Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(tuatra @ 2013 01 30, 20:28)

Gal galima plačiau?

Čia gal populerus pokštas; gryžus prie stalo piršly papasakoja kur buvo ką veikė, kur susituokė ir atiduoda santuokos liudijimą pranešdamas kad jaunikis paėmė jaunosios pavardę ir nuo šios dienos jo pavardė bus tokia, štai santuokos liudijimas biggrin.gif arba dar kad jaunosios pavardė bus ne -ienė o -ė pvz kaip Bunkė.

QUOTE(tuatra @ 2013 01 30, 20:33)
dar bandysiu pagamint ūsų, akinių, lūpų, jei jaunieji norės

Šiandie su jaunają ir diskutavom dėl ūsų ir lūpų, jai visai patiko ta mintis, pamačiau internete pirkti http://eshop.svenciu...viu-atributika/

o dar dukra turėjo išsaugojus kompe tokius ūsus tai bandėm karpyti
user posted image
Atsakyti
Na bet ir žodžiai ne kurių ant eterio blink.gif kažkaip iš moters lūpų"gražiai" skamba sorry, kad ne įtemą, bet labai jau akis rėžia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 30, 20:53)
*Čia gal populerus pokštas; gryžus prie stalo piršly papasakoja kur buvo ką veikė, kur susituokė ir atiduoda santuokos liudijimą pranešdamas kad jaunikis paėmė jaunosios pavardę ir nuo šios dienos jo pavardė bus tokia, štai santuokos liudijimas  biggrin.gif arba dar kad jaunosios pavardė bus ne -ienė o -ė pvz kaip Bunkė.
**Šiandie su jaunają ir diskutavom dėl ūsų ir lūpų, jai visai patiko ta mintis, pamačiau internete pirkti  http://eshop.svenciu...viu-atributika/

o dar dukra turėjo išsaugojus kompe tokius ūsus tai bandėm karpyti
user posted image

* tai kaip suprantu, tu nori bažnytinį liudijimą pateikti? tai čia tas A4 formato? Nes man atrodo, kad galima gal vis tiek tą CMS liudijimą pateikti ir pasakyti, kad jaunieji bažnyčioje šnd nesituokė ar pan.
** nuorodoje tie ūsai - šiaudeliai... O karpėt iš popieriaus?

lili* nereikia vaidinti vienuolės. Sakiau, kad nieko įžeisti nenoriu. Esu natūrali, tokia kokia esu, o minėtis žodis iš p raidės tarp jaunimo šiais laikais labai populiarus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 30 sausio 2013 - 20:08
QUOTE(tuatra @ 2013 01 30, 21:07)
* tai kaip suprantu, tu nori bažnytinį liudijimą pateikti? tai čia tas A4 formato? Nes man atrodo, kad galima gal vis tiek tą CMS liudijimą pateikti ir pasakyti, kad jaunieji bažnyčioje šnd nesituokė ar pan.
** nuorodoje tie ūsai - šiaudeliai... O karpėt iš popieriaus?
l

Jo noriu bažnytinio bet man atrodo nėra, jei neklystu dokumentus piršliam atiduoda tai lengva būtu ir su paprastu liudijimu.

Ūsus atspausdinom ir pabandėm vieną iškirpt, tai norisi kad standesni būtu, bandysim ant juodo puskardonio klijuot, žiūrėsim kaip gausis. smile.gif
Atsakyti
o usu esme?? g.gif
Atsakyti
knopke* labai patiko mintis apie varpelius, kad paskambintų kai jau laikas gerti bigsmile.gif
Beje, laukiam nuotraukyčių ką jau esi pasidariusi ax.gif

ausryte25 dėl skaitymo tai aišku kad gražiau kai viską iš atminties kalbi, bet jaudulys daro savo, manau būtinai reikia turėti visą atspausdintą scenarijų, nes gali būti ir taip kad teks skaityti viską ax.gif

Lara-klara ačiū už nuorodą. Manau šią atributiką būtų galima ir antrą dieną fotografuojantis panaudoti. Papasakokite plačiau kaip viską darote?

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 21:15)
o usu esme?? g.gif

Kad fotkės įdomesnė būtų ax.gif
Atsakyti
o usu esme?? g.gif

esmės kaip ir nėra, tiesiog fotosesijai smile.gif
Atsakyti
o usu esme?? g.gif

usai, lupos ir pan., smaikscioms nuotraukoms wink.gif as usus savo vestuvems dariausi is Filco (velta tokia medziaga) ir ant ilgu iesmeliu klijavau karstais klijais. Buvo padaryta daug. Visi mielai fotkinosi, daug kas tuos usus ir lupas, kaip suvenyrus namo pasieme smile.gif
Atsakyti
hm,gal ir man tada reikia pavogt sita ideja fotosesijai gamtoje..

na, dar padariusi nesu nieko, tieiosg visperku, perku viska po truputi..bet tokio aiskaus vazido nera
susitvarkiau lentyna, tai nemazai turto jau yra doh.gif

man patiko vestuvininkas.lt psl, ziuriu, ten ir saldainukus uzsakysiu likus menesiui iki vestuviu , labai graziai atrodo su uzrasu myliu tave, kitus gal, svocios saldainius, gaminsiuosi rutos fabrike, po kelis kg, uzteks manau g.gif

adu pagaminti ant tauriu kaspinelius gamtoje, jaunoji pirks taures vienkartines, tai akd graziau butu, pridesime po bantuka..pas mane bus viskas is violetines ir melynos operos biggrin.gif visi kaspinai, atributika kiek imanoma reikes tomis spalvomis papuosti
Papildyta:
turesiu ir as papkyte su scenariju, lapeli su pagrindiniais dalykais salia pasidejus busiu..nes gali but taip, akd atsistoji ir nieko neatsimeni, dabar tai kytra, kai dar toli biggrin.gif

radau graikini riesuta, kur viduje prezervatyvas...butu smagu pajuokaut ryte su pabroliukais, pas ka sveikas riesutas, nesudauzytas..bet...vulgaroka jau, nes tas prezervatyvas -ispakuotas viduje jau idetas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 sausio 2013 - 20:43
QUOTE(knopke* @ 2013 01 30, 21:34)
hm,gal ir man tada reikia pavogt sita ideja fotosesijai gamtoje..

adu pagaminti ant tauriu kaspinelius gamtoje, jaunoji pirks taures vienkartines, tai akd graziau butu, pridesime po bantuka..pas mane bus viskas is violetines ir melynos operos biggrin.gif visi kaspinai, atributika kiek imanoma reikes tomis spalvomis papuosti

Pas mus ir violetinė spalva dominuos smile.gif ieškau dar violetinų ir baltų balionų, niekur neuzkliuna. smile.gif
Atsakyti
aga, jaunoji ir pirks daaaaaug, prie baznycios paleisim
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 30 sausio 2013 - 20:46