Nu tema pakeliau nuotaika taip pat
1. Daznai labai poreikio taip ir neatsiranda geresniai masinai, tik vienetams, pas kitus stovi, arba tiesiog yra, kaip ir daugelis ne itin reiklingu daiktu musu namuose
2. Paskolas ima, tas greitasias,televizoriams, masinoms, telefonams ir t.t nesigiria, nes nenori
3. Galimybe tureti gera masina buvo ir tada, bet man uzteko ir tos, mano poreikiai gyvenime mazi
4. Idomu, kodel tokia, kaip pvz. mano masina brother (ir tada jau buvusi ne ypac afigena ) jau netinka tai pataliuku siuvejai? Visos rekomendacijos pradedanciosioms po 600-800 lt masinos. Dazniausiai mamyte po to neturi laiko, o kiek reikia pasiuti tu pataleliu ir palenkt kelniu, kad tuos pinigelius grazint? Pas mus siuvykloj salia po 15-20 lt kelnes sutvarko
5. Taip, keletas mamyciu tikrai daugiau padirba, ypac aisku temos senbuves.

bet, kai tiek parduoda siuvimo masinu, tai atrodo puse lietuveles siuveju,
6. Mano broliene irgi turi, gera masina. Irgi labai norejo nescia pataliuku vaikui,vyras padovanojo, tiek dziaugesi, taip, pasiuvo 2, bet labai nervavosi, kad nesigauna, kaip man uztrauktuko idet. Po to dar "ai, kaip sau, tai bus gerai"apsiuvo uzuolaidas, organzos. Nu tas " gerai " kabejo ir nervavo, pora men, tada jau naujas man atnese tvarkyt

. Dzinsus palenkineja vyrui, bet jai labai daug nervu kainuoja, nes storas, jai nagus reikia lauzyt, o dabar del laiko stygiaus, vyras i iki siuvyklele prie namu nunesa ir po poros val pasiema
Bet masina turi, kaip ir daugelis mamyciu
As paprasciausiai ne daiktu zmogus. Man tikrai negaila kitu pinigu, bet yra tiek geresniu ir idomesniu dalyku, nei afigena masina su intensija, liks mamo vaikams
Siukit siukit mamytes, jei tik tai jums kelia daug dziaugsmo
As irgi nusipirksiu ir tikiuosi dziaugsiuos