryti, tai pasitarem su fotogarfe ir minti ispildem. Nuotraukas sujungem i fillmuka, parasem scenariju, a la pasaka, as ja igarsinau. Buvo labai smagu parodyt per vestuves. Daugelis, net mano tetis, mano balso nepazino, klause, kas igarsino. Tai vat, turim toki palikima is  priesvestuvines fotosesijos.

Super thumbup.gif saunuoliai thumbup.gif Manau, kad tikrai labai smagu buvo visiem pasiziureti wub.gif
Operatorius pasakojo, kad karta, pradzioj sventes, teko stebet apie 20min filmuka, kuriame jaunikis persasi nuotakai. Viskas buvo nufilmuota paslepta kamera ir vestuviu diena pateikta kaip staigmena thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gruodžio pradžioje teko pirmą kartą būti liudininkais vestuvėse. Kadangi šioms pareigoms pasiruošti turėjau tik 3 savaites (realiai tik savaitę, nes pirmas dvi stipriai sirgo vaikai doh.gif ), tai esu be galo dėkinga šiai temai bei merginoms, kurios pasidalino slaptažodžiu. Išties čia radau daug naudingos informacijos, todėl jaučiu pareigą pasidalinti rezultatais. Gal jie kam nors kokią mintį pametės 4u.gif
Tačiau dėl streso ir beveik visai nemiegotos savaitės prieš vestuves visai pamiršau nufotografuoti visas dovanas/staigmenas jauniesiems, todėl galiu pasidalinti tik tomis nuotraukomis, kurias radau pas mergaites, gaminusias man dovanas (na ir dar vieną kitą juodraštinę savo darbų radau smile.gif)). Šiaip išties pirmas blynas buvo gerokai prisvilęs, nes dėl nenumatytų priežasčių gerokai visur vėlavome. Todėl pusė daiktų liko namie, kiti buvo išsibarstę tarp mašinų doh.gif Žodžiu daugiau tokiam ekstrymui (pasiruošti per trumpą laiką, juolab kad jaunieji norėjo visų tradicijų doh.gif ) nepasirašyčiau. Na ir kelios mintys iš scenarijaus:
Jaunuosius išlydėjome iš janikio tėvų namų. Jokių graudžių rimuotų kalbų nesakiau, tik padovanojau jauniesiems vardinių meškučių porelę kaip vaikystės simbolį. Žaidimams gamtoje nebuvo galimybių, nes po rotušės lėkėme į bažnytėlę, o po ceremonijos joje jau buvo sutemę. Tačiau buvau paruošusi gražų stiklainį su tais pailgais cukriukais. Kol jaunieji fotografavosi poros turėjo ant jų surašyti palinkėjimus (tačiau dėl neorganizuotumo tas stiklainiukas po bažnyčios kažkaip atsidūrė tėvų mašinoje ir su jais išvažiavo į šventė vietą doh.gif ). Grįžus į šventės vietą laukė užsėstas stalas. Išsipirkimui panaudojau:
Miltų maišą, kad piršlys savo pačiai galėtų pasiteisinti ,kai šonus kur išsitepęs namo grįš;
Citriną, kad svočiutė širdies draugą per užpakalines duris išleidusi, prieš vyrui grįžtant, užkąstų, kad tokia laiminga neatrodytų;
Cukraus maišą, kad jauniesiems gyvenimas saldus būtų;
Saldainių 3 metrus, kad santuokinius ir ne tik vaikus pavaišintų;
Butelaitį, kad miškelyje pamatę piršlio namudinį fabrikėlį įgaliotiniams neskambintų;
Džiovintą žuvį, kad suprastų, jog nuo „užsisėdėjusių ar užsigulėjusių“ daiktų nekoks kvapelis sklinda.

Pirmasis tostas (po jo įteikėme taures):
"Brangūs jaunieji, tėveliai, giminės, gerbiami svečiai, šiandien .. ir .. peržengė atsakingiausią savo gyvenime slenkstį. Vedybinis gyvenimas - ne teatras, į kurį eini pasipuošęs ir nerūpestingai nusiteikęs, iš kurio bet kuriuo momentu gali išeiti, nesulaukęs pabaigos. Vedybinis gyvenimas - tai reali ilga kasdienybė, kuri graži ir nenuobodi tik tada, kai šeimos židinyje dega meilė.
Ir ne nuo vestuvių rūbų puošnumo ar vaišių gausumo priklauso gimstančios šeimos ateitis. Laimės pumpurėlis išsprogsta tik tada, kai jam yra paruošta dirva, o tą dirvą Jūs ruošiate patys. Norėtume, kad judu gyvenime išsaugotumėte pačias gražiausias jaunystės akimirkas, nes jos nepakartojamos. Būkit laimingi keldami vestuvinę taurę, būkit laimingi ir tuomet, kai sidabro gija puoš Jūsų plaukus."
Kad turėtumėt ką pripildyti šampanu, keliant pirmąjį savo bendro gyvenimo tostą, mes dovanojame jums šias taures. Šios dvi taurės vertos viena kitos tik tuomet, kai yra šalia, kartu. Saugokite šias taures ilgus metus, kaip šios dienos prisiminimą. Pažadėkite, kad tostą už deimantines savo vestuves taip pat gersite iš šių taurių. Už Jaunųjų ateitį ir laimingą dalią kviečiu visus pakelti pirmą tostą."

Pirmosios pertraukos metu svečius kviečiau prie Jaunųjų medžio. Visiems labai patiko dėlioti pirštų antspaudėlius thumbup.gif
Visą vakarą vedė muzikantai. Be galo jais visi patenkinti buvome, todėl jeigu kada prireiks ramia dūšia rekomenduoju grupę Privati Zona iš Šiaulių thumbup.gif
Šeimos židinio įtiekimui naudojau 4 žvakių pasaką - visiems patiko (net pati ją skaitydama graudenausi) wub.gif
Iš žaidimų vakaro metu buvau pasiruošusi Jaunavedžių gyvenimo kelio eismo taisykles bei bučinių dėžutes. Bet panaudojau tik pastarąsias, nes pristigo laiko visas idėjas įgyvendinti doh.gif Kelis muzikinius žaidimus pravedė muzikantai, o daugiau visi šoko, šoko, šoko.. thumbup.gif
12 val. buvome pasiruošę gintaro dulkes, tačiau dėl blogų oro sąlygų nepavyko jų panaudoti doh.gif o patalpoje pabijojome naudoti dėl spragsėjimo ir kvapo.
Išlydėtuvėms buvau suruošusi lauknešėlį su vaisiais, šampaniuku, varškės pakeliu bei žinute, kad nėr ko čia naktinių tikėtis - lai eina greičiau sūrio spaust biggrin.gif O kambaryje jaunųjų turėjo laukti mano dekupažuota dėžė (visoms vestuvių staigmenoms susidėti), vardinės pakabos bei išsiuvinėti rankščluosčiai (neturiu jų nuotraukos, tačiau buvo Mr.(jaunikio pavardė) bei MRS.(jaunosios nauja pavardė)).
Antrai dienai buvau pasiruošusi laikraštuką, pažadų tortą (į gabalėlių vidų įdėjau po jaunųjų šokoladuką - nusipirkau Kalėdinių šokoladukų, kuriu viršutinis popieriukas nusiima, o lieka tik auksinės spalvos popieriukas, ir ant jo užklijavau lipdukus su jaunųjų crazy nuotrauka). Bet kol išlanksčiau 64 detales doh.gif brr.. lotuliukas.gif Jaunosios veliumą persegėme pirmąjai pamergei, o už tai jaunoji gavo skrybėlę. Įšventinimui į Šeimininkus jaunikiui dovanojome įrankių dėžę, kad visos razetės namie puikiai veiktų ir niekur nebūtų elektros nutekėjimo ir kibiškščių. O jaunąjai padovanojau vardinę receptų knygą, kuri taptų palikimu dukrai ar marčiai.
Tiesa, dar turėjo būti skaidrės iš jaunųjų vaikystės nuotraukų. O gale filmuko - sveikinimai iš tų draugų/artimųjų, kurie negalėjo dalyvauti vestuvėse. Tačiau dėl laiko stokos nepavyko greitai visko įgyvendinti verysad.gif
Tai va tiek tų idėjų bigsmile.gif Čia įkėliau kelias nuotraukas dovanų http://public.fotki....e5/jv-vestuves/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 13 vasario 2013 - 14:23
Mačiau kalbėjote apie tuos ūsus ir lūpas, priklijuotas prie pagaliukų. Smagus dalykėlis thumbup.gif Jai buvo fotografas pasirūpinęs, tai nuotraukose išties linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 02 13, 15:41)
Mačiau kalbėjote apie tuos ūsus ir lūpas, priklijuotas prie pagaliukų. Smagus dalykėlis  thumbup.gif Jai buvo fotografas pasirūpinęs, tai nuotraukose išties linksmai atrodo  thumbup.gif

