QUOTE(Kenzo26 @ 2014 01 08, 00:32)
Gal galite ideti nuoroda kur Wizzair taisyklese apie tai parasyta?
QUOTE(tute28 @ 2014 01 08, 01:30)
Tikrai apie svori neraso, keista... Maniau, kad 10kg. Na bet jau 10kg temp issisiepus, ka ten det virs 10kg
http://wizzair.com/e...ation/baggage#2
O geras, vadinasi pasikeitė taisyklės

Nežinojau, nes rudenį kai skridau, tai svėrė ir tuos mažuosius rankinius, bet labai daug laiko sugaištama, matyt todėl atsisakė svorio ribojimo ir mažiems rankiniams, nes nu ištikrųjų, į tą mažą 10kg sutalpint nežinau ką čia reiktų vežtis, pas mane maximum 5kg mažajame būna
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 08, 15:03)
Aš manau, kad kiekvienas sveiko proto žmogus žino tai ir nemanau, kad draskys akis ar norės įrodyti, kad akivaizdžiai didesnis bagažas yra mažesnis. Apie bepročius gi nekalbame. O rizikuoti neuždrausta.

Mes rizikavome ir mums pasisekė, galėjome gerti šampaną, o galėjo nepasisekti, bet tam buvome pasiruošę. Taip kad loterija ir tiek.
Vat apie tai aš ir kalbu-jei žmogus žino rizikuojantis, o paskui susimoka tai ok

Bet tikrai yra apsimetančių šlangom, kad nieko nežino, kažkada net mačiau vadovybę liepė pakviesti, nes norėjo išsiaiškinti kokia čia durna sistema su bagažu

Niekas nieko nekvietė, aišku, tai žmogelis visus durniais ir plėšikautojais išvadino, bet vistiek reikėjo susimokėti, koks to tikslas-neįsivaizduoju, vat ir sakau, būtent tokių keleivių nesuprantu, kurie gaišina laiką, gadina nuotaiką ir nervus tiek sau, tiek kitiems