Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Lorian) @ 2013 02 19, 21:15)

http://www.ebay.com/itm/160932313962 paaiskinkit tundrai, cia 50 vnt uz tokia kaina? biggrin.gif

Taip 50 vnt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda76 @ 2013 02 19, 19:52)
Ačiū už patarimus,manau gal būtų galima prieš pat 12 duoti perskaityti priesaiką vienas kitam įteikti taures,įpilti šampaną ir palinkėti,kad susitiktume per auksines vestuves  g.gif ,kaip manot?

nu glima, ir antra diena glaima padovanot biggrin.gif bet as tai dovanosiu pradzioj, gi gales gurksnot is ju jau nuo pradziu ax.gif

merginos, kurios draugaujat su fotosopu ar dar su kokia kita programa kur galima iskirpt zmogaus veida ir iklijuoti vietoj kito? help.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuolytes biggrin.gif
Buvau truputi dingusi, ilendu vis paskaityti, bet vis laiko neatrandu prisijungt blush2.gif Ir galvoju kaip reiks pasiruost, kai vaikuciai aplink duodas lotuliukas.gif
Papildyta:
Ziuriu dairotes prekyciu ebay. As ten irgi daug ko randu, bet nesuprantu, kaip ten pirkt. As tai siandien su savo jaunaja aplakstem visas imanomas vietas, kur yra viskokiu smulkmiu, ko gali prireikt vestuvems. Ir ko jau neradom pirksim internetu.
Papildyta:
Dovanodama taures as sakiau taip:
Jaunieji, dovanojame jums taures. Jos trapios, kaip ir gyvenimas. Saugokite jas ir atminkite – ne šukėse laimė, laimė yra saugoti ir gerbti vienam kitą... Šios dvi taurės vertos viena kitos tik tuomet, kai yra šalia, kartu. Nors sakoma, kad šukės laimę neša, bet jūs saugokite šias taures ilgus metus, kaip šios dienos prisiminimą.

Iteikiau is pat ryto, jauniesiams susitikus.
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 02 19, 18:59)
Sveikos svočiutės  bye1.gif
Gal kas žinote kur Vilniuje yra parduotuvės su vestuviu atributika (taures, medaliai ir t.t)

1.Vestuvinės atributikos parduotuvė "Popieriaus Stilius" J. Basanavičiaus g. 3 Vilniuje
2.VestuviuAtributika.lt K. Kalinausko g. 21-5, Vilnius (Santuokų rūmai)
Prekiaujame įvairia atributika vestuvėms ir kitoms šventėms:
vestuvių scenarijai piršliams,
priesaikos, telegramos, instrukcijos, aktai, testamentai,
žaidimai,
moliniai, mediniai, rankų darbo pinti medaliai,
šeimos židiniai, žvakidės,
surakinamos širdžių spynelės,
šmaikščios etiketės buteliams,
vestuviniai pinigai,
kortelės stalo "valdžiai",
moliniai, mediniai ir plastikiniai švilpukai,
juostos piršliui ir jubiliatams,
prijuostės,
kočėlai ir pjūklai,
kaspinai automobiliams,
pagalvėlės žiedams,
kvietimai, stalo kortelės,
sveikinimo atvirutės, vokeliai pinigams,
jaunavedžių taurės,
svečių knygos ir metraščiai,
taupyklės "Šeimos bankas",
odiniai aplankai sveikinimams ir scenarijams,
keliaraiščiai, peteliškės,
apatiniai ir kepurėlės "pirmai nakčiai",
papuošimai taurėms ir buteliams,
buteliai piršlio kraujui,
įrankiai vestuviniam tortui,
moliniai varpeliai ir pasagos,
dovanėlės svečiams,
statulėlės tortui,
krepšeliai žiedlapiams,
fotografijų albumai,
vestuvinių prisiminimų dėžutės ir kt.
(Turime atributikos ir rusų bei lenkų k. )
3.Dilada, UAB Kareivių g. 6-211, 09117 Vilnius
Atsakyti
va, ideja i kraicio skrynia smile.gif
user posted image

o cia taip gali atrodyti kraitelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 20 vasario 2013 - 00:01
QUOTE(knopke* @ 2013 02 19, 08:53)
sveikutes, senbuves, nutarkit..as tai cia sviezia dar visai pas jus,  bet sulaukiu begales prasymu del slaptazodzio...man negaila, nesunku atrasyti, bet siaip - reiktu isivesti taisykles, manau, kaip ir kiekvienam forume..bendraujate, dalinates idejomis, mintimis, postais cia,pasizymite i sarasa kada vestuves jusu ir tada gaunate slapuka..kaip manot?
as vien del kitu merginu pagalvojau, kitos plusa, dirba, stengiasi, sukelia i pasta ir tt..

nezinau, i tema cia as parasiau, bet kai ryte atsidariau sm ir islindo 5 zinutes del slapuko - pagalvojau biggrin.gif

Dabar susimąsčiau, kad tikrai gaila bus kelti savo nuveiktus darbelius į paštuką, jei kiekviena to nenusipelniusim matys, kopijuos ir didesnio vargo nematys. Užknisa kaip jau minėjau tas slapukų prašymas per temą einantis. Man atrodo, kad tikrai reikia įvesti kažkokią tvarką ir bet kam į kairę, dešinę nešvaistyti, nes akivaizdu, kad kai kurios panelės net neskaito pirmosios žinutės, o iš karto nori gauti garuojantį pyragą.

