Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2013 03 04, 11:44)
Kabinete dirbu dabar , ir tai iki 11h  smile.gif  su ginekologais - akuseriais , vienu zodziu su papais  biggrin.gif

Kaip tu laikaisi? kaip leliukas ?  wub.gif

bet onko srity?
aš oukey smile.gif leliukas auga,stebina,džiugina. wub.gif tik per greitai eina laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 03 04, 12:53)
bet onko srity?
aš oukey smile.gif leliukas auga,stebina,džiugina. wub.gif tik per greitai eina laikas doh.gif

Taip taip onko...as ten pat smile.gif siule kviete i kita puse gatves i naujus pastatus kur pastatyti santariskese bet uz toki atliginima kuri man siule tai ne ejau nes juokingas atliginimas 4u.gif

Saunu kad viskas oki smile.gif kada parodysi mums leliuka savo wub.gif
Atsakyti
Čia nemoku įkelt blush2.gif Facebooke jau matė mergaitės.O tau galėčiau į skype permest,bet žiū tavęs nėra pas mane skype unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 03 04, 12:57)
Saunu kad viskas oki  smile.gif  kada parodysi mums leliuka savo  wub.gif

neturi FB tai nematai, mes kartais pamatom smile.gif
Atsakyti
Nea neturiu as to facebuko biggrin.gif as tau parasysiu email savi imesi ten ir skype parasysiu savo , gal pakeitei skype savo? nes tu pas mane tai esi LU . As tau sms parasyisu i mob tikiuosi nepakeitei nr mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Lu uz paskatinancius zodzius drinks_cheers.gif

Taip Tauskute, kaip nors susitvarkys ir mums viskas, kada nors 4u.gif
O tu idomiam darbe dirbi blink.gif na tik smagiau, kad radai geresni ir ramesni darbeli, as ir ieskausi kazko padoresnio, gal sulaiku ir surasiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau!!!! Sunelis 4780 g ir 66cm wub.gif Esu pati laimingiausia wub.gif Kita karta papasakosiu daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 03 04, 17:41)
Pagaliau!!!! Sunelis 4780 g ir 66cm wub.gif Esu pati laimingiausia  wub.gif  Kita karta papasakosiu daugiau  wub.gif

sveikinimai wub.gif oho koki dicki uzauginai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 03 04, 15:41)
Pagaliau!!!! Sunelis 4780 g ir 66cm wub.gif Esu pati laimingiausia  wub.gif  Kita karta papasakosiu daugiau  wub.gif

nuosirdziausi sveikinimai monikam thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif tikrai didelis sunaitelis smile.gif sveikatytes jums visiems mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai kad jam pilvelije buvo gerai, kad uzsilaike ir tokius zandukus atsiaugino.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2013 03 04, 17:41)

Sveikinu:) 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif oho koks didelis vyrukas thumbup.gif wub.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti