Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

Graži lėkštė. O stovą ten pat pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 14, 22:38)
Graži lėkštė. O stovą ten pat pirkai?

stova pirkau internetu
bet nelabai patinka, nera stabiliai
Atsakyti
Ką tik, baigėm pokalbį su jaunaisiais. Nusimato netradicinės vestuvės.
Pirmiausia, tai jaunoji nori, kad aš iš Kauno važiuočiau į Vilnių ją išleisti iš tėvų namų. Tada grįžtam į Kauną ir prie bažnyčios susitinkam su likusia pulko dalimi. Dar buvo idėja suspėti prieš bažnyčią nuvažiuoti išleisti jaunojo, bet kaip ir atkalbėjau. Juk visada trūksta laiko, o kelias ilgas, tai kokia nenumatyta kliūtis gali sugaišinti.
Kita nebloga naujiena, kad pirmą dieną bus vedantysis. Tai mano pareigos susitraukia iki minimumo. Konkrečiai viskas paaiškės, kai pasišnekėsiu su vedančiuoju.
O antrą dieną jie iš vis nieko nenorėjo. Bet apsisprendėm, kad nuometą perduosiu, įšventinimą į šeimininkus darysiu. Tai turbūt darysiu ir sūrį ir vaikų vardus rinksiu, ir darbų pasiskirstymą.
Atsakyti
QUOTE(LiLeDoViLe @ 2013 02 14, 01:28)
Labas Svočiutės - kaip senei čia buvau.
Maloniai prisimenu visus rūpestėlius.

O LiLeDoViLe bigsmile.gif Kaip tik skaičiau temutę, kurioje dalinaisi savo patirtimi! Galiu pasakyti - Tu auksinių minčių lobynas thumbup.gif Ačiū ačiū notworthy.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 02 14, 22:28)
nupirkau siandien papirkau lekste balta thumbup.gif parodysiu veliau 4u.gif
zanoj daug graziu wub.gif

Graži! mirksiukas.gif

Svočiutės sakykit, kaip jums tokia mintis:
kadangi aš nelabai prikertu to reikalo, su pavardės konservavimu, tai ar čia logiška būtų tokia užduotėlė jaunajai - pažerti jai raidelių(planuoju užsakinėt medines), iš kurių jį turi sudėlioti žodį, tas žodis būtų josios mergautinė pavardė. Kai ji susigaudytų, tas raideles dėti į gražią apipavidalintą dėžutę ir perduoti sesytei, kad saugotų pavardę. Nes ji viena lieka šeimoje tokią nešioti.
Ar įdomu ir prasminga tat būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2013 02 14, 21:22)
kadangi aš nelabai prikertu to reikalo, su pavardės konservavimu, tai ar čia logiška būtų tokia užduotėlė jaunajai - pažerti jai raidelių(planuoju užsakinėt medines), iš kurių jį turi sudėlioti žodį, tas žodis būtų josios mergautinė pavardė. Kai ji susigaudytų, tas raideles dėti į gražią apipavidalintą dėžutę ir perduoti sesytei, kad saugotų pavardę. Nes ji viena lieka šeimoje tokią nešioti.
Ar įdomu ir prasminga tat būtų?  g.gif

Tai reziume -mintis tokia,kad sesytei reiktų amžinai likt su mergautine pavarde lotuliukas.gif

Man asmeniškai tas pavardės konservavimas kažkoks nesusipratimas g.gif kažkas paleido tą antį ir ji buvo greit pagriebta kaip super idėja, tačiau ankstesnėse temose gvildenom tą idėją,bandėm ieškoti esmės prasmės ir tt, bet gavosi daug juoko biggrin.gif ir jokios prasmės smile.gif 4u.gif
Bet čia mano tokia nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 vasario 2013 - 00:22
Labas rytas,

As visai nebespeju jusu temute sekti, jus kaip visada pilnos visokiu graziu ideju...o as turiu jusu dideli prasyma... Gal kas turite pareigu apdovanojimu medaliu sablonus? Ankstesnese temose maciau, taip graziai juos pacios padarote, kad ir priklijavus ant kamstiniu padekliuku, gaunasi daug originalesni ir svarbiausiai savu ranku darbo medaliai. Nu bet niekaip nerandu jokiu sablonu... Gal galetumet atsiusti, ar imesti i pastuka? Buciau laaabai dekinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2013 02 14, 23:23)
Ar įdomu ir prasminga tat būtų?  g.gif

as dariau pirmame savo svociavime - konservavau pavarde: per isleidima is namu pries palaiminima tevu, paberio ant padeklo jaunajai medines raides tokias ir liepiau sudeliot jai brangu zodi (ji mislijo kad meile arba vyro vardas - teko pakuzdet i ausi kad jos pavarde lotuliukas.gif ) sudejo pavarde, tada emiau po viena raide meciau i indeli (tikra drama lotuliukas.gif ), uzsukau ir padaviau jaunosios tevams kaip atminima, nes jau is zakso grys su kita pavarde ax.gif mum pasiteisino super si ideja thumbup.gif si karta vel darysiu cool.gif idesiu i pasta kaip atrode tos raides mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 15 vasario 2013 - 15:51
QUOTE(*Star* @ 2013 02 14, 12:54)
Na,o aš irgi pailiustruoti temą ateinu smile.gif Su cd dėkliukais smile.gif

user posted image

Puikiai bigsmile.gif labai gražu

QUOTE(Lora27 @ 2013 02 15, 00:11)
jaunoji nori, kad aš iš Kauno važiuočiau į Vilnių ją išleisti iš tėvų namų. Tada grįžtam į Kauną

Nepavydžiu doh.gif

Mes iš Kauno važiuosim į Klapėdą, tad suku galvą, ar pasipuošti Kaune ar geriau Klapėdoj kažko ieškoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merepop @ 2013 02 15, 07:43)
Ankstesnese temose maciau, taip graziai juos pacios padarote, kad ir priklijavus ant kamstiniu padekliuku, gaunasi daug originalesni ir svarbiausiai savu ranku darbo medaliai. Nu bet niekaip nerandu jokiu sablonu... Gal galetumet atsiusti, ar imesti i pastuka? Buciau laaabai dekinga...  4u.gif

Įmečiau į paštuką, medaliai iš šio forumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 16, 12:24)
Įmečiau į paštuką, medaliai iš šio forumo  ax.gif

DIDELIS ACIUUU mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O iš kur tų kamštinių padėkliukų gaut?
Papildyta:
JAu radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 02 16, 18:34)
O iš kur tų kamštinių padėkliukų gaut?