Dar turiu tokią mintį dėl sąrašiuko. Siūlau, kad kiekviena, norinti jame būti, pati įsirašytų, nes bent aš tikrai asmeniškai jokio sąrašiuko nedarau, o kas kurs naują temą abejoju, ar skaitys viską iš naujo tik tam, kad surinktų naujokėles į sąrašą. Na, tikiuosi supratot blush2.gif

QUOTE(eda76 @ 2013 02 19, 20:52)
Ačiū už patarimus,manau gal būtų galima prieš pat 12 duoti perskaityti priesaiką vienas kitam įteikti taures,įpilti šampaną ir palinkėti,kad susitiktume per auksines vestuves  g.gif ,kaip manot?

Bandau įsivaizduoti ir man kažkaip ne schmoll.gif aš visgi teikčiau šventės pradžioj, pirmajam tostui.
Papildyta:
ebay gėris yra. Nupirkau tokių balionų, galės pabroliukai pūst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2013 02 19, 22:42)
nu glima, ir antra diena glaima padovanot  biggrin.gif  bet as tai dovanosiu pradzioj, gi gales gurksnot is ju jau nuo pradziu  ax.gif
merginos, kurios draugaujat su fotosopu ar dar su kokia kita programa kur galima iskirpt zmogaus veida ir iklijuoti vietoj kito? help.gif

aš irgi nelabai draugauju su tokiomis programomis, bet gali pamėginti internetinį psl. www.loonapix.com, tenai visokių "pribombasų" su nuotraukomis galima padaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorian) @ 2013 02 19, 22:15)
Sveikos svociutes 4u.gif
drinks_cheers.gif as irgi sita norejau parasyt, kazkada visai netycia aptikau. Bet kaineles tai ten doh.gif nors ideju pasisemt galima.

Merginos, jei galit kuri, numeskit nuoroda is kurios senas temas atidarot 4u.gif as nesugebu normaliai atsidaryt, vos pora galejau perskaityt
http://www.ebay.com/itm/160932313962 paaiskinkit tundrai, cia 50 vnt uz tokia kaina? biggrin.gif

senesnės temos http://www.supermama...howtopic=845725
Atsakyti
dar viena nuoroda, kur galima įsigyti visokių dalykų vestuvėms: http://www.vestuviuk...?id_product=384
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 02 19, 18:59)
Sveikos svočiutės  bye1.gif
Gal kas žinote kur Vilniuje yra parduotuvės su vestuviu atributika (taures, medaliai ir t.t) Kažkaip internetinėm parduotuvėm nelabai pasitikiu ir vis vien prieš perkant reikėtų apžiūrėti  blush2.gif

Kalvariju turguje yra toks kioskelis prie gyvunu prekiu, ten visokiu smulkmenu, per mano vestuves svocia pirko komendantams visokias smulkmenas, gelyte ir siaip ten daug visko,

ziuriu jau daugiau ats yra, nu bet cia turguj, nebrangiai tikrai galima rasti ivairiu daiktu, as pirkau dirbtines rozytes puosti krepseliui, mokejau tada po 1lt,o atrodo tikrai ne tokios papigiasikos biggrin.gif

o Diladoje galima nebrangiai helio balionu gauti smile.gif dar mano uosvis ten netoli dirba, tai dar ir nuolaida gaunu blush2.gif

apkalbejau savaitgali su jaunaisiais viska, tai vainikelio atsisake, ir sake nori kad seimos zidini nestu tevai baznycioje, niekur tokio dalyko negirdejau...kaip ten ka reiks tada daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 20 vasario 2013 - 12:18
QUOTE(tuatra @ 2013 02 20, 00:18)

Papildyta:
ebay gėris yra. Nupirkau tokių balionų, galės pabroliukai pūst biggrin.gif

Geruliai balionai biggrin.gif

As ebay naujoke kol kas, tai laukiu kol pareis pirmasis uzsakymas, jei viskas gerai pulsiu sakytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 02 20, 07:42)
aš irgi nelabai draugauju su tokiomis programomis, bet gali pamėginti internetinį psl. www.loonapix.com, tenai visokių "pribombasų" su nuotraukomis galima padaryti  smile.gif

aciukas tau 4u.gif tikrai pameginsiu ax.gif radau supranti pirslio brendzio etikete, man reikia iskirpt savo pirslio galva ir idet i ten buvusia doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*nikituke* @ 2013 02 20, 11:56)
apkalbejau savaitgali su jaunaisiais viska, tai vainikelio atsisake, ir sake nori kad seimos zidini nestu tevai baznycioje, niekur tokio dalyko negirdejau...kaip ten ka reiks tada daryti

uoj as ir nesu girdejus kad baznycioj nestu zidini g.gif reikia jau cia su kunigu suderint si reikala rolleyes.gif

nesupratau del saraso g.gif kaip ten paciai isirasyti g.gif pasakau iskart - as nemoku, tai manes sarasuose nebus, bet as cia bendrausiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
skaitykit tema, tikrai yra sarasas kazkuriam psl, cituojat, isitraukiat save ir viskas, elemntaru ir paprasta tik reikia skaityti, sekti, o ne laukti , kol kas paduos 4u.gif

vaziuosiu siandien dalies "amunciju" pasiimti
Atsakyti