Tiupis, šaunuolė thumbup.gif Taip gerai(nepaisant nesklandumų) ir dar per tokį trumpą laiką ir tokiomis extreme sąlygomis(turiu omeny sergančius vaikučius) yra didelis darbas mirksiukas.gif

Ir su tais vardiniais meškučiais - bent man negirdėta idėja tokia bigsmile.gif Gal reikės pasinaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 02 13, 15:17)
Šeimos židinio įtiekimui naudojau 4 žvakių pasaką - visiems patiko (net pati ją skaitydama graudenausi) wub.gif

Aš vis randu, kad naudojama ta 4 žvakių pasaka, bet nerandu teksto. Truputį pagooglinau ir radau tekstą. Manau, būtų visai naudinga jei jį papastinsiu čia ax.gif

Istorija apie 4 zvakes:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Brangieji, Jūs katik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis ir kiekvienas Jūsų, visada savo širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Taigi Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.
Atsakyti
o sakykite su kuo sveciai deda tuos antspaudukus pirstu?
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2013 02 13, 17:55)
o sakykite su kuo sveciai deda tuos antspaudukus pirstu?

as ir noreciau placiau apie tuos antspaudus ka nors ax.gif sudomino bigsmile.gif
Papildyta:
Tiupis, na pasaka kaip pasiruosete thumbup.gif saunuoliai mirksiukas.gif as pirmam pirsliavimui turejau 1 men. dar kompas uzluzo likus 2 sav. doh.gif kol nauja nusipirkau, gerai kad isejo perkelt informacija is senojo rolleyes.gif
Papildyta:

dabar man galvos skausmas - suknia doh.gif pamerges bus skirtingos, jaunosios noras - rengtis laisvai, kaip kas nori, tai kaip issirinkt kad deretu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 13 vasario 2013 - 18:38
rubai visada sunkiausia dalis biggrin.gif
kol as priderinau siulus prie sukneliu pamergiu, jaunuju noru biggrin.gif biggrin.gif

imetu, ka siandien radau smelio ceremonijai, pats indas man tobulas, tik baltai reikia nudazyt ta medi..o jus patrkit ar tie saociai cia tinka????

user posted image
Atsakyti
Įdomus tas indas, bet mano nuomonė tai siauresnis gražiau būtų ax.gif
Atsakyti
jis butent tokio aukscio kiek as turiu smelio
as tik pagalvojau, akd vietoj asociu geriau cilindrai butu
o medis man deres su kraicio skrynia

isduokite, kas gamino Jums ta receptu knyga?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 13 vasario 2013 - 19:13
QUOTE(knopke* @ 2013 02 13, 20:11)
jis butent tokio aukscio kiek as turiu smelio
as tik pagalvojau, akd vietoj asociu geriau cilindrai butu
o medis man deres su kraicio skrynia

O gal vietoj ąsočių panaudoti stiklines vazeles? Būtų grakščiau.
O kur pirkote tokį stovą? Ir kiek kainavo?
Atsakyti
ir as galvoju, kad vietoj asociu vazeles cilindro formos, bet niekur nerandu as ju

pirkau yske
Atsakyti