Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 01 07, 12:41)
tiesa ir kuprine netilpo i tuos remus del to kad oro uoste kazhkoki torciuka mazha ar kazhka tokio buvau sumascius nupirkt  lotuliukas.gif

būčiau metusi lauk tą torčiuką, net negalvodama ir kuprinė tilptų į rėmus ir nereiktų mokėti papildomai ir brangiai rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit kaip yra su pasų galiojimo laiku. Vaiko pasas baigaisi 07 01 šių metų, grįžimo diena bus 02 24, lieka beveik keturi mėnesiai doh.gif vienur rašo, kad turi būti pusės metų galiojimo terminas, migracijojeb sakė užtenka trijų mėn ES šalims, gal kuri susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 01 08, 07:14)
sakykit kaip yra su pasų galiojimo laiku. Vaiko pasas baigaisi 07 01 šių metų, grįžimo diena bus 02 24, lieka beveik keturi mėnesiai doh.gif  vienur rašo, kad turi būti pusės metų galiojimo terminas, migracijojeb sakė užtenka trijų mėn ES šalims, gal kuri susidūrėt?

Ziurekit konkreciai sali, i kuria skrendat. Grizimui tai gali buti tik viena diena likus iki galiojimo galo, bet pirmyn yra reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 01 08, 11:23)
Ziurekit konkreciai sali, i kuria skrendat. Grizimui tai gali buti tik viena diena likus iki galiojimo galo, bet pirmyn yra reikalavimai.

skrendam i UK smile.gif įtariu, geriau pasikeisti, nei rizikuoti, nusišaučiau jei neįleistų vaiko į lėktuvą doh.gif
Atsakyti
šiandien 20% nuolaida su Wizz Discount
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 01 07, 12:47)
O vat man įdomu, tos, kurios žino, kad turi daugiau vienetų leidžiamo bagažo, žino, kad jų bagažas neatitinka svorio, matmenų ir t.t. tiesiog bando laimę pasiseks/nepasiseks ir, nepasisekus, be pykčių susimokės, ar tada jei lieps mokėti draskys visiems akis, vaidins nieko nežinančią, nes atseit "nežinojo, kur čia parašyta, kokia nesąmonė" ir t.t. g.gif

Aš manau, kad kiekvienas sveiko proto žmogus žino tai ir nemanau, kad draskys akis ar norės įrodyti, kad akivaizdžiai didesnis bagažas yra mažesnis. Apie bepročius gi nekalbame. O rizikuoti neuždrausta. rolleyes.gif Mes rizikavome ir mums pasisekė, galėjome gerti šampaną, o galėjo nepasisekti, bet tam buvome pasiruošę. Taip kad loterija ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2014 01 08, 08:16)
būčiau metusi lauk tą torčiuką, net negalvodama ir kuprinė tilptų į rėmus ir nereiktų mokėti papildomai ir brangiai rolleyes.gif

nescioms jai reiki torchiuko, reishkias REIKIA! lotuliukas.gif
te buvo gimtadieniui, dabar irgi mesciau lauk ir viso gero drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 01 08, 00:32)
Gal galite ideti nuoroda kur Wizzair taisyklese apie tai parasyta?

QUOTE(tute28 @ 2014 01 08, 01:30)
Tikrai apie svori neraso, keista... Maniau, kad 10kg. Na bet jau 10kg temp issisiepus, ka ten det virs 10kg  biggrin.gif
http://wizzair.com/e...ation/baggage#2

O geras, vadinasi pasikeitė taisyklės bigsmile.gif Nežinojau, nes rudenį kai skridau, tai svėrė ir tuos mažuosius rankinius, bet labai daug laiko sugaištama, matyt todėl atsisakė svorio ribojimo ir mažiems rankiniams, nes nu ištikrųjų, į tą mažą 10kg sutalpint nežinau ką čia reiktų vežtis, pas mane maximum 5kg mažajame būna smile.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 08, 15:03)
Aš manau, kad kiekvienas sveiko proto žmogus žino tai ir nemanau, kad draskys akis ar norės įrodyti, kad akivaizdžiai didesnis bagažas yra mažesnis. Apie bepročius gi nekalbame. O rizikuoti neuždrausta. rolleyes.gif  Mes rizikavome ir mums pasisekė, galėjome gerti šampaną, o galėjo nepasisekti, bet tam buvome pasiruošę. Taip kad loterija ir tiek.

