Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

angeliuko - mamyte 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 05 06, 11:43)

Man tik Nasatos gaila  4u.gif , jai vienai teko dalia eit per viską, bet tikiu, kad kažkur šalia yra jos tikroji laimė  smile.gif

Labas visoms..
Apkabinimas naujoms Angeliukų Mamytėms..
Gal toks mano likimas vienai kentėt..vienai eit per gyvenimą.. . o gal reikia pagaliau pakelt galvą ir pradėt dairytis aplinkui, jei rugsėje sakai, kad laimė kažkur šalia smile.gif nors aš jau niekuo netikiu ir nieko nesitikiu, nieko neplanuoju... vis dar plaukiu pasroviui..
Kažkaip per Motinos dieną pagalvojau, jei manęs kas paklaustų, ar aš Mama?... Labiausiai pasaulyje norėčiau, kad mane kas vadintų mama... Bet tikriausiai atsakyčiau, kad esu.... Angelo Mama... nors nežinau, ar turiu teisę vadinti save Mama... aš JOS neišsaugojau... nepadovanojau JAI nuostabaus gyvenimo.........
Atsakyti
Oi, Nasata... Laikykis...

.... per žinias šiandien rodė, kaip Alytaus rajone "motina" savo kieme vaikelį sudegino.... Nesuvokiu.... Nesuprantu... Kur gi teisybė šiame gyvenime???? Ar ji yra???? Tiek daug pasaulyje mamų ir tėčių, kurie viską atiduotų už tą mažą vaikelį, tačiau kažkodėl tas vaikelis skirtas valkatai, beširdei bjaurybei, kuri gali deginti savo vaiką...
Atsakyti
Mažai teisybės tam gyvenime... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2013 05 08, 23:21)
tačiau kažkodėl tas vaikelis skirtas valkatai, beširdei bjaurybei, kuri gali deginti savo vaiką...

apie tokias būtyves geriau net negirdėti, o įvykio aplinkybių visai nesinorėtų žinoti...mums tai yra nesuvokiama, normaliems žmonėms taip pat...tokią pačią sudegint gyvą ant laužo, ji savo rankom tai padarė, o mes kiek ašarų išliejom, kad būtume galėjusios supuoti savo Vaikus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(nasata @ 2013 05 08, 23:14)
Gal toks mano likimas vienai kentėt..vienai eit per gyvenimą.. .

gal tiesiog nenori įsileisti kažko į širdį, gal yra kažkas šalia Tavęs, bet gal nesuteiki šanso? smile.gif paprasčiausiai Tau reikia gyvenimo draugo, o tuomet savaime ir šeima susikurs, atsiras lelius ir suprasi, kad visgi gali būti ne tik Angelo mama 4u.gif to ir linkiu...rasti tą pusę, o tuomet-viskas savaime... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 05 06, 10:31)
Aš rašau čia mažiau, nei prieš metus ar prieš 6 metus. Tuo metu aš gyvenau šiam skyrelyje. Ūgtelėjo mano Angelas Vaiva  wub.gif .
Negaliu sakyti, kad man skauda.
Man ilgu. Labai ilgu Jos....
Ir visada Jos ilgėsiuos...

Sveikute,
Tave prisimenu wub.gif ... Tavo spinduliuojančią meilę ir šilumą wub.gif ... Tavo meistriškai išsakomas mintis wub.gif ... Tavo nuostabias šviesiaplaukes mergaites wub.gif ... Kaip gera matyti ir suvokti, kaip laikas viską keičia... keičia į gera! 4u.gif

Gerai žinau, kad Rūtelė padėjo man suprasti, kokia laiminga esu, koks brangus ir tuo pačiu nuostabus gyvenimas, kiek daug gerų dalykų galime išmokti, susidūrę su tokiais sunkiais išgyvenimais...

