QUOTE(tanler @ 2013 02 05, 09:40)
Niekas nezino?
Ir dar klausimas iskilo del Bernette siuvimo masinu, kaip su atsarginem detalem
Seip rinkausi is janome nes Klaipedoje yra oficalus dileriai...nebus problemu nei su atsarginem detalem, nei su garantiniu, nei su pogarantiniu. Nes vienas is dileriu mano geras pazistamas

Kazkaip visada ipratus ziureti i prieki jai kas atsitiks kur kreiptis

nu vat turiu tokia durna savybe.
Papildyta:
extra* su ta aurora tu mane uzburiai

bet tiek moketi as dar nelinkusi su siuvinejimo bloku gaunasi 6800lt vyras is namu isvarys
Pažiūrėkit Viking siuvimo mašinas. Jos pigesnes nei Bernina, bet labai vertos dėmesio. Turiu Viking senesnio modelio nei dabartiniai, bet kompiuterizuotą. Vikingams būdingi sensoriai, kuriuos paturėjus paskui sunku apsieiti be jų

siūlo įtempimai automatiniai, visados įdealūs, nieko reguliuoti nereikia. Nei sutepinėti nereikia jų, tik pravalyti. Siuva labai dailiai, jokių lizdų maniškis nesuka, medžiagos niekados neįtraukia. Nereikia laikyti siūlų pradedant siūti ir tt. Žodžiu aš tik už Viking jei Bernina neįperkama.
Bernette ir Bernina tai du skirtingi dalykai, neapsigaukit. Bernette daug žemesnės klasės ir kokybės, labai daug.
Dėl transporterio, tai jie užsideda ant bet kokios mašinos, tik reikia parinkti teisingą. Metalinių korpusų naujesniuose modeliuose nelabai rasit.