Vat apie tai aš ir kalbu-jei žmogus žino rizikuojantis, o paskui susimoka tai ok 4u.gif Bet tikrai yra apsimetančių šlangom, kad nieko nežino, kažkada net mačiau vadovybę liepė pakviesti, nes norėjo išsiaiškinti kokia čia durna sistema su bagažu doh.gif lotuliukas.gif Niekas nieko nekvietė, aišku, tai žmogelis visus durniais ir plėšikautojais išvadino, bet vistiek reikėjo susimokėti, koks to tikslas-neįsivaizduoju, vat ir sakau, būtent tokių keleivių nesuprantu, kurie gaišina laiką, gadina nuotaiką ir nervus tiek sau, tiek kitiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 01 08, 17:03)
O geras, vadinasi pasikeitė taisyklės bigsmile.gif Nežinojau, nes rudenį kai skridau, tai svėrė ir tuos mažuosius rankinius, bet labai daug laiko sugaištama, matyt todėl atsisakė svorio ribojimo ir mažiems rankiniams, nes nu ištikrųjų, į tą mažą 10kg sutalpint nežinau ką čia reiktų vežtis, pas mane maximum 5kg mažajame būna smile.gif
Vat apie tai aš ir kalbu-jei žmogus žino rizikuojantis, o paskui susimoka tai ok 4u.gif Bet tikrai yra apsimetančių šlangom, kad nieko nežino, kažkada net mačiau vadovybę liepė pakviesti, nes norėjo išsiaiškinti kokia čia durna sistema su bagažu doh.gif  lotuliukas.gif Niekas nieko nekvietė, aišku, tai žmogelis visus durniais ir plėšikautojais išvadino, bet vistiek reikėjo susimokėti, koks to tikslas-neįsivaizduoju, vat ir sakau, būtent tokių keleivių nesuprantu, kurie gaišina laiką, gadina nuotaiką ir nervus tiek sau, tiek kitiems rolleyes.gif

mane stebina labiau tie kas apsimeta shlangom oro uoste kai girzhta namo ish kazhkur (pvz Burgase ir Londone teko tokius matyt) kai nenori jokiou skysciu deti i permatomus maishelius, rekia , kad tai nesamone ir kodel jie privalo ta daryti doh.gif
ypac Burgase mazhas oro uostas, tai tos eiles kosmines pasidaro nes kokie 3 tautieciai (arba artimiausi musu kaimynai) aishkina , kad skysciu nedes i maisheli nes visada juos taip vezha ir ner cia ko to maishiuko pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 08 sausio 2014 - 16:17
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 01 08, 17:16)
mane stebina labiau tie kas apsimeta shlangom oro uoste kai girzhta namo ish kazhkur (pvz Burgase ir Londone teko tokius matyt) kai nenori jokiou skysciu deti i permatomus maishelius, rekia , kad tai nesamone ir kodel jie privalo ta daryti  doh.gif
ypac Burgase mazhas oro uostas, tai tos eiles kosmines pasidaro nes kokie 3 tautieciai (arba artimiausi musu kaimynai) aishkina , kad skysciu nedes i maisheli nes visada juos taip vezha ir ner cia ko to maishiuko pirkti  doh.gif

Jo, tokių irgi pilna doh.gif doh.gif doh.gif Išvis, tokių fruktų ir vaizdelių esu prisižiūrėjus, kaip vienas tautietis bandė langelį atsidaryti, nes jam karšta buvo, stiuardesė neleido, tai norėjo ją primušti, matėsi, kad išgėręs buvo, bet kai lėktuvas nusileido iškart atvarė policija supakavo. O paskutiniame skrydyje su Wizzair, pamenu, jau prieš pakylant lėktuvui viena moteriškė pareiškė, kad ji niekur nebenori skristi ir prašė ją išleisti iš lėktuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 01 08, 17:36)
Jo, tokių irgi pilna doh.gif  doh.gif  doh.gif Išvis, tokių fruktų ir vaizdelių esu prisižiūrėjus, kaip vienas tautietis bandė langelį atsidaryti, nes jam karšta buvo, stiuardesė neleido, tai norėjo ją primušti, matėsi, kad išgėręs buvo, bet kai lėktuvas nusileido iškart atvarė policija supakavo. O paskutiniame skrydyje su Wizzair, pamenu, jau prieš pakylant lėktuvui viena moteriškė pareiškė, kad ji niekur nebenori skristi ir prašė ją išleisti iš lėktuvo lotuliukas.gif

mane charteris ish Burgaso ishgasdino girtu zhmoniu kiekiu, tai nusprendzhiau geriau per Varshuva Wizzu skrisiu. Man kazhkaip ten saugiau pasirode, liaudis blaivi buvo
Nes vaikas vos uzhmigt sugebejo lektuve, taaaaip dainavo/triukshmavo aplink sedintis girtaujantis asmenys , kad buvau pakraupus. Sako , kad sunku su rekianciais vaikais skristi - galeciau su jais pasigincyti, geriau jau vaikai nei girti suaugusieji su savo tarakonais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 08 sausio 2014 - 16:56
QUOTE(flexy @ 2014 01 08, 14:36)
O paskutiniame skrydyje su Wizzair, pamenu, jau prieš pakylant lėktuvui viena moteriškė pareiškė, kad ji niekur nebenori skristi ir prašė ją išleisti iš lėktuvo lotuliukas.gif

Gal kaip filme, bego nuo mylimojo, bet apsigalvijo, apsiverkes mylimasis lauke oro uoste ir neturejo kur detis is laimes, kai pamate, kad mylimoji neisskrido lotuliukas.gif
Atsakyti