QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 04 13, 21:59)
ojei kokia nesamoninga diskusija
man tai is vis vienodai rodo, dirbtinai tie perlai uzauginti, ar ne.
aisku, nuostabu, kokios cia visos kurios virtualios ekspertes

. as tai nebijau prisipazint, kad neatskiriu tikru perlu nuo kokybiskai pagamintu sintetiniu ar plastikiniu. esu macius lb geru paddielku. bet internetinej erdvej aisku galeciau kokia nori eksperte vaidint

tik vat nei 2 eksperte man neatsake i klausima, kaip atskirt. kazkodel
va turiu drauges is kinijos parveztus perlu karolius (na pardavejas jai sake, kad cia tikri), visai mielai patikrinciau ju originaluma, jei tik kuri nors pasakytu konkrecius vertinimo kriterijus
Na del perlu tai dauguma jie yra auginti upese ar jurose, o tie rasti naturaliai uzauge bent jau man neikandama kaina

Man labai patiko azijoj parduotuves kurios turi auginimo plantacija s ir parodo filmus kaip tai vyksta ir kas nuo ko skiriasi
Del skirtumo tai vienas budas perbraukite per danti, plasmase praslys, o perlas jausis lyg svitrinis svelnus popierius. Na nemoku kitu zodziu parinkti, kad suprastumet, bet pabandykit ir gal jus rasit geresni apibudinima

Taip pat kai mes buvom Hainan saloje mums juo tikrino su britvute t.y. paskuto ir su pirstu pavalius jie nepaseide, o vel blizgejo, plasmase liks balti dryziai...
Bet net zinant visus budus tave azijoj gali isdurti ir pats nesuprasi kada, nes jie is to gyvena ir viena perki kita gauni kaip sakau
Kaip nepirkti kai tokiu groziu pilna azija