Sėkmės, ramybės, kantrybės, sveiko suvokimo, pabandymo situaciją pamatyti "kitu kampu"... gebėjimo išsaugoti meilę viltį, optimizmą ir begalinį gyvenimo džiaugsmą... linkiu VISOMS Angelų mamoms... kad ir kaip keistai tai skambėtų šiandien, linkiu Jums būti laimingoms wub.gif... (rytoj tai atrodys labiau pasiekiama...)
Atsakyti
Nasata būk tokia mama, moteris kuria tavo vaikas galėtų didžiuotis ir nebegraužk savęs. Aš tikiu, kad mūsų vaikai norėtų matyti mus gražias, laimingas, besišypsančias. Tik leisk sau būt laiminga 4u.gif
Manęs klausia kelintas bus vaikas? Visada sakau, kad trečias ir kad turiu sūnų ir dukrytę, deja, jos nelemta buvo auginti.
Tų metų praėję jau 6 po netekties, bet taip kartais suima, kad balsu raudot norisi.
Atsakyti
Oi,tikrai norisi balsu raudot kartais... Vakar pries uzmiegant pagalvojau,kad tuoj bus 4 menesiai... Ir nebuna ne dienos, ne 10 minuciu,kad nepagalvociau, kad nepasupuociau mintyse.
Siandien pagaliau ryzomes susitvarkyti visas ismokas- mirties ir gimimo pinigelius. Maniau tikrai nieko nereikia, nenoriu jokiu pinigu, juk pagyveno taip trumpai... Bet mama paprotinp, kad pasiimtumem, galesim kapelio tvarkymui atidet. Bet buvo sunku, viduj buvo toks jausmas, tarsi imu tai,kas nepriklauso,pelnaus is mirties...
As tikiu Jumis,kai sakot, kad ims geret, ka dar vienas vaikelis padetu skausma iveikt. Bet bijau bandyt, turiu ivairiu ligu, kurios mazina tikimybe pastojomui, su pirmu sunum teko papluset. Zinau,kad verta bandyt, bet kaip iveikt ta baime, jeigu reikes nusivilt. Manau po tokios netekties baisu vel pradet svajot.
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 05 09, 09:06)
Bet bijau bandyt, turiu ivairiu ligu, kurios mazina tikimybe pastojomui, su pirmu sunum teko papluset. Zinau,kad verta bandyt, bet kaip iveikt ta baime, jeigu reikes nusivilt. Manau po tokios netekties baisu vel pradet svajot.

as irgi turiu tokiu baimiu ir ligu, bet turbut negaleciau nugyventi gyvenimo bent neisbandzius dar karta, jau tie laukimo metai kiek atima jegu ir sveikatos, kiek reikia jegu kiekviena kart save raginant nepaluzti, vis mastant apie dar viena mazyli, todel bandysiu, kad ir kaip butu, tikiu, kad ateis diena kai supuosiu dar viena mazyli wub.gif Laikykis ir neprarask vilties!!!!
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 05 09, 08:06)
Oi,tikrai norisi balsu raudot kartais... Vakar pries uzmiegant pagalvojau,kad tuoj bus 4 menesiai... Ir nebuna ne dienos, ne 10 minuciu,kad nepagalvociau, kad nepasupuociau mintyse.
Siandien pagaliau ryzomes susitvarkyti visas ismokas- mirties ir gimimo pinigelius. Maniau tikrai nieko nereikia, nenoriu jokiu pinigu, juk pagyveno taip trumpai... Bet mama paprotinp, kad pasiimtumem, galesim kapelio tvarkymui atidet. Bet buvo sunku, viduj buvo toks jausmas, tarsi imu tai,kas nepriklauso,pelnaus is mirties...
As tikiu Jumis,kai sakot, kad ims geret, ka dar vienas vaikelis padetu skausma iveikt. Bet bijau bandyt, turiu ivairiu ligu, kurios mazina tikimybe pastojomui, su pirmu sunum teko papluset. Zinau,kad verta bandyt, bet kaip iveikt ta baime, jeigu reikes nusivilt. Manau po tokios netekties baisu vel pradet svajot.

patikek ligu turi ne tu viena, man ir kraujo kresumo sutrikimai ir kraujospudis ir plauciu turis sumazejo del tam tikros ligos, o dar ir zilbero sindromas kankina, bet as nenuleidziu ranku... as irodysiu kad likimas o gal dievas negali is manes atimti to ko as taip siekiu...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 05 09, 13:55)
patikek ligu turi ne tu viena, man ir kraujo kresumo sutrikimai ir kraujospudis ir plauciu turis sumazejo del tam tikros ligos, o dar ir zilbero sindromas kankina, bet as nenuleidziu ranku... as irodysiu kad likimas o gal dievas negali is manes atimti to ko as taip siekiu...

o tamsta kartai tik nestuke.gif ??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 05 09, 13:15)
o tamsta kartai tik  nestuke.gif ???  wub.gif

sio klausimo atsakymas turi daug niuansu... todel neatsakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2013 05 09, 15:59)
sio klausimo atsakymas turi daug niuansu... todel neatsakau  ax.gif

viskas aišku...sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti