QUOTE(lady.di @ 2013 04 02, 06:00)
Klausimas
Ar nebus problemu isivezi i Lietuva krokodilo odos rankine? Noriu pirkti,tik kad problemu paskui nebutu muitinej
Eisiu vakare i turgu Ciang mai turiu zinoti ar verta pirkti.
Beje forume nera info apie Tachai island. Tai vienintele tikrai verta demesio vieta is kol kas matytu. Jau buvau ir sostinej ir Pukete ir Phi phi ir Ciang mai, visur su galybe ekskursiju.
Azijoj esu pirma ir paskutini karta. Siukslynas ir cigonynas. O vakar kai pamaciau kaip kankina dramblius verkiau,tigrai apsvaiginti,tailandietes dar vaikus tevai isvaro dirbti prostitutem, jau nekalbant apie visus transvestitus. Moraliniu poziuriu man cia baisu, gamta grazi,bet tuoj per siukslyna jos nesimatys. Nera to paslaugumo ir sypsenu, apgaviku pilna ant kiekvieno kampo. Nesuprantu del ko taip zavimasi sia salimi. O ir masazai,beje,salonuose netgi labai jau siapsau.
Gyvenime pamatyti reikia viska.
Na kai atsigausiu nuo Azijos vaziuosiu i Meksika. Ir tada tai tikrai jau viskas. Tik civilizuoti krastai bums lankomi.
Beje del rusu. Ju tikrai daug ir galiu pasakyti,kad jie daug normalesni uz kitus europiecius. As netgi turus rinkausi su rusais,nes bent jau zmones normalus su seimom,ne taip kaip seniai europieciai su dviem anukem tailandietem vaiksciojantys.
Yra keletas labai civilizuotu saliu :
Liuksemburgas, Monakas, Lichtensteinas, Singapuras, Dubajus, Brunejus bei keletas kitu. Apsilankykite ten ir suprasite, jog zaviuose ir prabangiuose kazino, klubuose ir centruose trinasi simtai prostituciu
Sokejeles klubuose gulasi su kiekvienu turinciu daugybe pinigu
Zinoma, Monte Carlo zibes prabangos spalvomis, zvilges nublizgintas Ferarri, ir jame buvusi padaveja glamones sena, bet labai turtinga dieda
Auksciausios morales nerasite ne vienoje civilizuotoje salyje, tad traukite kur i kalnus, kur nera ne gyvos dvasios.....