Įkraunama...
Įkraunama...

VS-Fitness Vilniuje

Mačiau, kad šį savaitgalį vėl -25proc. nuolaidą duoda. Bet tik ryt galėsiu ten nueit nusipirkt - jau nebus nuolaidos... doh.gif
Kelis kartus per savaitę yra Pilates treniruotė, labai jauna trenerė veda, bet labai gera treniruotę padaro kiekvieną kartą. smile.gif
Atsakyti
Šiandien sporto klubas pasielgė labai profesionaliai - niekur nepranešė apie tai, kad nevyks treniruotė. Apie tai, kad treniruotės nebus sužinojom tik pralaukusios trenerės 10 min. Ir taip nedaug grupinių užsiemimų, tai tuos pačius mažina - antradieniais nebeliks Tamaros vakarinės treniruotės, trečiadieniais - Evelinos.
Atsakyti
Merginos, laukiu daugiau nuomonoi apie si klubą. Žadu pradėti jame sportuoti. Kaip aerobikos treniruotės? I kurias verta eiti?
Atsakyti
Tai, kad nedidelis pasirinkimas tų treniruočių:
1. Evelina (kūno dizainas) - gan sunki treniruotė, trenerė labai aktyvi, daro kartu su visais, vis ragina.
2. Ramūnas (kūno dizainas) - treniruotė, jei neimsit didelių svorių, nebus itin sunki. Treneris reiklus.
3. Vyginta (ABL+press) - gan monotoniška treniruotė, bet išprakaituoti priverčia normaliai, jei tik neerzins tas dalykas, kad "koja į šoną" pas Vygintą reiškia - tiek knie, tiek kick, tiek side, o "koja" atgal - tiek jou, tiek koja atgal (nežinau termino).
4. Tamara (upper body, kūno dizainas) - gal lėta ir palyginus lengva treniruotė, viskas vyksta taip...kineziterapiškai smile.gif) nors, paėmus didelius svorius galima normaliai pasportuoti. Vienintelė trenerė pas kurią yra bent jau įvadinė step choreografija, pas visas kitas treneres visas stepas tai tik basic žingsneliai.
5. Ruslanas (funkcinė, kardio su svarmenimis) - aerobika to nelabai pavadinsi, bet užsiemimai efektyvūs, patiko.
6. Justina (Zumba) - labai teigiama treneriukė, labai pozityvi, treniruotė intensyvi, šokiai gan sudėtingi.
7. Ieva (Salsa) - lengva salsos pamoka, tik pajudėti, nesuprakaituosit, net nesusšilsit, tiesiog pasimokysit žingsnelių.

Jei esat sportavusi ir nebijot krūvio rekomenduočiau: Ruslaną, Ramūną ir Eveliną.
Jei vidutiniško intensyvumo: Vygintą ir Justiną
Lengvo intenyvumo: Tamarą ir Ievą
Atsakyti
CICCIO, labai labai ačiū už tokią išsamią informaciją.
Atsakyti
Dar turiu klausimą dėl aerobikos-ar treniruotė tetrunka 30 min.? Nes matau pagal tvarkarasti, kad toje pačioje saleje viena treniruotė 18 val. o kita jau 18.30 val.
Aš kažkaip pratusi bent jau prie 50 min. treniruotės.
Atsakyti
Ruslano funkcinė treniruotė vyksta treniruoklių salėjė (yra specialus kampas atidalintas), treniruotė vyksta apie 50 min., kaip ir visos aerobikos treniruotės.
Atsakyti
Jau supykus esu - negaliu savam kailyje tverti. Kelinta diena pastebiu, kad kažkokios nevalos nežino, kam tualetuose padėti šepečiai. Atsakymas - klozetui pavalyt. Būkit malonios - atlikusios reikaliukus pasižiūrėt ar vanduo viską reikiamai nuplovė, ne itin malonu matyti kažkieno paliktus rudus ornamentus. Ir dar, jei jau šlapinatės pakėlusios sėdimąsias - pakelkit tualeto dangtį, o neapvarykit jo geltonu lietučiu. Net keista, kad kažkam reikia aiškinti elementarios tvarkos taisykles.
Atsakyti
Aš lankiausi šiame sporto klube, man labai patiko. Lankausi tik sporto salėje, neinu į užsiėmimus, tad didžiausias pliusas, kad nereikia prie treniruoklių stovėti eilėje, o ir persirengimo kambariai, bei dušai, daug jaukesni.

Labiausiai jo vertę suprantu, kai prisimenu Impulso persirengimo kabinas, pilna žmonių, jokio privatumo
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2013 04 15, 10:39)
Merginos, laukiu daugiau nuomonoi apie si klubą. Žadu pradėti jame sportuoti. Kaip aerobikos treniruotės? I kurias verta eiti?


Vakar buvau...Daugiau kojos nekelsiu į TĄ sporto klubą doh.gif Didžiausias mano nusivilimas. Gerai, kad abonemento nenusipirkau.
Su treniruokliais ir aplinka, ten viskas OK, tačiau su aptarnavimu...Būčiau savininkė ir pamatyčiau nors pusę to, ką vakar mačiau, girdėjau, pastebėjau... doh.gif doh.gif Mesčiau lauk (kalbu apie registratūroje dirbančią osobą bei treniruoklių salėję tūnantį porcelianiniais dantim personą biggrin.gif Vistik ne treniruokliai naujus klientus pritraukia, o SK dirbantis personalas. Per savo šešis metus Vilniuje porą metų lankiausi VICOTRIA, daugiau negu porą IMPULS...Dar niekur tokio aptarnavimo ir požiūrio nesulaukiau. Jau tada geriau automatus pilnus sustatyt, išsamias instrukcijas parašyt biggrin.gif
Atsakyti
Žinau apie ką kalbi smile.gif tačiau ta nemaloni administratorė tik viena - dideliais juodais akinių rėmais. Ji niekada neatsakys į pasisveikinimą, atsisveikinimą, jau nekalbant apie tai, kad pirma tą padarytų - amžinai įsižeidusi ant viso pasaulio. O ta "asaba" porcelianiniais dantimis, tai ...hmmm, na jis tik su gražiomis ilgaplaukėmis brunetėmis bendrauja, ir dar aptarinėja sporto klubo lankytojas su savo "draugėmis", bet nekreipk dėmesio - jis ten vienintelis toks, matyt, dirba SK tam, kad žmoną susirastų biggrin.gif Jaunas dar, gal todėl :DDD
Atsakyti
sveikos,
o gal galima daugiau atsiliepimu apie sita kluba isgirsti g.gif
tiesiog patogiausia butu privaziuoti.
Domina treniruokliai tik, kad nereiktu prie tvarkarascio derintis.
Ar treneriai skiria demesio sportuojantiems, ar tik tiems, kurie su asmeninem treniruotemis g.gif

Ir man keistas poziuris savininku, jei jau nemoka kazkas bendrauti, tai ne karo metas, gi eiles bedabiu, gal rastu ne toki grazu zmoguti, bet kuris sugebes nusisypsoti, pasisveikinti ir atsisveikinti. O aptarineti klientu tai tikrai - negrazu schmoll.gif juolab sportuoti ne visi susirenka su 90-60-90 blink.gif
Atsakyti