Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(agnedz @ 2013 07 09, 20:09)
ne rankinis, o registruotas bagažas gali būti iki 32 kg. Rankinio bagažo svoris neribojamas, tik kaži kiek jau ten įmanoma sutalpinti į nedidelį lagaminą ar kuprinę  g.gif  biggrin.gif

Jūs teisi biggrin.gif Galvoju viena, rašau kita.
Atsakyti
Ranikinio bagažo svoris 10 kg. Ir dar gera žinia - Wizzair pradeda skrydžius į Izraelį iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2013 07 09, 20:17)
Ranikinio bagažo svoris 10 kg. Ir dar gera žinia - Wizzair pradeda skrydžius į Izraelį iš Vilniaus.

Udriau, dėl rankinio vieną kartą prisipažinau pati (taip pat galvojau, kad ribojamas iki 10kg), kad sunkesnis, niekam nebuvo įdomu. Paaiškino, kad svorio neriboja, jei matmenys tinka g.gif Ar taisyklėse yra kažkur? Neskaičiau.
Dėl Izraelio puiki žinia, jau skaičiau ir džiaugiausi, labai norėtųsi pasinaudoti šia gaimybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2013 07 09, 20:17)

čia mažo, ar didelio? biggrin.gif ką tik praeitam psl diskutavom apie svorius, ir buvau taisykles nukopijavus iš Wizzair puslapio, kur apie svoriu snieko neparašyta 4u.gif
Atsakyti
Planuoju kelionę rugpjūčio pabaigoje, tačiau vakar nenusipirkau bilietų (pati nežinau kodėl), o šiandien kelionė jau kainuoja 200Lt. brangiau doh.gif Ar yra šansų, kad bilietai vėl pigs? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
turbut jau ne viena karta uzhduotas klausimas , bet shioje temoje neradau atsakymo.
Ar galima nemokamai veztis vezhimuka/skietuka jai vaikui jau 2metai ir keli menesiai?
unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Koks dabar mokestis yra taikomas atsiskaitant kreditine kortele ir koks mokant pavedimu?
Aciu uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 07 17, 12:25)
Sveiki,
turbut jau ne viena karta uzhduotas klausimas , bet shioje temoje neradau atsakymo.
Ar galima nemokamai veztis vezhimuka/skietuka jai vaikui jau 2metai ir keli menesiai?
unsure.gif

jau gavau atsakyma ish wizz air'o

Atsakyti
SKUBU. per klaida isigyjome skrydi dviems Doncasteris(anglija)--Vilnius. 2013 08 18. Vienas bagazas. Gal kam reikia? nes vardus leidzia keisti. Jeigu ka domina tai ir data imanoma keisti.
I AZ
Atsakyti

Sveiki, man iškilo tokia problema ir gal kas turės jai paaiškinimą: norėjau pirkti du bilietus vilnius-kijevas-vilnius, kortelė debetinė mastercard, tačiau ja galima pirkti internetu, ir jau esu pirkusi bilietus su ja ryanair. Tačiau wizzairas man meta, jog payment validation failed :/ kortelėj pinigų tikrai pakankamai... kaip supratau paskaitinėjus, kad tokia kortele žmonės sėkmingai atsiskaitinėja.. gal ką nors panašus likimas yra ištikęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katastrofija @ 2013 08 26, 15:19)
Sveiki, man iškilo tokia problema ir gal kas turės jai paaiškinimą: norėjau pirkti du bilietus vilnius-kijevas-vilnius, kortelė debetinė mastercard, tačiau ja galima pirkti internetu, ir jau esu pirkusi bilietus su ja ryanair. Tačiau wizzairas man meta, jog payment validation failed :/ kortelėj pinigų tikrai pakankamai... kaip supratau paskaitinėjus, kad tokia kortele žmonės sėkmingai atsiskaitinėja.. gal ką nors panašus likimas yra ištikęs? smile.gif

Wizzaire jau veikia papildoma bankų apsaugos kontrolė, perkant bankas į tavo mobilų siunčia prisijungimo kodą. Jei banko puslapyje kontaktuose nėra tavo telefono, tai kodo negausi ir nenusipirksi. Būtina susitvarkyti savo kontaktus banko puslapyje
Gal kokia kita problema pas tave, bet galimas ir šis variantas.
Aš pirmą kart net išsižiojau blink.gif tokią žinutę gavusi (mano kortele SEB)

Cituoju:
nuo liepos 9 dienos internetu atsiskaityti mokėjimo kortele bus saugiau - bankas tapo tarptautinių saugos programų ,,MasterCard SecureCode'' ir ,,Verified by Visa'' dalyviu. Tai reiškia, kad net ir neteisėtai nukopijavus Jūsų banko kortelės duomenis nebus galimybės pasinaudoti ja apsiperkant internetu, nes kiekvieną mokėjimo operaciją elektroninėse parduotuvėse, pažymėtose šių tarptautinių saugos programų logotipais, Jūs turėsite patvirtinti įvesdamas vienkartinį saugos kodą. Šis kodas į Jūsų mobilųjį telefoną bus atsiųstas nemokama SMS žinute apsiperkant kiekvieną kartą.

Jei norite pirkti elektroninėse parduotuvėse, Jums tereikia patikrinti, ar bankui esate nurodęs teisingą savo mobiliojo telefono numerį: prisijunkite prie banko paslaugų internetu svetainės (,,Nustatymai'' -> ,,Mano kontaktai''), paskambinkite visą parą veikiančiu telefonu 1528 arba užsukite į artimiausią banko skyrių.
Tose elektroninėse parduotuvėse, kurios nėra tarptautinių saugos programų ,,MasterCard SecureCode'' ir ,,Verified by Visa'' dalyvės, atsiskaitoma bus kaip iki šiol, t. y. mokėjimo operacijos nereikės tvirtinti vienkartiniu saugos kodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 26 rugpjūčio 2013 - 15:27
QUOTE(Garmina @ 2013 08 26, 17:23)
Wizzaire jau veikia papildoma bankų apsaugos kontrolė, perkant bankas į tavo mobilų siunčia prisijungimo kodą. Jei banko puslapyje kontaktuose nėra tavo telefono, tai kodo negausi ir nenusipirksi. Būtina susitvarkyti savo kontaktus banko puslapyje
Gal kokia kita problema pas tave, bet galimas ir šis variantas.
Aš pirmą kart net išsižiojau blink.gif  tokią žinutę gavusi (mano kortele SEB)

ačiū už atsakymą. Problema buvo panaši smile.gif prisijungau prie el.bankininkystės ir pasikeičiau klausimą, atsakymas į kurį yra slaptažodis, kurio klausia perkant.. gal tiesiog man tada neužkrovė tos dalies kažkodėl ir dėl to neleido pirkti.. nes tą slaptažodį aš tikrai buvau nurodžusi...
Atsakyti