QUOTE(Singer meistras @ 2013 05 23, 09:46)
Kad labai, labai jau apgailėtini tie, taip vadinami, konsultantai. Apie reikalą jie nusimano tiek pat, kiek kiaulės apie debesis. Užtat jie moka gerai pudruot smegenis ir kabinti makaronus ant ausų. Tiesa, pasitaiko retų išimčių...
jis pats uzpykes parase, kad konsultaitai (tai ne jis, nes jis nera "konsultantas") ju darbas tik ikisti reikiama preke pirkejui. Jo nuomone jis per daug man patare

nors tik apie ta viena modeli jis man atrase, nes nieko nesugebejo pateikti vienu metu iskart.
Tai paskui pati suabejojau jo siulyta preke, gal jis ir siulo man ikisti ta masina, gyresi kad ju parduotuvei sio modelio turi daug.
Beto is pradziu siule atvykti i ju parduotuve isbandyti siuvimo masinas, bet jai jam laiko daug uzeme atsakyti i mano klausimus, tai kaip jis tada atras laiko parodyti man masinas, o tuo labiau jai noresiu pabandyti pasiuti
Kazkaip po paskutinios atrasytos zinutes, net nesinori i tokia parduotuve kelti kojos. Druk nuejus i parduotuve papulsiu ant tokio "konsultanto" tai dar isvarys, sakys perdaug klausineju, domiuosi
Sakau jai paklausiau komplektacijos, ispradziu atrase: atsuktuvas, ardiklis ir daug visko kito

kai paprasiau tiksliai suzinoti kas ieina, tai jis man foto atsiunte

nes tikriausiai nelabai nusimano ka tos detales reiskia. (taip kaip ir as nenusimanau, todel pasidomejau cia)